Ζέτα Μακρυπούλια: “ΕΧΘΡΟΙ ορκισμένοι” με τον Γιώργο Λιάγκα

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επειδή τυγχάνει οι εκπομπές τους να παράγονται στο ίδιο στούντιο, το στούντιο Κ, όταν κατά τύχη η Ζέτα βρίσκεται στο κυλικείο για να πάρει καφέ και τη βλέπει από μακριά ο Λιάγκας στρίβει και φεύγει και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και αντίστροφα, όταν δηλαδή δει η Ζέτα εκείνον να παίρνει καφέ.

Λιάγκας – Μακρυπούλια! ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ”Μη με προκαλείς τώρα”

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή Τι λες τώρα, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Γιώργος Λιάγκας συναντιούνται στους διαδρόμους και δεν λένε ούτε «γεια»!

Ο λόγος, σύμφωνα πάντα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, είναι ότι η Ζέτα Μακρυπούλια την περυσινή τηλεοπτική σεζόν, το 2020 δηλαδή, αρνήθηκε να βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό.

Κάντε την δίαιτα της Ζέτας Μακρυπούλια και χάστε 10 κιλά αμέσως!

Μία δεύτερη κρούση που της έγινε φέτος στο ξεκίνημα της σεζόν, πάλι έπεσε στο κενό, γεγονός που έδειξε να ενοχλεί σε προσωπικό επίπεδο τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος όταν κλήθηκε με τη σειρά του πρόσφατα να βρεθεί ως παίκτης στο Rouk Zouk Special είπε ότι εφόσον δεν πηγαίνει η ηθοποιός στο πλατό της δικής του εκπομπής, δεν θα πάει ούτε εκείνος.

Ζέτα Μακρυπούλια πραγματικό ΟΝΟΜΑ με άγνωστη καταγωγή!

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος η άτυπη κόντρα ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές του ΑΝΤ1 “ξεδιπλώθηκε” και έγινε γνωστή μετά την άρνηση του Γιώργου Λιάγκα να μην βρεθεί στο πλατό του Rouk Zouk Special για να συμμετάσχει στην ομάδα του Πρωινού που θα έπαιζε με την ομάδα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη.