Υποδόρια και ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ καρφιά της Άννας Παναγιωτοπούλου για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και Βίκυ Σταυροπούλου Πολύ. Μια τσατίλα διακρίναμε; Μια προσπάθεια απαξίωσης; Και τα δύο μαζί; Η Άννα Παναγιωτοπούλου, στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, είπε πολλά για πολλούς. Στο δεύτερο μέρος που προβλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη Μίνα Αδαμάκη, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Μίρκα Παπακωνσταντίνου.
ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ | ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ, ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
«Στις Τρεις Χάριτες κάναμε ό,τι μας κατέβαινε στο κεφάλι.
Δεν μπορείς να φανταστείς τι γέλια κάναμε μεταξύ μας.
Η Μίνα Αδαμάκη ήθελε να κάνει την πιο μικρή πάντα.
Εν τω μεταξύ, είναι πιο μεγάλη από όλες μας. “Εγώ θα κάνω την πιο μικρή”. “Ναι Μίνα μου, εσύ θα κάνεις την πιο μικρή”».
«Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ήταν να κάνει αρχικά τον ρόλο που έκανε η Νένα Μεντή.
Άννα Παναγιωτοπούλου: Οι… απίστευτες δηλώσεις για Ευθυμιάδη, Σταυροπούλου! «Ο Θανάσης ήταν καβαλημένος»
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε.
Πού ήσουνα; Αλλού ντ’ αλλού. Μετά ξαφνικά έγινε θιασάρχης με τη Βίκυ Σταυροπούλου από δίπλα.
Είχα μπει στο καμαρίνι της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της είχα πει “Ρε συ Αλίκη γιατί το πετάς έτσι αυτό το ταλέντο”; Και μου λέει “Θα σε φιλήσω, κανείς δεν μου το έχει πει αυτό μέχρι τώρα”.
Ήταν πολύ καλή, δεν ήταν κομπλεξική».
«Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είναι το ωραιότερο πλάγμα που έχω δει στη ζωή μου. Είναι απίστευτα καλό πλάσμα. Τσακώνομαι πάρα πολύ με την Μίρκα όσες φορές την βλέπω γιατί δεν σταματάει να τρώει και με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό. Είναι πάρα πολύ όμορφή και της λέω “Μωρή είναι δυνατόν να είσαι όμορφη από εδώ και πάνω; Κάτσε λίγο χαλάρωσε. Βαριέται. Αλλά είναι πολύ καλή ηθοποιός», κατέληξε η Άννα.
Η Άννα Παναγιωτοπούλου για τον Θανάση Ευθυμιάδη: “Καβαλημένος, ωραιοπαθής…”
Διαβάστε ακόμα: Τα παρασκήνια του θεάτρου είχαν πάντα πολύ ενδιαφέρον. Και της τηλεόρασης. Ποια θα είναι η πρωταγωνίστρια; Ποιος θα πάρει τα πιο πολλά λεφτά; Ποια έχει τις πιο πολλές ατάκες; Πού θα γραφτεί το όνομά της; Με ποια σειρά; Τι θα φορέσει; Πόσα κοντινά θα έχει; Πόσους προβολείς πάνω της; Γιατί αυτόν; Ποιος τον σπρώχνει;…
Οι αστικοί μύθοι παραμένουν στη θέση τους και όλοι μαζί (εντάξει, όχι και όλοι…), σαν μια αγαπημένη παρέα συναντιούνται, όταν τα φλας ανάβουν: φιλιούνται, αγαπιούνται, αγκαλιάζονται και μετά παίρνουν φωτιά τα τηλέφωνα, τα μηνύματα εκσφενδονίζονται και τα λόγια δεν τελειώνουν.
Τον τελευταίο καιρό η Άννα Παναγιωτοπούλου ρίχνει κι άλλο νερό στον μύλο. Για την ακρίβεια έχει βάλει μπρος τον ανεμιστήρα με τη λάσπη.
Τελείως αμακιγιάριστη και επιεικώς αχτένιστη, φορώντας συνήθως τα κόκκινα γυαλιά της, ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της στο Κολωνάκι και υποδέχεται με μία ανεξήγητη απάθεια τους τηλεοπτικούς δημοσιογράφους που της ζητάνε συνέντευξη.
Το σκηνικό είναι επαναλαμβανόμενο. Στο πλάνο η Άννα Παναγιωτοπούλου με ένα μικρόφωνο μπροστά να σχολιάζει, και από κάτω τα τηλεοπτικά super να γράφουν: «Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι πονηρός.
Τον χαστούκισα μπροστά στον κόσμο» – «Η Ελένη Καστάνη δεν λέει τίποτα καλό για κανένα» – «Είναι ηθοποιός η Βίκυ Σταυροπούλου και δεν το έχω καταλάβει;».
Άννα Παναγιωτοπούλου: “O Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν και είναι ωραιοπαθής”
Άννα Παναγιωτοπούλου: “Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε”
Άννα Παναγιωτοπούλου: “Ηθοποιός στο Ντόλτσε Βίτα έριξε τη “Ντορίτα” στα νερά”!
Κοίτα τι είπε!
Για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Ποτέ δεν είχαμε καλή σχέση με τον Λάκη.
Είναι άλλης νοοτροπίας άνθρωπος και είναι πάρα πολύ πονηρός. Τον έδειρα, τον χαστούκισα επειδή ζήτησε παραπάνω χρήματα σε παράστασή μας.
Ήρθε μια μέρα και κου είπε: “Είμαι πολύ στενοχωρημένος, γιατί μου είπαν οι δημοσιογράφοι ότι μοιραζόσαστε με τον Λειβαδά (σ.σ. θεατρικός επιχειρηματίας) τα λεφτά και γι’ αυτό εμένα δεν μου δίνει παραπάνω λεφτά”.
Και του έριξα δυο χαστούκια μπροστά στον κόσμο. Ούτε ντροπή ούτε διάκριση»
Για τον Θανάση Ευθυμιάδη: «Μεταξύ μας, δεν ήταν και πάρα πολύ καλή η σχέση με τον Θανάση Ευθυμιάδη. Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης. Ήταν και είναι ωραιοπαθής.
Είχε ένα μέσο που μπήκε, που δεν χρειάζεται να το πω τώρα, αλλά κάποιος τον έστειλε εκεί. Ήταν σίγουρο δηλαδή αυτό και μέσα από αυτό είχε και μία έπαρση»
Για τη Βίκυ Σταυροπούλου, (σ.σ. θα συμμετέχει ως κριτής στο Just the 2 Of Us): «Βίκυ Σταυροπούλου; … Δεν θέλω να το σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει;
Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός».
Για την Ελένη Καστάνη: «Η Ελένη Καστάνη λέει ό,τι της αρέσει. Ό,τι λέει είναι κακό. Δεν λέει τίποτα καλό ποτέ για κανένα»
Για τη Μίνα Αδαμάκη: «Στις Τρεις Χάριτες κάναμε ό,τι μας κατέβαινε στο κεφάλι. Η Μίνα Αδαμάκη ήθελε να κάνει την πιο μικρή πάντα.
Εν τω μεταξύ, είναι πιο μεγάλη από όλες μας. “Εγώ θα κάνω την πιο μικρή”. “Ναι Μίνα μου, εσύ θα κάνεις την πιο μικρή”».
Για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: «Ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε. Πού ήσουνα; Αλλού ντ’ αλλού. Μετά ξαφνικά έγινε θιασάρχης με τη Βίκυ Σταυροπούλου από δίπλα»
Για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Τσακώνομαι πάρα πολύ με τη Μίρκα όσες φορές τη βλέπω γιατί δεν σταματάει να τρώει και με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό. Είναι πάρα πολύ όμορφή και της λέω “Μωρή είναι δυνατόν να είσαι όμορφη από εδώ και πάνω; Κάτσε λίγο χαλάρωσε”».
«Έχει πάθει Ροζίτα Σώκου!»
Οι χρήστες στα social media εννοείται ότι δεν έχουν αφήσει ασχολίαστη την αυτόβουλη έκρηξη ειλικρίνειας της Άννας Παναγιωτοπούλου. «Έχει χάσει το μέτρο», «Είναι θλιβερή η εικόνα της»,
«Τί κρίμα, άνθρωποι με τόσο λαμπρή καριέρα, τα τελευταία χρόνια του βίου τους να αφήνουν τέτοιο αποτύπωμα εμπάθειας και μίσους!», «Έχει πάθει Ροζίτα Σώκου», «Ας τη μαζέψει κάποιος, οικογένεια, φίλοι…».
Τα κακά σχόλια πάντα πουλάγανε. Ακόμη κι αν δεν είχαν αφορμή να ειπωθούν.
Κι αν η αυτολογοκρισία του συνεντευξιαζόμενου δεν είναι σε λειτουργία, για τους λόγους που έχει ο ίδιος ή δεν αντιλαμβάνεται, είναι τουλάχιστον κανιβαλισμός να αλείφεις βούτυρο στο ψωμί του τηλεθεατή που αδημονεί για μία ακόμη αποκαθήλωση διασήμου. Το θηρίο δεν χορταίνει, όσο κι αν το ταΐζεις…
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
