Υβόννη Μπόσνιακ: Μας τρέλανε! Η αισθησιακή φωτογραφία της ΓΥΜΝΗ τυλιγμένη σε σεντόνι κρατώντας ενα ποτήρι ΚΟΚΚΙΝΟ κρασί

Υβόννη Μπόσνιακ: Μας τρέλανε! Η αισθησιακή φωτογραφία της ΓΥΜΝΗ τυλιγμένη σε σεντόνι κρατώντας ενα ποτήρι ΚΟΚΚΙΝΟ κρασί Μια από τις πιο αισθησιακές παρουσίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Υβόννη Μπόσνιακ εντυπωσιάζει με τις ικανότητές της στη ζαχαροπλαστική! Δεν θα πιστέψεις τι έφτιαξε (pic)

Η Υβόννη Μπόσνιακ που φημίζεται για το κορμί της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοίρασε πολλά εγκεφαλικά! Με μια φωτογραφίας της τυλιγμένη σε ένα σεντόνι που έχει ψιλοπέσει και αποκαλύπτεται το μπούστο της, έφερε τον πανικό στα social media! Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

ΤΟ ΦΙΛΙ ΣΤΗΝ ΥΒΟΝΝΗ ΜΠΟΣΝΙΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΣΤΗΝ TV!

ΗΥβόννη Μπόσνιακ ήταν γεννημένη για να γίνει κοσμοπολίτισσα. Αυτό αποκαλύφθηκε στην εκπομπή “Style Me Up” στην οποία συμμετέχει ως μία από τους experts που αναλαμβάνουν τις αλλαγές στο στιλ των φιλοξενούμενων του show του Open. Το μοντέλο, σχεδιάστρια και επιχειρηματίας ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου πόσες γλώσσες μιλάει. Κι οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν εξηγούν γιατί ξεκίνησαν το κείμενο μου με αυτή την δήλωση.

Η Υβόννη Μπόσνιακ μιλά πολύ καλά ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά καθώς ζει στην Ελλάδα και μεγάλωσε στη Γερμανία. Ωστόσο σε μέτριο επίπεδο μιλά επίσης γαλλικά και κροάτικα, καθώς η μαμά της κατάγεται από την Γαλλία και ο πατέρας της από την Κροατία. Όπως είπε το μοντέλο και σχεδιάστρια, οι γονείς της γνωρίστηκαν σε μία τρίτη χώρα, τη Γερμανία όπου έκαναν τη δική τους οικογένεια. «Έχω μαμά Γαλλίδα, από τη Marseille, και μπαμπά από την Κροατία οπότε έτσι μεγάλωσα. Απλά μετά τα ξεχνάς. Στη Γερμανία γνωρίστηκαν, η μαμά μου βρέθηκε από 15 ή 16 χρονών στη Γερμανία». Γεννημένη κοσμοπολίτισσα, σ’ τα είπα εγώ.

Σίσσυ Χρηστίδου – Υβόννη Μπόσνιακ: Με κόκκινο κραγιόν στα χείλη και ένα σκούφο Άγιου Βασίλη

STYLE
Η Υβόννη Μπόσνιακ κάνει το τζιν παντελόνι να δείχνει υπέρκομψο (με μία στρατηγική κίνηση)
Η ιστορία της, θύμισε στον Γιάννη Λάσκο και τη Μαρία Μπακοδήμου, τη διαδρομή της Υβόννης Μπόσνιακ στην Ελλάδα, όπου ήρθε για επαγγελματικούς σκοπούς και τελικά παρέμεινε για να κάνει τη δική της οικογένεια με τον Αντώνη Ρέμο. «Ήμουν ήδη κάποια χρόνια εδώ πριν γνωρίσω τον Αντώνη. Όταν ήρθα η καρδιά μου εντελώς Ελληνίδα, μου είπε δεν θα φύγεις ποτέ», σημείωσε η Υβόννη Μπόσνιακ.

Επισημαίνοντας ότι και ο Αντώνης Ρέμος μεγάλωσε στη Γερμανία, η Υβόννη Μπόσνιακ ερωτήθηκε αν μιλούν ποτέ στο σπίτι γερμανικά. «Ό,τι πρέπει να πούμε κρυφά το λέμε στα γερμανικά», είπε γελώντας η Υβόννη Μπόσνιακ εννοώντας όσα θέλουν να πουν μεταξύ τους και να μην τα καταλάβει η κόρη τους, Ελένη.

H Υβόννη Μπόσνιακ για την κόρη της και τον Αντώνη Ρέμο
H κόρη τους, Ελένη Πασχαλίδου (όπως είναι το πραγματικό επώνυμο του Αντώνη Ρέμου) ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο του 2015. «Η πιο ευτυχισμένη μου στιγμή ήταν όταν γέννησα την κόρη μου», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της η Υβόννη Μπόσνιακ.

«Ζούμε όπως οι υπόλοιπες οικογένειες. Είμαστε δύο άνθρωποι που δουλεύουμε πολύ και προσπαθούμε να συντονίσουμε τον κοινό μας χρόνο. Ο Αντώνης υπήρξε καθοριστικός στην πορεία μου καθώς με βοήθησε να δω τη ζωή μου από άλλη οπτική. Η σχέση μαζί του με ηρέμησε. Αισθάνθηκα ότι βρήκα το σπίτι μου. Ακούγεται κλισέ αλλά θα το πω. Ο Αντώνης με έκανε καλύτερο άνθρωπο», είχε πει η ίδια για τον σύζυγό της Αντώνη Ρέμο.

Υβόννη Μπόσνιακ: Μας τρέλανε! Η αισθησιακή φωτογραφία της ΓΥΜΝΗ τυλιγμένη σε σεντόνι κρατώντας ενα ποτήρι ΚΟΚΚΙΝΟ κρασί