Ζέτα Μακρυπούλια: 50 χρόνια πίσω! Η ΜΗΤΕΡΑ της ΟΛΟΙΔΙΑ η Ζέτα! Δες φωτογραφία να ΠΑΘΕΙΣ πλάκα

Ζέτα Μακρυπούλια: 50 χρόνια πίσω! Η ΜΗΤΕΡΑ της ΟΛΟΙΔΙΑ η Ζέτα! Δες φωτογραφία να ΠΑΘΕΙΣ πλάκα. Είναι από τις σπάνιες φορές και τις σπάνιότατες φωτοργαφίες. Σε ηλικία μάλιστα που να μπορεί να συγκριθεί με την κούκλα Ζέτα η μητέρα της. Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μια γλυκιά φωτογραφία με τη μαμά της. Μάλιστα την ανέβασε στο instagram η Ζέτα Μακρυπούλια.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ «ΚΟΨΩ» ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.

Πάνε σχεδόν πενήντα χρόνια πίσω! Κοιτάζοντας τη φωτογραφία παρακάτω από τα τέλη της δεκαετίας του ’70, θα διαπιστώσετε πως η Ζέτα έχει φοβερή ομοιότητα με την νεαρή μητέρα της. Και για του λόγου το αληθές, δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο που «ξέθαψε» η Ζέτα από τα συρτάρια της…

Ζέτα Μακρυπούλια: 50 χρόνια πίσω! Η ΜΗΤΕΡΑ της ΟΛΟΙΔΙΑ η Ζέτα! Δες φωτογραφία να ΠΑΘΕΙΣ πλάκα Ζέτα Μακρυπούλια: 50 χρόνια πίσω! Η ΜΗΤΕΡΑ της ΟΛΟΙΔΙΑ η Ζέτα! Δες φωτογραφία να ΠΑΘΕΙΣ πλάκα 

Έτσι διάλεξε να της πει “χρόνια πολλά”. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί στη μαμά της, με μία φωτογραφία από το παρελθόν. Όταν εκείνη ήταν νήπιο και πόζαρε δίπλα της.

Μητέρας Ζέτας Μακρυπούλια μικρή
«Ο φύλακας άγγελός μου» έγραψε στη φωτογραφία.

Η ηθοποιός στηριζεται πάντα στηνπικογένεια της. Εκεί είναι το λιμάνι της. Η Ζέτα έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της αλλά κυρίως στη μητέρα της την οποία θεωρεί φύλακα άγγελό της. Και είναι λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως εκείνη βρίσκεται σε κάθε σοβαρό βήμα της κοντά της. Της δίνει τις απαραίτητες συμβουλές ή τη στηρίζει σε ό,τι και αν επιλέξει.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ για τη Ζέτα Μακρυπούλια! Στο ΚΡΕΒΑΤΙ του ΠΟΝΟΥ!

Όχι ότι τα άλλα μέλη της οικογένειας πρέπει να χουν παράπονο! Μάλιστα μεγάλη αδυναμία έχει και στον πατέρα της, τον οποίο σας είχαμε παρουσιάσει εδώ σε παλαιότερο άρθρο μας!

Ποιος έκλεψε την καρδιά του Μιαχάλη από τη Ζέτα;
Μην πάει ο νους σας στο …πονηρό! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την Ζέτα Μακρυπούλια πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο δεν δίνει πολλές αφορμές για να σχολιαστεί από τον κόσμο αλλά πρόσφατα ένα τρίτο άτομο φαίνεται να είναι στη σχέση τους όπου και ο ίδιος είχε ρίξει μία “βόμβα” για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Πότε έγινε η γνωριμία τους; Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στην εκπομπή «Πλάνα με ουρά» στην ΕΡΤ για τη συμβίωση με τη σκυλίτσα του Ζάνη, το πρόβλημα υγείας της και την ιδιαίτερη σχέση τους.

Από μωρό λοιπόν. “Η Ζάνη είναι ένα αδεσποτάκι 8 χρονών. Τη βρήκαμε κουταβάκι στα βουνά της Εύβοιας και την πήραμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια ήταν ένα υγιέστατο σκυλάκι αλλά παρουσίασε μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση”.

Πότε ήρθε η τραγωδία αλλά και η ανα΄σταση από…αγάπη! Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι “υποβλήθηκε σε ένα πολύωρο χειρουργείο με ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας και αποκατάστασης. Εξαντλήσαμε όλα τα διαθέσιμα μέσα και την κτηνιατρική τεχνολογία για να την επαναφέρουμε. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε μέχρι και σήμερα”.

Έδωσε συνέντευξη μετά από τέσσερα χρόνια. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πρόσφατα μίλησε για την σκυλίτσα του και το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Μίλησε για όλα. Ακόμα και …”Έπειτα από ένα διάστημα έντονης κατάθλιψης και δικής της και δική μας κατάφερε να ξαναβρεί τη χαρά και τη ζωντάνια της. Έχει μείνει παράλυτη στο κάτω μέρος του κορμιού της. Δεν ελέγχει την πίσω κίνηση των ποδιών της και δεν μπορεί να ελέγξει τις φυσικές της ανάγκες. Θέλει συνεχή φροντίδα και παρακολούθηση” επισήμανε ο τραγουδιστής.

Πάντα, όλα για τη Ζάννη. “Όταν δεν έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις είμαστε μαζί αγκαλιά και κάνουμε τις βόλτες μας. Όταν έχεις ένα ζώο με ειδικές ανάγκες είναι σαν να έχεις ένα μωρό με ειδικές ανάγκες. Παίρνω δύναμη από τη ζωντάνια της. Όταν καμιά φορά αισθάνομαι στεναχωρημένος βλέπω τη Ζάνη και είναι για εμένα μια πηγή αστείρευτης αισιοδοξίας. Μας έχει δώσει μάθημα ζωής”.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: