Ζέτα Μακρυπούλια: Από την πολύ κλεισούρα μάλλον, το ριξε στη φιλοσοφία

Η Ζέτα Μακρυπούλια μένει στο σπίτι ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για την προστασία μας από τον κορονοϊό και την αποφυγή της εξάπλωσής του.
Με μία μακροσκελή της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια αποκάλυψε όλα όσα βιώνει στον δικό της εγκλεισμό αλλά και όσα φοβάται ότι θα προκληθούν την επόμενη μέρα.
Δείτε όλα όσα έγραψε στην ανάρτησή της:
«Καραντίνα ημέρα: ;;; Ούτε που θυμάμαι πια. Αφού δεν έχει σημασία. Τώρα όντως ο χρόνος είναι σχετικός… Κάθομαι σ’ αυτόν τον άχρονο-χρόνο και παρατηρώ. Τώρα που όλα έχουν μπει σε παύση. Παύση με πολλά «μέτρα» και με «σχέδιο». Παρατηρώ εμένα και τον κόσμο.
Άλλοι έχουν ενοχές που κάθονται, άλλοι μαγειρεύουν ,άλλοι κάνουν ενδοσκόπηση, άλλοι άπειρα post, άλλοι απαγορεύουν, άλλοι πεινάνε, άλλοι παίρνουν τα βουνά, άλλοι χωρίζουν, άλλοι φλερτάρουν, άλλοι καθαρίζουν αποθήκες, άλλοι φοβούνται, άλλοι τσακώνονται, άλλοι ανακαλύπτουν ταλέντα, άλλοι αντιδρούν, άλλοι υπακούουν, κάποιοι δεν έχουν κουράγιο να ξανά βγουν να κάνουν τα ίδια με πριν, άλλοι κάνουν party από τα μπαλκόνια τους, άλλοι σιδερώνουν, άλλοι παχαίνουν, άλλοι είναι καλά, άλλοι «ψεύτο καλά». Άλλοι παλεύουν με την έξω και την έσω πραγματικότητα και ανακαλύπτουν την μοναξιά. Ανακαλύπτουν πως η μοναξιά δεν έχει σχέση με τους άλλους αλλά κατοικεί μέσα τους βαθιά και στήνει παγίδες. Πολλοί δεν ξέρουν καν τι θέλουν. Λες και πριν που ήταν όλα «φυσιολογικά» ξέραμε…
Άλλοι παθαίνουν κρίσεις πανικού, άλλοι θρηνούν, άλλοι πεθαίνουν. Παράλληλα στη Μεσόγειο διεθνείς συνθήκες παραβιάζονται. Μετανάστες στοιβάζονται και μία ακόμη οικονομική καταστροφή αχνοφαίνεται πριν καλά-καλά προλάβουμε να βγούμε από την προηγούμενη. Κάποιοι άλλοι είναι στην πρώτη γραμμή. Στη μάχη. Με έναν αόρατο εχθρό. Εκεί ο χρόνος κυλά όπως ακριβώς τον θυμόμαστε. Εκεί ο χρόνος τρέχει. Δεν προλαβαίνουν. Εμείς χαμένοι και αποπροσανατολισμένοι ετοιμαζόμαστε για την «μετακορονοϊκη εποχή».
Μέσα σε αυτά τα παράλληλα σύμπαντα λοιπόν όπως κι εσείς έτσι κι εγώ, ζω την καραντίνα μου. Κι εγώ έχω ξεκουραστεί, έχω μαγειρέψει, έχω κλαδέψει, έχω τρέξει, έχω κάνει διαλογισμό, έχω καθαρίσει όλο το σπίτι, έχω δει σήριαλ, έχω διαβάσει, έχω κουρέψει, έχω βαρεθεί, έχω μελαγχολήσει, έχω ακούσει μουσική, έχω χορέψει, έχω γελάσει, έχω κλάψει. ΟΛΑ.
Παραμένω θετική, ψύχραιμη και ευγνώμων που τουλάχιστον έχω χρόνο να παρατηρώ όλα αυτά. Μέσα από την παρατήρηση μπορεί να έρθει η αλλαγή και τώρα έχουμε χρόνο να παρατηρήσουμε όλα τα συναισθήματα που προκύπτουν μέσα από κάθε κατάσταση.
Τι θα βγει μετά από όλο αυτό; Θα αλλάξουμε; Θα γίνουμε καλύτεροι; Δεν το ξέρω. Το εύχομαι και σίγουρα είναι στο χέρι μας! Θα δείξει…! Καλή Ανάσταση».
Δείτε την φωτογραφία με την οποία συνόδευσε τα παραπάνω λόγια της:

Διαβάστε περισσότερα:
Η Μιμή Ντενίση ξεσπά για τον κορονοϊό: «Με πιάνουν τα νεύρα μου όταν τα διαβάζω αυτά»
Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Επέτειος γνωριμίας για το ζευγάρι!
Ο εντυπωσιακός χορός της Ελένης Φουρέιρα στο Instagram και το σχόλιο της Conchita!