Ζέτα Μακρυπούλια: Αναβλήθηκαν τα γυρίσματα του «Ρουκ Ζουκ» λόγο Κρούσματος COVID-19 στα Κάπα Studios

Ζέτα Μακρυπούλια: Αναβλήθηκαν τα γυρίσματα του «Ρουκ Ζουκ» λόγο Κρούσματος COVID-19 στα Κάπα Studios Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδάκης καλημέρισε το πρωί της Τετάρτης (4/11) τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1, μέσω skype, από το σπίτι του, καθώς ήρθε σε έμμεση επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Στα ΠΑΤΩΜΑΤΑ ο Νίκος Μουτσινάς! ΧΩΡΙΣΕ και τον παρηγορεί η Ζέτα Μακρυπούλια!!!

Παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», αναβλήθηκαν τα γυρίσματα των εκπομπών «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια ενώ ζητήματα προέκυψαν και για τον Νίκο Χατζηνικολάαου.

Η Φαίη Σκορδά στην έναρξη του «Πρωινού» θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη. «Πάντως εδώ, όπως κάθε εβδομάδα, κάνουμε στο πλατό τα rapid test. Και να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ και τον ΑΝΤ1 και τον κ. Καραγιάννη από τα studio Κάπα. Και επειδή διάβασα χθες για ένα κρούσμα στα studio Κάπα. Δεν είναι στον δικό μας χώρο καθόλου.

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια: Μιλάμε για πολλά φρούτα όμως!

Δεν έχει έρθει σε επαφή καθόλου με το κομμάτι του Πρωινού. Είναι μεγάλος ο χώρος. Αλλά όπως και να έχει, έχουν παρθεί όλα τα κατάλληλα μέτρα. Και χθες μας έδιωξαν άρον-άρον από το καμαρίνι για να γίνουν απολυμάνσεις. Έξι έφυγα χθες» είπε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

Σχολιάστε