Ροή ειδήσεων

Ζέτα Μακρυπούλια: H κρίση ηλικίας και η ψυχανάλυση!

Μια ψιλοκρίση με την ηλικία της, παραδέχεται ότι την έπαθε η Ζέτα Μακρυπούλια και όπως αποκαλύπτει την βοήθησε η ψυχανάλυση που έκανε εκείνο το διάστημα.
Σε μια ειλικρινή και αποκαλυπτική συνέντευξη  στο περιοδικό  Shape η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει για τα κιλά που έχασε, τι δεν τρώει πια για να διατηρεί τη σιλουέτα της, για την κρίση ηλικίας που πέρασε, την εικόνα της αλλά και το σύντροφο της Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη:
Πότε κατάλαβες ότι ο Μιχάλης είναι ο άνθρωπός σου;
Όταν ταιριάζει με κάποιον και δεν εισαι 18 που τα βλέπεις όλα ονειρικά – αν και στον έρωτα μπερδεύεσαι και τα ωραιοποιείς όλα-και έχεις κάνει και δυο τρεις σχέσεις,βλέπεις από την αρχή τις προοπτικές ενός ανθρώπου. Από την αρχή κατάλαβα ότι ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα και το ένιωσα και από τη χημεία που δημιουργήθηκε μεταξύ μας.Από τότε που έχασες εκείνα τα περιβόητα περιττά κιλά, μετράς θερμίδες;
Όχι. Δεν έχει τύχει βέβαια να τα ξαναπάρω. Κατά καιρούς έχω πάρει δυο τρία κιλά, αλλά πλέον ξέρω το κορμί μου και μπορώ να κάνω διατροφή μόνη μου. Αυτή την εποχή δεν προσέχω καθόλου ούτε τι τρώω, ούτε την ποσότητα, γιατί κουράζομαι πολύ στο θέατρο. Βοηθάει βέβαια και ότι παράλληλα γυμνάζομαι και κρατιέμαι σε φόρμα. Πάντως δεν θα σταματήσω για βρώμικο μετά το θέατρο που πεινάω σα λύκος,προτιμώ το καλό φαγητό. Όταν πάρω αυτά τα δυο τρία κιλά, κόβω εντελώς το ψωμί, τρώω ζυμαρικά μια φορά την εβδομάδα και προτιμώ τις πρωτεΐνες. Και δεν θα πω όχι σε ένα κομμάτι σοκολάτας γιατί σκεφτομαι ότι μου δίνει ενέργεια.
Για ποιες τροφές αρνείσαι να πάρεις θερμίδες;Δεν τρώω ποτέ τηγανιτά και αρνούμαι να πάρω τις θερμίδες του μπέικον.
Σε άγχωσε καθόλου το νούμερο που είδες φέτος στην τούρτα σου;
Τόσο όσο.Είναι απλώς ένα νούμερο.Επειδή δεν έχω δει επάνω μου σημαντικές αλλαγές,ούτε στις αντοχές μου, ούτε στην εμφάνισή μου,δεν έχω αγχωθεί. Μια ψιλοκρίση ηλικίας μετά τα 30 την πέρασα αλλά επειδή παράλληλα έκανα ψυχανάλυση, ήμουν συνειδητοποιημένη και δεν το άφησα να με ρίξει. Απλώς νιώθεις ότι περνάει ο χρόνος και δεν έχεις προλάβει να κάνεις κάποια πράγματα. Από την άλλη όμως έχω κάνει και πράγματα που άλλα κορίτσια στην ηλικία μου ούτε καν ονειρεύονται, οπότε και μόνο γι΄αυτό είμαι ευγνώμων.

Back to top button