Ζέτα Μακρυπούλια: Απο τα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ στις ΠΡΟΒΕΣ του ….Γιούγκερμαν [φωτο]
Ζέτα Μακρυπούλια: Απο τα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ στιε ΠΡΟΒΕΣ του ….Γιούγκερμαν [φωτο] Η Μακρυπούλια μπορεί να τη βλέπουμε καθημερινά στον Αnt1 και το Ρουκ Ζουκ αλλά στην ίδια λείπει πολύ το θέατρο, οπότε επιστρέφει στο θέατρο Πορεία και στην παράσταση που έπαιζε πέρσι το Γιούγκερμαν στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου.
ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΜΗΧΑΝΙΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΝΤΡΟΠΗ, ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΟΝ Μ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΡΑΥΓΑΛΕΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ”
Αν όλα πάνε καλά με τα μέτρα του κορονοϊού η πετυχημένη παράσταση θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο με τον Γιάννη Στάνκογλου στο ρόλο του Γιούγκερμαν αλλά δυο διανομέςΣυγκεκριμένα η παράσταση θα παιχτεί και με τις δύο διανομές που την στήριξαν τις 2 σεζόν που παίχτηκε.
7 έως 11 Οκτωβρίου: Ντάινα: Βασιλική Τρουφάκου, Γιώργος Μάζης: Γιώργος Σοφλόγης, Κλεό: Αλέξανδρος Βαμβούλος καθώς επίσης και οι: Ειρήνη-Ερωφίλη Κλέπκου, Στεφανία Γώγω, Στέλλα Ζιοπούλου
Ζέτα Μακρυπούλια: Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έχουμε κάνει μαζί και διακοπές!!!
14 έως 18 Οκτωβρίου: Ντάινα: Ζέτα Μακρυπούλια, Γιώργος Μάζης: Γιάννης Καπελέρης, Κλεό: Πολύδωρος Βογιατζής, καθώς επίσης και οι: Κορίνα Κόκκαλη, Ελένη Χαλαστάνη, Λένα Χατζηγρηγορίου.
Ζέτα Μακρυπούλια: Απο τα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ στις ΠΡΟΒΕΣ του ….Γιούγκερμαν [φωτο] Η Ζέτα κάνει πρόβες αυτές τις μέρες και μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφία
Ζέτα Μακρυπούλια: ‘Τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο μου τον περνάω στο σπίτι’
Ζέτα Μακρυπούλια! Συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και το ΡΙΚ1 παραχώρησε η Ζέτα Μακρυπούλια όμως μια ατάκα της έμεινε στην ιστορία! Η Ζέτα Μακρυπούλια κάποια στιγμή είπε: «Έχουμε και ένα παιδί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη… αλλά δεν το έχουμε πει»!
«ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΒΑΘΥΤΕΡΟΣ ΔΕΣΜΟΣ….
…Δεν είναι σαν τον έρωτα. Πολλές φορές αν δεν ξέρεις να χειριστείς λίγο πράγματα,κι αν δεν ξέρεις να διαφυλάξεις λίγο ένα κομμάτι της ελευθερίας σου, μπορεί να καταπιεστείς. Ζέτα Μακρυπούλια: Απο τα γυρίσματα του
Ζέτα Μακρυπούλια! Αλλά αυτό είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι μπροστά στα πραγματικά συναισθήματα, μπροστά σε αυτό που ζω αυτή τη στιγμή με τον Μιχάλη, μπροστά στο δέσιμο που έχουμε και την οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει», ανέφερε η Ζέτα Μακρυπούλια και εκεί έγινε το… μπέρδεμα!
![Ζέτα Μακρυπούλια: Απο τα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ στις ΠΡΟΒΕΣ του ....Γιούγκερμαν [φωτο] Ζέτα Μακρυπούλια: Απο τα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ στιε ΠΡΟΒΕΣ του ....Γιούγκερμαν [φωτο]](https://i0.wp.com/freegossip.gr/wp-content/uploads/2020/09/%CE%96%CE%AD%CF%84%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%91%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A1%CE%BF%CF%85%CE%BA-%CE%96%CE%BF%CF%85%CE%BA-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B5-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%92%CE%95%CE%A3-%CF%84%CE%BF%CF%85-....%CE%93%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF.png?resize=750%2C1334&ssl=1)
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
