Ζενεβιεβ Μαζαρί! Το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ της μεγάλωσε με την ΝΕΑ της ΕΚΠΟΜΠΗ

Ζενεβιεβ Μαζαρί! Το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ της μεγάλωσε με την ΝΕΑ της ΕΚΠΟΜΠΗ Όπως έγινε γνωστό μέσα από το δελτίο Τύπου του Star, η Ζενεβιεβ Μαζαρί θα βρίσκεται στα ηνία της συμπαρουσίασης του νέου ταξιδιωτικού παιχνιδιού του Star, Asia Express, στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη.

Mέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η art director του GNTM & fashion expert απαντώντας στις ερωτήσεις του κόσμου, εξέφρασε την ανυπομονησία της για το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά στη Ζενεβιέβ Μαζαρί με μοναδικό τρόπο

[videopress Vea4qbgl]

Μάλιστα, το χαρακτήρισε ως «την απόλυτη πρόκληση». Το Asia Express σημειώνει επιτυχία σε παραπάνω από δώδεκα χώρες και θα συμμετέχουν ως διαγωνιζόμενοι εννέα ζευγάρια αγαπημένων celebrities. Οι διαγωνιζόμενοι θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν την ευρηματικότητα τους και να έχουν τεράστια αποθέματα θέλησης αφού θα τους ζητηθεί να διασχίσουν την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, με ελάχιστα χρήματα και μόνο με επίγεια μέσα!Ζενεβιεβ Μαζαρί! Το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ της μεγάλωσε με την ΝΕΑ της ΕΚΠΟΜΠΗ

Ζενεβιέβ Μαζαρί ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Ο ΓΑΜΟΣ στην ΚΙΜΩΛΟ, το ύψος η ηλικία η καταγωγή, το αληθινό όνομα!

Στην ανάρτηση της η Ζενεβιεβ Μαζαρί δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γνωστό reality μόδας. «Το GNTM συνεχίζω να το αγαπώ και θα το αγαπώ για πάντα. Η μόνη διαφορά φέτος είναι ότι θα το απολαύσω μαζί μ΄εσάς, αγκαλιά με μια γαβάθα ποπκορν, από τον καναπέ μου».