Υπόθεση βιτριόλι: Η 35χρονη ξέχασε την ενοχή της μέσα στο λαπ τοπ!

Στα εργαστήρια της Αστυνομίας βρίσκεται το λάπτοπ της 35χρονης που έριξε το βιτριόλι και αναλύονται τα πάντα. Αρχεία, mail, φωτογραφίες και σημειώσεις. Το κενό στην υπόθεση εξακολουθεί να είναι το που βρήκε η κατηγορούμενη το βιτριόλι. Πότε το αγόρασε και τελικά πως έφτασε στα χέρια της. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν για την προμήθεια του καυστικού υγρού να είχε και συνεργό που εν αγνοία του για την επίθεση βοήθησε την κατηγορούμενη.

38 μέρες μετά την επίθεση με το βιτριόλι και η δράστρια δεν έχει δώσει την παραμικρή εξήγηση για τον λόγο που έφτασε αυτή την πράξη. Μια στάση που ενοχλεί αφάνταστα την Ιωάννα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του star. Μάλιστα σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η σιωπή της 35χρονης είναι υπερασπιστική γραμμή ενώ της άτυχης Ιωάννας γεμάτη πόνο περιμένοντας να ακούσει την όποια εξήγηση για την επίθεση.

Δεν γνώριζε τον 40χρονο η αδερφή της

Αυτό που είναι περίεργο είναι πως κανείς από το περιβάλλον της 35χρονης δεν γνώριζε για την ύπαρξη του 40χρονου άνδρα, ούτε καν η αδερφή της.

Έμενα με την αδερφή μου πριν από 8 ή 9 χρόνια. Το 2013 έφυγα και συγκατοίκησα με τον σύζυγό μου. Όλο αυτό τον καιρό που συγκατοικούσα με την αδερφή μου με σύστησε μόνο σε έναν άνδρα με τον οποίο όπως μου ανέφερε είχε δεσμό για δυο χρόνια.

Δεν θυμάμαι το όνομά του. Επίσης είναι ο μοναδικός άνδρας που έφερε σπίτι μας. Από τότε που σταματήσαμε να συγκατοικούμε μέχρι και σήμερα ποτέ δεν είχε αναφέρει αν είχε σχέση ή δεσμό με κάποιον άνδρα. Πάντα μου έλεγε οτι στη δουλειά της αλλά και στην προσωπική της ζωή όλα είναι καλά.

Τις επόμενες κινήσεις σχεδιάζει η 35χρονη

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του Mega έτοιμη να μιλήσει και να εξηγήσει τους λόγους που την ώθησαν να περιλούσει με βιτριόλι την άτυχη Ιωάννα, φέρεται η 35χρονη κατηγορούμενη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Κορυδαλλό, όπου παραμένει προφυλακισμένη, έχει ξεπεράσει το αρχικό σοκ της σύλληψης και οργανώνει τις επόμενες κινήσεις της.

«Δεν υπάρχει δικαιολογία για την πράξη της»

Για τον δικηγόρο της 34χρονης Ιωάννας οι όποιες εξηγήσεις για την αποτρόπαια πράξη της 35χρονης έχουν λίγη σημασία καθώς όπως αναφέρει στο MEGA τα ενοχοποιητικά στοιχεία πλέον την κυκλώνουν…

«Τα στοιχεία της δικογραφίας είναι συντριπτικά εις βάρος της περιμένουμε και εμείς αν θα απολογηθεί ώστε και η Ιωάννα να μάθει τον λόγο που της συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό που της κατέστρεψε τη ζωή . Θεωρώ πάντως ότι η κατηγορούμενη δεν έχει να πει και πολλά πράγματα γιατί σας ξαναλέω ότι όλα τα στοιχεία είναι συντριπτικά εις βάρος της , φαίνεται ότι το είχε σχεδιάσει πάρα πολύ καλά για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και εξετέλεσε ένα σχέδιο με κάθε λεπτομέρεια που είχε σχεδιάσει…»

«Σχεδιάζει μεθοδικά την κάθε της κίνηση»

Η 35χρονη που παραμένει αμίλητη από την ημέρα της προφυλάκισης της στις γυναικείες φυλακές κορυδαλλού οργανώνει όπως όλα δείχνουν μεθοδικά τις κινήσεις της και ετοιμάζεται για τις απαντήσεις που θα κληθεί να δώσει ενώπιον του ανακριτή. «Προφανώς με τον τρόπο που είχε σχεδιάσει το έγκλημα τώρα προσπαθεί να σχεδιάσει και την απολογία της…», δηλώνει ο δικηγόρος του θύματος.

Την ίδια ώρα η 34χρονη Ιωάννα που νοσηλεύεται στο Θριάσιο ετοιμάζεται για το 5ο χειρουργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν για την Ιωάννα θα είναι πολλά. Κανείς όμως δε γνωρίζει ακόμη τον ακριβή αριθμό, δεδομένου ότι επηρεάζουν πολλοί παράγοντες την είσοδο στο χειρουργείο. Ο σημαντικότερος, πάντως, είναι η ομαλή μετεγχειρητική πορεία, που μέχρι στιγμής η Ιωάννα την ακολουθεί και ανταποκρίνεται καλά.

Με γάζες παραμένει το πρόσωπό της

Το κορίτσι είναι καλυμμένο με γάζες, και έχει δεχθεί να ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών και να κοιταχθεί στον καθρέφτη όταν η αποκατάσταση θα έχει προχωρήσει αρκετά. Άλλωστε, η ψυχολογία της είναι ιδιαίτερα εύθραυστη, μετά από το πρωτοφανές περιστατικό της επίθεσης. Μάχεται καθημερινά έχοντας εξειδικευμένη ψυχολογική υποστήριξη προκειμένου να διαχειριστεί το κακό που της έτυχε…