Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, 11:20

Hit enter after type your search item

Υπέρ του Johnny Depp στη δίκη οι δύο πρώην του, Winona Ryder και Vanessa Paradis

/
/
imgΤρίτη 21 Ιουλίου 2020, 11:20

 

Υπέρ του Johnny Depp στη δίκη του με την εφημερίδα The Sun κατέθεσαν δύο πρώην σύντροφοι του σταρ, η Winona Ryder και η Vanessa Paradis.

Χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της, η Winona Ryder που ήταν μαζί του για τέσσερα χρόνια, τόνισε πως δεν υπήρξε ποτέ βίαιος μαζί της. «Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ σημαντικό να μιλήσω από τη δική μου εμπειρία, καθώς προφανώς δεν ήμουν εκεί κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Amber. Αλλά με βάση τη δική μου εμπειρία, που ήταν τόσο έντονα διαφορετική, ήμουν απολύτως σοκαρισμένη, μπερδεμένη και συγχυσμένη όταν έμαθα τις κατηγορίες σε βάρος του» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: «Η ιδέα ότι είναι ένα απίστευτα βίαιο άτομο απέχει μακράν από τον Johnny που γνώριζα και αγαπούσα. Δεν μπορώ να συλλάβω αυτές τις κατηγορίες. Ποτέ, ποτέ, δεν υπήρξε βίαιος απέναντί μου. Ποτέ, ποτέ δεν με κακομεταχειρίστηκε. Ποτέ δεν ήταν βίαιος ή υβριστικός απέναντι σε οποιονδήποτε έχω δει».

Τέλος είπε: «Πραγματικά και ειλικρινά τον ξέρω μόνο ως έναν καλό άνδρα, έναν απίστευτα τρυφερό, περιποιητικό άνδρα που ήταν τόσο προστατευτικός με εμένα και τους ανθρώπους που αγαπά, που ένιωθα τόσο πολύ ασφαλής μαζί του. Δεν θέλω να αποκαλέσω κανέναν ψεύτη, αλλά από την εμπειρία μου με τον Johnny, είναι αδύνατο να πιστέψω ότι είναι αληθινοί αυτοί οι τόσο τρομακτικοί ισχυρισμοί. Το βρίσκω εξαιρετικά ενοχλητικό, γνωρίζοντάς τον όπως εγώ».

Με τη σειρά της, η Vanessa Paradis, η οποία έμεινε μαζί του 14 χρόνια και έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά είπε: «Όλα αυτά τα χρόνια ξέρω τον Τζόνι ως ένα ευγενικό, περιποιητικό, γενναιόδωρο και μη βίαιο άνθρωπο και πατέρα. Οι κατηγορίες της Amber Heard δεν έχουν καμία σχέση με τον πραγματικό Johnny που γνωρίζω και από την προσωπική εμπειρία πολλών χρόνων μπορώ να πω ότι δεν ήταν ποτέ βίαιος ούτε με κακομεταχειρίστηκε», συμπληρώνοντας ότι: «Έχω δει ότι αυτές οι εξοργιστικές δηλώσεις υπήρξαν πραγματικά οδυνηρές και επίσης προκάλεσαν ζημιά στην καριέρα του επειδή, δυστυχώς, άνθρωποι πίστεψαν αυτές τις ψευδείς πληροφορίες».

Υπέρ του ηθοποιού κατέθεσε και ο σωματοφύλακας του. Μάλιστα, είπε: «Ήμουν με τον κ. Depp και την κ. Heard πολύ τακτικά αυτή την περίοδο και ποτέ δεν είδα κοψίματα, μελανιές ή άλλους τραυματισμούς στην κ. Heard. Επίσης, ποτέ δεν είδα τον κ. Depp να διαπράττει οποιαδήποτε πράξη βίας εναντίον άλλου ανθρώπου».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Copyright at 2020. freegossip.gr All Rights Reserved mail: freegossip.gr@gmail.com
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :