Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ανακοίνωσαν απο κοινού τα ευχάριστα!!

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ανακοίνωσαν απο κοινού τα ευχάριστα!! Μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε ένα instastory στο οποίο ανακοινώνει κάτι που σίγουρα δεν περίμεναν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Ειδικότερα, έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από αρκετό καιρό εμφανίζεται με ένα ολοκαίνουργο τραγούδι με τίτλο «Μην αργείς».

Ατύχημα για τη Ζέτα Μακρυπούλια! Σοκαριστικές ΕΙΚΟΝΕΣ!

Θα έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε στις 4 Δεκεμβρίου και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει μια ακόμη μεγάλη επιτυχία!

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz. Μάλιστα, η πρώτη έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση αλλά και μια ανακοίνωση «βόμβα» για τον τραγουδιστή!

Ζέτα Μακρυπούλια-Βάνια- Νικός Μουτσινάς: Μαζί σε τραπέζι στα μπουζούκια το 2013

Πολύ συχνά το αγαπημένο ζευγάρι δημοσιεύει κοινές τους φωτογραφίες και στιγμές και είναι αρκετά ενεργοί και οι δυο στα κοινωνικά δίκτυα. Δείτε, μάλιστα, την φωτογραφία που ανέβασαν από το σπίτι τους!Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ανακοίνωσαν απο κοινού τα ευχάριστα!! 

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ανακοίνωσαν απο κοινού τα ευχάριστα!!    Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ανακοίνωσαν απο κοινού τα ευχάριστα!! 

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: