Ζέτα Μακρυπούλια: ‘Έχω προβλήματα στον αυχένα και στην πλάτη’

Ζέτα Μακρυπούλια: ‘Έχω προβλήματα στον αυχένα και στην πλάτη’ Τέλος για τα μυστικά της διατροφής της είπε: “Κάνω pilates, γιατί ισορροπεί πολλά πράγματα στο κορμί μου, βοηθά πολύ σε κάποια προβλήματα που έχω στον αυχένα και στην πλάτη. Με βοηθά πολύ και στο χορό”.

ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ Η ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ!

 

Γιατί μας αρέσει τόσο το ντύσιμο της Ζέτας Μακρυπούλια;

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν ακούς τις λέξεις «βάρος» ή «κιλά»…
«Πρόβλημα, αυτή είναι η πρώτη λέξη. Αν και θαυμάζω πάρα πολύ τις γυναίκες που τα περιττά κιλά τους δεν τις περιορίζουν στην επιλογή των ρούχων, εγώ δεν είμαι μία από αυτές. Με ενοχλεί στο σώμα μου να “πετάγονται” παχάκια. Κι επειδή επίσης δεν ανήκω πια στην κατηγορία των γυναικών που μπορούν να τρώνε ό,τι και όσο θέλουν χωρίς να παχαίνουν, ξέρω ότι στο εξής δε θα μπορώ ποτέ να έχω χαλαρή σχέση με το φαγητό. Αν αφεθώ να τρώω χωρίς να προσέχω, θα παχύνω. Δεν είναι καμια φοβερή καταστροφή, είναι όμως ένα πρόβλημα».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η …ΠΙΠΙΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν είμαι από τις τυχερές που μπορούν να τρώνε ό,τι θέλουν χωρίς να παχαίνουν»
Εμείς παρατηρήσαμε μεγάλη αλλαγή στο βάρος σου μετά το Πάρα πέντε, όταν σε είδαμε στο Dancing with the Stars. Πώς προέκυψε αυτή η μεγάλη απώλεια βάρους;

H ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

«Ακόμα και στη σειρά “Πάρα πέντε” η αλήθεια είναι πως δε θεωρούσα ότι είχα πρόβλημα με τα κιλά μου. Με είχα συνηθίσει έτσι. Ένιωθα ότι έπρεπε να προσέξω λίγο το βάρος μου γιατί είχα αφεθεί, αλλά μέχρις εκεί. Γι’ αυτό όταν ξεκίνησα διατροφή, είχα πει ότι ήθελα να χάσω το πολύ 5 κιλά. Είδα ότι άντεχα στο πρόγραμμα, δε με καταπίεζε, μου άρεσε το αποτέλεσμα και το συνέχιζα. Ήταν και μια περίοδος της ζωής μου που είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο – πράγμα που μου επέτρεπε να ασχολούμαι πιο πολύ με την ποιότητα της διατροφής μου και να μπορώ να τηρώ τη συχνότητα των γευμάτων, ενώ είχα και χρόνο να γυμνάζομαι. Το ότι τελικά τα κιλά έγιναν 11 μέσα σε 1 χρόνο προέκυψε μόνο του».

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: