Υρώ Μανέ κατά Πέτρου Φιλιππίδη: ”Κατάντια, αισθάνομαι λύπη”

Υρώ Μανέ κατά Πέτρου Φιλιππίδη: ”Κατάντια, αισθάνομαι λύπη” Με αφορμή το ξεκίνημα των θεατρικών υποχρεώσεών της, η Υρώ Μανέ φιλοξενήθηκε στο πλατό του Πρωινού και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Χριστίνα Αλεξανιάν κάνει την ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ του Πέτρο Φιλιππίδη

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμασταν μαζί στη σχολή, στο Θέατρο Τέχνης. Ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του κι έκανε τις επιλογές του. Είχαμε κάνει μόνο μια συνεργασία κινηματογραφική στον Ηλία του 16ου. Δεν θέλω να μιλήσουμε γι’ αυτά, δεν υπάρχει λόγος» ανέφερε αρχικά η Υρώ Μανέ.

https://www.youtube.com/watch?v=8BjkpdfXlQs

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αισθάνομαι λύπη που αυτοί οι άνθρωποι είχαν καταφέρει όλο αυτό το οικοδόμημα τόσα χρόνια, βρισκόντουσαν σε τόσο ισχυρές θέσεις, εξαρτιόνταν άλλοι άνθρωποι από αυτούς και έφτασαν σε αυτή την κατάντια, γιατί περί κατάντιας πρόκειται και μάθαμε κι εμείς πράγματα αποτρόπαια που δεν τα ξέραμε, και εγώ προσωπικά και πολλοί άλλοι συνάδελφοι».

Πέτρος Φιλιππίδης! Σε ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Η Υρώ Μανέ κατέληξε λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή λυπάμαι απόλυτα τους ανθρώπους που έχουν υποστεί αυτές τις συμπεριφορές, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκονται στη Δικαιοσύνη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα κριθούν έτσι όπως πρέπει και έχω και πολύ μεγάλη χαρά για το γεγονός ότι τελικά τα πράγματα παίρνουν κάποια στιγμή τον σωστό δρόμο και οι άνθρωποι, επίσης, αυτό που τους αξίζει».

Πέτρος Φιλιππίδης: Το…ΚΟΝΙΟ! “ΔΕΧΤΗΚΑ ΕΛΕΕΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ”!

Υρώ Μανέ κατά Πέτρου Φιλιππίδη: ''Κατάντια, αισθάνομαι λύπη''

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.