Υπόθεση ΒΙΤΡΙΟΛΙ: ΠΡΩΤΗ φορά ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ και ΜΙΛΑΕΙ η 34χρονη Ιωάννα μετά την επίθεση!!!
Υπόθεση ΒΙΤΡΙΟΛΙ: ΠΡΩΤΗ φορά ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ και ΜΙΛΑΕΙ η 34χρονη Ιωάννα μετά την επίθεση!!! Αυτή η δραματική “τύχη” να γίνει είδηση σ’ όλο τον κόσμο εξαιτίας της μοναδικά αποτρόπαιας επίθεσης, δεν είναι εκείνο που βασανίζει την Ιωάννα. Είναι η 24ωρη μάχη που δίνει καθημερινά! Με την ψυχή και με το σώμα της! Όπως θα δείτε η Ιωάννα φοράει μια ειδική θεραπευτική μάσκα που θα βοηθήσει στην επούλωση του δέρματος της
Το πρωί της 20ης Μαΐου 2020 έμελλε να αλλάξει τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου για πάντα. Η όμορφη κοπέλα καθώς πήγαινε στη δουλειά της έζησε τον απόλυτο τρόμο όταν δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.
Η Ιωάννα σπάει τη σιωπή της και μιλάει για πρώτη φορά μετά την επίθεση που άλλεξε τη ζωή της για πάντα. Μια 35χρονη της είχε στήσει ενέδρα και της έριξε βιτριόλι.

Η Ιωάννα έπαθε σοβαρά εγκαύματα τόσο στο πρόσωπό της όσο και στα χέρια και στο σώμα.
Η Ιωάννα δίνει την πρώτη της συνέντευξη στο ΟΚ! ενώ το περιοδικό δημοσιεύει την πρώτη της φωτογραφία.
Όπως θα δείτε η Ιωάννα φοράει μια ειδική θεραπευτική μάσκα που θα τη βοηθήσει στην επούλωση του δέρματος και θα λειάνουν τις ουλές των εγκαυμάτων.
«Μέχρι τη σύλληψη ζούσα με το φόβο, ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει» λέει για την 35χρονη κατηγορούμενη στη συνέντευξή της και συγκλονίζει.
έκα μήνες μετά την εγκληματική επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα που συγκλόνισε το πανελλήνιο και όχι μόνο η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, δίνοντας καθημερινά μια σκληρή μάχη.
Τον περασμένο Μάιο, η Ιωάννα, πηγαίνοντας στο γραφείο όπου εργαζόταν, στην Καλλιθέα, δέχτηκε επίθεση στο πρόσωπο με καυστικό υγρό από μια συνομήλική της, η οποία στη συνέχεια διέφυγε.
Υπόθεση βιτριόλι: Η ζωή της Ιωάννας μετά την επίθεση με βιτριόλι
Η φερόμενη ως δράστης συνελήφθη με την Ιωάννα να υποβάλλεται έκτοτε σε μία σειρά από επώδυνες χειρουργικές και αισθητικές επεμβάσεις, προκειμένου να αποκαταστήσει τα τραύματα.
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σπάει τη σιωπή της και μιλά στο περιοδικό ΟΚ! για την τραγική εμπειρία της. «Μέχρι τη σύλληψη ζούσα με το φόβο ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει» λέει για την 35χρονη κατηγορούμενη.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ – Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: “ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ, ΖΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ”
Όπως εξήγησε η γιατρός κ. Μαρία Καλοφώνου στο Live News, η Ιωάννα πρέπει να φοράει αυτή τη θεραπευτική μάσκα, όσες πιο πολλές ώρες μπορεί αυτή τη μάσκα παρά το γεγονός ότι δε είναι ιδιαίτερα άνετη.
