Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Zέτα Δούκα Σύντροφος ηλικία: Η διαφορά ηλικίας με τον άντρα της αποκάλυψε πως είναι 8 χρόνια μεγαλύτερη από το σύζυγό της και πολλά άλλα.

-Εσύ έχεις δουλέψεις με τον εαυτό σου;
Ναι. Έχω δουλέψει με τον εαυτό μου κάνοντας ψυχανάλυση και ψυχοθεραπεία για πολλά χρόνια και με διαφορετικούς ανθρώπους. Έκανα για πρώτη φορά ψυχοθεραπεία στα 19 μου και επανέρχομαι κατά καιρούς, δοκιμάζοντας διαφορετικές προσεγγίσεις. Αν τα μετρήσω, πρέπει να είναι πάνω από δέκα χρόνια.

Η Ζέτα Δούκα θέλει να σε πέισει ότι έχει… κυτταρίτιδα!!!

Θεωρώ ότι είναι καλό να διακόπτεις και να επανέρχεσαι, γιατί με αυτό τον τρόπο, αντιλαμβάνεσαι καλύτερα το κομμάτι του εαυτού σου που έχεις δουλέψει και μπαίνεις σε έναν άλλο δρόμο που χρήζει διερεύνησης.

-Ποια ήταν η αφορμή για να απευθυνθείς στα 19 σου σε ειδικό;
Αυτό που λέω σε όσους με ρωτούν πώς ξεκίνησε αυτό το ταξίδι της αυτογνωσίας είναι ότι όλα τα «βάσανά» μου, σχετίζονται με την τελειοθηρία που μου είχαν περάσει από τότε που ήμουν παιδί. «Πρέπει να είσαι τέλεια μαθήτρια, τέλεια χορεύτρια, να πάρεις 20 και όχι 19».

Ζέτα Δούκα καταγγελία σε βάρος Κιμούλη: ”Έφτασε στο σημείο να με κλωτσήσει”

Μα, ποτέ δεν μπορείς να αγγίξεις το τέλειο, Αυτό είναι κάτι όμως που το διαπιστώνεις στο μέλλον! Η αναζήτηση της τελειότητας, θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη πηγή δυστυχίας του ανθρώπου. Η τελειομανία ήταν το πρώτο κομμάτι που έπρεπε να δουλέψω και πρέπει να σου ομολογήσω ότι ακόμα και τώρα, στα 45 μου, με πονάει το γεγονός ότι δεν υπάρχει το τέλειο που μπορώ να αγγίξω. Υπάρχει ακόμα μέσα μου, βαθιά ριζωμένος ο σπόρος της…

-Ποιος είναι πιο αυστηρός με την Θάλεια; Εσύ ή ο Μιχάλης;
Ο Μιχάλης. Ειδικά στο θέμα της διατροφής, είναι αυστηρός, εγώ όχι τόσο. Ακόμα και αν θέλει να τρέφεται μόνο με μακαρόνια, δεν θα επιμείνω τόσο πολύ, γιατί ξέρω είναι μια φάση που περνάνε όλα τα παιδάκια. Εκεί που είμαι πιο αυστηρή είναι σε ότι αφορά την ασφάλεια και την ευγένεια. Δεν θα την αφήσω να μπει σε ένα χώρο και να φωνάζει. Και αν το κάνει, θα της πω: «Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις γιατί ενοχλείς».

Ζέτα Δούκα σύζυγος: Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2014 και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη

-Πιστεύεις ότι ο Μιχάλης θα είχε μπει στη ζωή σου αν δεν είχες δουλέψει με τον εαυτό σου;
Ο δρόμος της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης είναι μοναχικός. Δεν είμαι σίγουρη αν βοηθάει στις σχέσεις και την κοινωνική ζωή, γιατί όσο περισσότερο καταλαβαίνεις τόσο απομονώνεσαι. Εμένα μου έφερε κάποιους ανθρώπους που πιθανότατα να μην τους είχα, γιατί δεν θα μπορούσα να τους εκτιμήσω, αλλά έχει απομακρύνει και κάποιους άλλους γιατί δεν συμβάδιζαν με τον τρόπο σκέψης μου. Με τον Μιχάλη έχουμε πολλά κοινά σημεία στον τρόπο σκέψης.

Ζέτα Δούκα: «Υπήρχαν άνθρωποι που με συμβούλευαν να μη σκαλίσω το θέμα 12 χρόνια μετά»

Ωστόσο, τα χρόνια που μας χωρίζουν, γιατί εκείνος είναι οκτώ χρόνια μικρότερος μου, είναι ένα σημείο αιχμής. Αν είχαμε την ίδια ηλικία, πιθανότατα να ήμασταν ακριβώς στο ίδιο σημείο του δρόμου. Τώρα έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε. Πάντως, είμαστε στον ίδιο δρόμο, που είναι και το ζητούμενο. Το όνομα σου έχει ακουστεί για να συμμετέχεις στο σίκουελ του «Καφέ της Χαράς». Θα είσαι τελικά; Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος ήθελε να διερευνήσει την επιθυμία μου και τη διαθεσιμότητά μου να συμμετάσχω στο σίκουελ του «Καφέ της Χαράς». Του είπα ότι με χαρά θα το συζητούσα και ευελπιστώ να γίνει, γιατί θέλω να συνεργαστώ πολύ με τον Χάρη. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι το «Thrive» ανανέωσε για ακόμα δέκα επεισόδια. Οπότε του χρόνου θα κάνω σίγουρα αυτό και… βλέπουμε.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner