Ζέτα Μακρυπούλια ΗΛΙΚΙΑ: Μας κάνει πλάκα ότι είναι 43 χρονών !!!

Πόσο ετών πιστεύετε ότι είναι, από που κατάγεται και πότε έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα; Πάμε να δούμε όσα δεν ξέραμε.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show “Ciao ANT1” που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά.

Ένα χρόνο αργότερα, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην σειρά “Οι δικηγόροι της Αθήνας” και τη σεζόν 1995-1996 είχε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, “Χωρισμένοι με παιδιά”.

 

Τη σεζόν 1997-1998 παρουσίασε την μουσική ψυχαγωγική εκπομπή “MAD Zone” στο ομώνυμο κανάλι και τη σεζόν 2000-2001 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά “Το μπέρδεμα”.

Έπειτα, έκανε και ένα πέρασμα από την σειρά “Αέρινες σιωπές” και ακολούθησαν δύο πρωταγωνιστικοί ρόλοι, στις σειρές “Miss Νταίζη” (2002-2003) και “Solo καριέρα” (2004-2005). Επίσης, το 2005 συμμετείχε σε δύο αυτοτελή επεισόδια της σειράς Safe Sex.

Ακόμα, η Ζέτα Μακρυπούλια, συμμετείχε στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη στο Παρά 5, στις Επτά Θανάσιμες Πεθερές, στον Πόλεμο των άστρων, και σε πολλές άλλες, ενώ έπαιξε στη σειρά εποχής “Γιούγκερμαν”.

Το 2016, επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και την ίδια σεζόν (2016-2017) πρωταγωνίστησε στη σειρά “Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα”.

Μετά το πρόωρο τέλος της σειράς, ανέλαβε τη παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού “Ρουκ Ζουκ” στο ίδιο κανάλι, το οποίο, λόγω της μεγάλης επιτυχίας του, βρίσκεται στον αέρα έως σήμερα. Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Ζέτα Μακρυπούλια, διατηρεί σχέση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Πότε γεννήθηκε, πόσο ετών είναι και από που κατάγεται η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια;

Η Ζέτα Μακρυπούλια, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 31 Ιουλίου το 1978. Αυτό σημαίνει, ότι είναι 41 ετών, ωστόσο δεν φαίνεται ούτε για 30.

Τέλος, η παρουσιάστρια και ηθοποιός έχει καταγωγή από το χωριό Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας. Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζέτα Μακρυπούλια, δείτε εδώ για πρώτη φορά τον πατέρα της.

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ (ΦΩΤΟ)

 

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: