Ζέτα Μακρυπούλια: Η τρομάρα και η ΛΑΧΤΑΡΑ που δεν θα ξεχάσει ποτέ στην ΖΩΗ της!

Ζέτα Μακρυπούλια: Η τρομάρα και η ΛΑΧΤΑΡΑ που δεν θα ξεχάσει ποτέ στην ΖΩΗ της! Πρεμιέρα έκανε  ο βράδυ του 2018 το  λαμπερό σόου του ΑΝΤ1. Οι παρουσιαστές, Ζέτα Μακρυπούλια και Νίκος Μουτσινάς πρόσφεραν στους τηλεθεατές μια βραδιά γεμάτη ψυχαγωγία, κέφι και παιχνίδι από την οποία ωστόσο δεν έλειπαν και τα απρόοπτα!

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ‘ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ’

Απρόοπτο 1ο: Κατά τη διάρκεια που στο στούντιο εμφανίστηκαν δύο κορίτσια για να παίξουν ένα από τα παιχνίδια, συνέβη ένα ατύχημα. Οι δύο τους, κάθισαν σε καρέκλες οι οποίες κινούνταν κυκλικά. Η μια εκ των δύο, ενώ οι καρέκλες γυρνούσαν, έπεσε κάτω.

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια: Το μαγικό σπιτι στο ΔΑΣΟΣ που δεν ΚΑΤΟΙΚΗΘΗΚΕ ποτέ

Φυσικά, αμέσως το παιχνίδι σταμάτησε και η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς έτρεξαν κοντά της. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Απρόοπτο 2ο: Λίγο αργότερα, όπως αναφέρει το Peoplegreece, οι παρουσιαστές ετοίμασαν ένα μικρό θεατρικό στο οποίο είδαμε ένα δικαστήριο όπου τον ρόλο του δικαστή είχε ο Θανάσης Αλευράς.

Καθώς παρουσίαζαν το θεατρικό τους, το σκηνικό ξεκίνησε να πέφτει με αποτέλεσμα ο Νίκος να το κοιτάζει αμήχανα και η Ζέτα να λέει με χιούμορ: “Θα το πω και μάτι τι να κάνω!”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: