Ξεσπά ο Βασίλειος Κωστέτσος: «Έλεος, σταματήστε το bullying»

Ξεσπά ο Βασίλειος Κωστέτσος: «Έλεος, σταματήστε το bullying»

«Bullying σε κανέναν», γράφει ο Βασίλειος Κωστέτσος.
Με ανάρτηση που έκανε ο Βασίλειος Κωστέτσος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξεσπά κατά των αρνητών του εμβολίου, τονίζοντας πως ασκούν bullying σε όσους έχουν εμβολιαστεί.
«Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του σχετικά με το εμβόλιο. Είναι τραγικό όμως ο ψυχολογικός πόλεμος που ασκούν οι αρνητές. Καθημερινά στα social σχετικά με τις παρενέργειες και την θνησιμότητα του εμβολίου. Τι να κάνουμε το κάναμε.
Θα έχουμε δηλαδή και τον ψυχολογικό πόλεμο να πάμε μια ώρα αρχύτερα; Έλεος, ηρεμήστε! Δεν θέλετε, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Σταματήστε το bullying όμως γιατί αυτό είναι χειρότερο. Και είναι κατακριτέο το bullying», έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Είχα πει όταν το έκανα «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα»! Δεν είμαι ούτε τσιράκι της κυβέρνησης ούτε κανενός! Απο κει και πέρα οι συνέπειες αφορούν εμένα! Αν μου συμβεί οτιδήποτε σαφώς και θα το δηλώσω! Όμως!!!! ”Bullying” Δεν θα κάνω σε κανέναν γιατί το έκανε! Και καλά θα κάνουν να μην κάνουν και οι δηλωμένοι «αρνητές»! Bullying σε κανέναν!», έγραψε επίσης ο Βασίλειος Κωστέτσος.freegossip.gr