Υρώ Μανέ: Αυτή είναι η κούκλα 19χρονη κόρη της – στο πλευρό της μαμάς της

0

Η Υρώ Μανέ, η αγαπημένη ηθοποιός που λατρέψαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά Εγκλήματα αλλά και την πορεία της στο θέατρο, έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια την οποία δεν βλέπουμε συχνά.

Το βράδυ της Δευτέρας, εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό κόσμο έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης «Tσάρλι Τσάπλιν» που ανεβαίνει στο θέατρο Ακροπόλ τη φετινή θεατρική σεζόν.

Μετά το τέλος της παράστασης, η Υρώ Μανέ απαθανατίστηκε μαζί με την 19χρονη κόρη της, Φαίδρα.

H ηθοποιός που αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει συμμετάσχει, ζει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή με τον σύζυγο και την κόρη της.

Μαμά και κόρη αγαπούν το θέατρο και ως επί το πλείστον, το «παρών» δίνουν σε θεατρικές πρεμιέρες.

Η Υρώ Μανέ έχει δηλώσει χαρακτηριστικά για τη σχέση της με την κόρη της στο περιοδικό People:

«Κάθε γονιός, μέσα από τις δικές του εμπειρίες, προσπαθεί να φροντίσει το παιδί του για να μην περάσει κακοτοπιές. Ή να τις περάσει λίγο πιο ανώδυνα, χωρίς πολλά παθήματα. Από την άλλη, αν δεν πάθεις, δεν μαθαίνεις. Η δική μου μέθοδος είναι πως ο γονιός με τις πράξεις του και μόνο μπορεί να νουθετεί και να διδάσκει το παιδί του, όχι με τα λόγια. Πάντα η αρχή μου ήταν να τεκμηριώνω όσα λέω κι ό,τι δεν σου αρέσει να κάνει το παιδί σου να του το υπονομεύεις, να του δηλώνεις δηλαδή με τον τρόπο σου πως δεν είναι σωστό. Θεωρώ πως η απλή απαγόρευση είναι ο δρόμος που οδηγεί στη δράση και στην πράξη. Ελπίζω η Φαίδρα να έχει πάρει τις βάσεις από την οικογένειά, της που θα την κάνουν να ταξιδέψει μόνη της πολύ δυναμικά. Πάντα αγωνιώ για το παιδί μου, όπως όλες οι μητέρες. Δεν μπορείς να είσαι ήσυχος αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ανησυχώ. Θεωρώ πως έχω κάνει ό,τι καλύτερο, όμως η πορεία θα δείξει».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com