Ξέσπασε η Έλενα Κώνστα στο “Καλοκαίρι not” – «Με κατηγορούν ότι χρηματίστηκα για να πω ότι έχω κορονοϊό»

Δείτε όλα όσα είπε η Έλενα Κώνστα.
Με σύνδεση μέσω Skype βγήκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not” η Έλενα Κώνστα. Η γνωστή δημοσιογράφος που διαγνώστηκε με κορονοϊό και το αποκάλυψε προχθές στο Instagram, μίλησε για τις “χειρότερες ώρες” της ζωής της, όταν περίμενε να βγουν τα αποτελέσματα.
«Είμαι θετική στον κορονοϊό, αλλά είμαι καλά. Τη Δευτέρα είχα δέκατα, αλλά δεν καταλάβαμε ούτε εγώ ούτε ο γιατρός μου ότι πρόκειται για κορονοϊό και γι’ αυτό συνέχισα κανονικά τις διακοπές μου. Δεν υποψιάζομαι πού κόλλησα γιατί όλοι οι άνθρωποι του περιβάλλοντός μου έχουν βγει αρνητικοί.
Βγήκα κατευθείαν και το είπα δημόσια, όπως ενημέρωσα επίσης και τους κοντινούς μου ανθρώπους. Τα αποτελέσματα του τεστ βγήκαν στις 10 το βράδυ. Από το πρωί που έκανα το τεστ και μετά ήταν οι χειρότερες ώρες της ζωής μου, είχα άγχος, στρες… Ήταν πολύ η σκληρή η αγωνία να περιμένω τα αποτελέσματα», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Κώνστα.

Η Έλενα Κώνστα, μάλιστα, αποκάλυψε πως κάποιοι την κατηγορούν ότι πληρώθηκε για να βγει να πει ότι έχει κορονοϊό, κάτι που σόκαρε το πάνελ.

Γράψτε ένα σχόλιο