Hit enter after type your search item

Υβόννη Μπόσνιακ ρολα κανελας για ΑΨΟΓΗ σιλουέτα με μαγιό!

/
/
/
video
img

Υβόννη Μπόσνιακ ρολα κανελας για ΑΨΟΓΗ σιλουέτα με μαγιό! Μένουμε σπίτι και φτιάχνουμε cinnamon rolls με την Υβόννη Μπόσνιακ!

Αυτό το διάστημα όπως όλοι έτσι κι εκείνη, μένει σπίτι με την οικογένειά της και τους φτιάχνει συνεχώς λιχουδιές. Η Υβόννη Μπόσνιακ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζει βίντεο και μοιράζεται τις αγαπημένες της συνταγές, όπως αυτή από τα Cinnamon Rolls, που όλοι λατρεύουν.

Style Me Up: Η Υβόννη Μπόσνιακ άλλαξε το στιλ της Βασιλικής και απογείωσε την εμφάνισή της

Ιδού η συνταγή!
Για την ζύμη χρειαζόμαστε!
370 γρ. αλεύρι
160 ml χλιαρό γάλα
30 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 αυγό σε θερμοκρασία δωματίου
7 γρ. ξηρή μαγιά
40 γρ. ζάχαρη
1 κ.γ αλάτι

STYLE ME UP” : Η ΥΒΟΝΝΗ ΜΠΟΣΝΙΑΚ “ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ” ΤΗΝ ΕΛΙΖΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Για την γέμιση χρειαζόμαστε!
130 γρ. μαύρη ζάχαρη
50 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 ,1/2 κ.γ κανέλα
1 κ.γ άρωμα βανίλιας
Για το γλάσο χρειαζόμαστε!
100 γρ. τυρί κρέμα
30 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.γ άρωμα βανίλιας
2 κ.σ γάλα

Style Me Up: Η Υβόννη Μπόσνιακ άλλαξε ριζικά το στιλ της 38χρονης τραγουδίστριας

Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το χλιαρό γάλα, 1 κ.γ από τη ζάχαρη και τη μαγιά, το ανακατεύουμε λίγο και το αφήνουμε για 5-10 λεπτά. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι,
προσθέτουμε το αλάτι και ανακατεύουμε.

Παίρνουμε το μίγμα με τη μαγιά και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, τη ζάχαρη, το αυγό και τα ανακατεύουμε καλά. Έπειτα με μία ξύλινη κουτάλα προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι μέχρι να ανακατευτεί καλά ώστε να μπορούμε να το βγάλουμε εύκολα από το μπολ.

Πάνω στον πάγκο μας βάζουμε λίγο αλεύρι και αρχίζουμε να ζυμώνουμε την ζύμη μας σιγά-σιγά. Σε περίπτωση που κολλάει η ζύμη προσθέτουμε λίγο αλεύρι.Ζυμώνουμε για περίπου 6-7 λεπτά.
Η ζύμη μας δεν πρέπει να κολλάει αλλά πρέπει να είναι πολύ δροσερή και πολύ μαλακή.

Υβόννη Μπόσνιακ: Αυτή είναι η 2μετρη ΚΟΡΗ της Ελένη

Λαδώνουμε ένα καθαρό μπολ, βάζουμε τη ζύμη μέσα και τη σκεπάζουμε αφήνοντας τη να φουσκώσει για περίπου 50 λεπτά με! Για την γέμιση μας βάζουμε σε ένα μπολ τη μαύρη ζάχαρη, το βούτυρο, τη βανίλια και τη κανέλα, τα ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε το μίγμα στο πλάι.Ανοίγουμε με πλάστη τη ζύμη στον πάγκο μας, σε ένα τετράγωνο περίπου 40- 45εκ. Με ένα πινέλο απλώνουμε το βούτυρο σε όλη τη ζύμη.βάζουμε την γέμιση στη ζύμη και στη συνέχεια την απλώνουμε πολύ καλά με το χέρι!

Με ένα πινέλο βουτυρώνουμε 1 ταψί.

ΥΒΟΝΝΗ ΜΠΟΣΝΙΑΚ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ, Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ

Τυλίγουμε την ζύμη σε ένα ρολό

Με ένα μαχαίρι χαράζουμε τη ζύμη σε 12 ίσα κομμάτια, και τα τοποθετούμε μέσα στο ταψί.
Τα σκεπάζουμε με μια πετσέτα και τα αφήνουμε πάλι για περίπου 40 λεπτά σε ένα ζεστό μέρος.

Τα βάλουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 18-20’, Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, το βούτυρο, τη βανίλια, το γάλα και τα ανακατεύουμε καλά.

Τέλος βάζουμε τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε με ένα σύρμα πολύ καλά.
Με ένα κουτάλι απλώνουμε πάνω στα cinnamon rolls το γλάσο μας!

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :