Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης: ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑΝ αν δεν ΕΔΙΝΑΝ ΦΑΓΗΤΟ πρώτα στις ΓΑΤΕΣ!


Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης: ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑΝ αν δεν ΕΔΙΝΑΝ ΦΑΓΗΤΟ πρώτα στις ΓΑΤΕΣ! Οι κοινή ζωή τους είχε αυτά τα υπέροχα συναισθήματα να μοιράζονται. Αυτές τις ευαισθησίες, όλη αυτή την αγάπη για τα ζώα που βρίσκονται σε ακτίνα που να μπορούν να τα δουν και να τα βοηθήσουν!

ΒΟΜΒΑ! Μιχάλης Χατζηγιάννης: ΣΤΑΜΑΤΑΩ το ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, έχουν μείνει στο δικό μας μυαλό, περισσότερο, για τις φωτογραφίες αυτές παρά οτιδήποτε άλλο!…

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ την Ζέτα Μακρυπούλια!

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης: ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑΝ αν δεν ΕΔΙΝΑΝ ΦΑΓΗΤΟ πρώτα στις ΓΑΤΕΣ!
Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης: ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑΝ αν δεν ΕΔΙΝΑΝ ΦΑΓΗΤΟ πρώτα στις ΓΑΤΕΣ!
Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης: ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑΝ αν δεν ΕΔΙΝΑΝ ΦΑΓΗΤΟ πρώτα στις ΓΑΤΕΣ!
Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης: ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑΝ αν δεν ΕΔΙΝΑΝ ΦΑΓΗΤΟ πρώτα στις ΓΑΤΕΣ!

Διαβάστε ακόμα:

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ την Ζέτα Μακρυπούλια! Ένα πρωινό. Γύρω στις εννιά. Βγαίνει στο ήσυχο δρομάκι το σκεπασμένο με πεύκα και από τις δυο μεριές…όπου δεν υπάρχει σπίτι. Απόλυτη ησυχία. Ούτε ίχνος ενός αυτοκινήτου από μακριά. Άντε, ένας στο..πεντάλεπτο. Αυτή η ώρα είναι η ώρα της βόλτας τους. Εκείνος και η Ζάννη! Το ανάπηρο εδώ και χρόνια σκυλί – φίλος- κολλητός! Η ζωή του όλη είναι μπορείς να πεις για πολλές ώρες της ημέρας, τουλάχιστον…μοναχική.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Δεν αποκλείεται να αποχωρήσω από το τραγούδι»

Μετά τον χωρισμό του από την Ζέτα Μακρυπούλια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, έχει…απομονωθεί. Όχι με την αντιεπικοινωνιακή έννοια, αφού έχει τόσες επαγγελματικές υποχρεώσεις, τόσους ανθρώπους να δει και να συνεργαστεί. Ζει όμως απομονωμένος μόνος με την Ζάννη! Έσκεμμένα, όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στο σπίτι.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ την Ζέτα Μακρυπούλια!
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ την Ζέτα Μακρυπούλια!

Κάτι που δεν σημαίνει τίποτα άλλο, παρά καταγράφει την καθημερινότητα του. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος στην ευτυχία, στην ζωή των ανθρώπων, αρκίεί εκείνοι να περνούν καλά. Και το να περνά πολύ χρόνο με συνανθρώπους δεν σημαίνει πως είναι το…υγιές σε όλες τις χρονικές περιόδους.

Μιχάλης Χατζηγιάννης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Εκτός λοιπόν του ότι έχει αναθεωρήσει πολλά πάνω στην δουλειά και στην επιτυχημένη του πορεία εδώ και δύο δεκαετίες, έχει αναθεωρήσει και στο αισθηματικό επίπεδο όπως φαίνεται!

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης: ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑΝ αν δεν ΕΔΙΝΑΝ ΦΑΓΗΤΟ πρώτα στις ΓΑΤΕΣ!
Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης: ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑΝ αν δεν ΕΔΙΝΑΝ ΦΑΓΗΤΟ πρώτα στις ΓΑΤΕΣ!

Διαβάστε ακόμα:

Μιχάλης Χατζηγιάννης βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σπουδές Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης (Λευκωσία, 5 Νοεμβρίου 1978) είναι Ελληνοκύπριος μουσικός, τραγουδιστής και συνθέτης. Επίσης, υπήρξε και παραγωγός, ενορχηστρωτής και στιχουργός. Θεωρείται από τους δημοφιλέστερους και εμπορικότερους σύγχρονους καλλιτέχνες, έχοντας στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες όπως, Μόνο στα όνειρα, το Πάρτι, το Κρυφό φιλί, το Πιο Πολύ, και άλλες.

ΣΟΚ! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ΔΗΛΩΣΕ ότι ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ το ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι μέλος του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και μάλιστα ανακηρύχθηκε από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη «Καλλιτέχνης Ελπίδας 2019-2021». [2]

Δεν είναι μόνο ο Ρέμος και ο Χατζηγιάννης: 4 κούκλοι Έλληνες που είχε σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ απ’ τα σύννεφα!

Βιογραφικά στοιχεία
Σπούδασε Μουσική στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου και στη Βασιλική Ακαδημία Μουσικής του Λονδίνου από όπου αποφοίτησε διπλωματούχος στο πιάνο, στη κιθάρα και στα ανώτατα θεωρητικά μαθήματα. Το 1994 πήρε μέρος στον διαγωνισμό ταλέντων «Αφετηρίες» που προβλήθηκε στο ΡΙΚ πρώτος μεταξύ 1000 διαγωνιζομένων. [3] Επίσης, την ίδια χρονιά, συμμετείχε στον «Παγκύπριο Διαγωνισμό Τραγουδιού» με το τραγούδι Η δική μου Ιστορία όπου και πήρε το πρώτο βραβείο.[εκκρεμεί παραπομπή]

Καριέρα
1995 – 2000
Στην Κύπρο κυκλοφόρησε τους δίσκους: «Σενάριο» (1995), «Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη» (1997), «Επαφή» ([1998). Παράλληλα με τη δισκογραφία συμμετείχε στην μουσική παραγωγή του Σταύρου Σιδερά «Πυγμαλίων». Τον Μάιο του 1998 εκπροσώπησε την Κύπρο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, συνθέτοντας και ερμηνεύοντας το τραγούδι «Γέννεσις». [4]

Στην Αθήνα γνωρίστηκε με τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο και επιλέχθηκε να τραγουδήσει στο άλμπουμ «Άγγιγμα Ψυχής» που περιέχει την μουσική και τα τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς του Αντέννα και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1998.

Ζέτα Μακρυπούλια: Ποιος Χολίδης, ποιος Αλιμπέρτης, Ποιος Μπάρλος, Ποιος Χατζηγιάννης, Ποιος Ρέμος; Αυτός είναι ο νέος ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ της!

2000-2010
Το Μάρτιο του 2000 ο Χατζηγιάννης κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο στην Ελλάδα.Έπειτα τα “Κρυφό Φιλί”,”Μόνος Μου” ,”Ακατάλληλη Σκηνή” και “Live” έγιναν όλα τριπλά πλατινένια και τον καθιέρωσαν στα ραδιόφωνα και στις sold out συναυλίες του. Το τραγούδι του “Δε φεύγω” κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ελληνικού τραγουδιού στα πρώτα μουσικά βραβεία Κύπρου το 2006. [5]

Το 2006 κυκλοφορεί το πρώτο του Live Cd. Τον Δεκέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε τον δίσκο ” Φίλοι και Εχθροί ” με το πιο επιτυχημένο τραγούδι από όλα της δεκαετίας του 2000 “Χέρια Ψηλά” όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την I.F.P.I. [6] Το 2007 συνεργάστηκε με τους Reamonn στο κομμάτι “Tonight” και κυκλοφόρησε το “Πιο πολύ”. Τέλη 2007 κυκλοφορεί δεύτερο live άλμπουμ.

Το 2007 αναδείχθηκε σε θριαμβευτή στα Μουσικά Βραβεία Αρίων όπως έγινε και το 2005 αυτή τη φορά με 8 συνολικά βραβεία, ανάμεσά τους αυτά του καλύτερου τραγουδιστή και του καλύτερου δίσκου για το ” Φίλοι και Εχθροί”. Το 2008 κυκλοφόρησε το 7ο άλμπουμ του με τον συμβολικό τίτλο “7” που περιέχει 11 τραγούδια από τα οποία τα περισσότερα έγιναν άμεσα επιτυχίες και το άλμπουμ το εμπορικότερο της χρονιάς 2008 [7].

Το καλοκαίρι του 2009 βγήκε η special edition του “7” η οποία μαζί με τα 11 γνωστά κομμάτια περιέχει και 2 remixes: το «Είσαι εδώ» σε συνεργασία με το R’n’B συγκρότημα τους Otherview και το «Ανάποδα Reverse Sumka Remix».

Δεκαετία 2000-10
Ο Χατζηγιάννης έκλεισε τη δεκαετία 2000-10 παίρνοντας το ειδικό βραβείο “Best Selling Artist of the Decade” από την δισκογραφική του εταιρεία Universal, κάνοντας πωλήσεις πάνω από 3.500.000 αντίτυπα.[8].

2011-σήμερα
Στις αρχές φθινοπώρου του 2011 κυκλοφόρησε το soundtrack της ταινίας «Λούφα και παραλλαγή 2: Σειρήνες στη στεριά» με τον τίτλο “Αξίζω” ενώ τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου παρουσίασε το νέο του άλμπουμ με τίτλο “Θάρρος ή αλήθεια”.

Ζέτα Μακρυπούλια: Την ΕΠΙΑΣΕ με ΑΛΛΟΝ στο ΚΡΕΒΑΤΙ!!! Δεν άντεξε ο Χατζηγιάννης!

Στις αρχές Ιουνίου 2012 ολοκλήρωσε το δεύτερο αγγλόφωνο άλμπουμ του που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη. Στις 24 Ιουνίου 2012 κυκλοφόρησε σε Βέλγιο και Λουξεμβούργο το νέο αγγλόφωνο τραγούδι του με τίτλο “We Own The World Tonight” σε latin ρυθμό. [9]

Το 2016 συνεργάζεται πρώτη φορά με την Λίνα Νικολακοπούλου στο τραγούδι “Κράτα με εδώ”. Η συνεργασία τους επαναλαμβάνεται και το 2017 με το ταγούδι “Κοίτα με”.[10]

Το 2013 κυκλοφόρησε το άλμπουμ “Η αγάπη δυναμώνει” που έγινε πλατινένιος, ξεπερνώντας τα 12.000 αντίτυπα,[11] ενώ το 2017 συνεργάζεται πρώτη φορά με την Λίνα Νικολακοπούλου Το 2018, βραβεύτηκε ως ο «Δημοφιλέστερος Άντρας της 20ετίας Super» από τα κυπριακά μουσικά βραβεία Super Music Awards. Επίσης, το άλμπουμ του που κυκλοφόρησε το 2017 με τίτλο “Έρωτας αγκάθι” βραβεύτηκε ως «Άλμπουμ της Χρονιάς».[12] και πάλι σε συνεργασία με την Λίνα Νικολακοπούλου.

Τον Δεκέμβριο του 2019, παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Η καλύτερή μου φίλη”, το οποίο είναι και το τραγούδι των τίτλων της βωβής ταινίας «Τσάρλι» του Θανάση Τσαλταμπάση. Για το βίντεο κλιπ του μάλιστα, χρησιμοποιήθηκαν σκηνές από την ταινία.[13]

Το 2020 κυκλοφόρησε δυο τραγούδια, το “Χορεύω” που έγινε ραδιοφωνική επιτυχία αφού παρέμεινε στην πρώτη θέση των playlists των ραδιοφωνικών σταθμών για 10 εβδομάδες [14] και το “Μην αργείς”.

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ στη μονοκατοικία τους άγρια μεσάνυχτα!!!

Δικαστικές διαμάχες
Το 2009 όταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επανακυκλοφόρησε τον προσωπικό του δίσκο με γενικό τίτλο “7” ανάμεσα στα τραγούδια συμπεριλαμβανόταν και το “Κάτι λείπει”. Ο τραγουδοποιός Δημήτρης Παναγόπουλος μήνυσε τον τραγουδιστή για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας γιατί όπως υποστήριζε ο Χατζηγιάννης είχε αντιγράψει παράνομα από το τραγούδι “Αύρα” το εναρκτήριο τετράμετρο.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό στο Ειρηνοδικείο Αθηνών το 2012 και σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο το 2014 όπου και τελεσιδίκησε εις βάρος του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου : «..Είναι απαραίτητο να επισημανθεί ότι τον πρώτο εναγόμενο (τον Μιχάλη Χατζηγιάννη) βαρύνει υπαιτιότητα (δόλος) ως προς την προσβολή του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας του ενάγοντος (του Δημήτρη Παναγόπουλου), αφού η μουσική σύνθεση με τον τίτλο “ΑΥΡΑ” θεωρείται ένα κλασικό και διαχρονικό ελληνικό τραγούδι…

Ο δε πρώτος εναγόμενος ως καταξιωμένος συνθέτης σύγχρονης ελληνικής μουσικής, αποδεικνύεται ότι γνώριζε τη σύνθεση αυτή και αποφάσισε να αντιγράψει παράνομα τη μελωδική της ιδέα που αναφέρεται προηγουμένως στο σκεπτικό της απόφασης αυτής κατά τη σύνθεση του δικού του τραγουδιού με τον τίτλο “ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ”…». Ο Χατζηγιάννης αρνήθηκε ότι γνώριζε το τραγούδι και είχε, μάλιστα, καταθέσει και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση ενάντια στον Παναγόπουλο, όταν εκείνος είχε ξεκινήσει τη διεκδίκηση της αναγνώρισης της παραβίασης των πνευματικών του δικαιωμάτων.[16]

 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του και τις στιγμές που τον σημάδεψαν.

«Νέο τραγούδι ‘Κομμένα τα Πρέπει’ κυκλοφορεί τη Δευτέρα 15 Νοέμβριου. Είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε μέσα στις συνθήκες που περνούμε. Είναι δυναμικό και συμπαθές», είπε αρχικά.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ για τα ΠΕΤΡΟΚΤΙΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!

Σχετικά με τη σύμπραξή του με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη τόνισε: «Το να μπουν οι εγωπάθειες στην άκρη σε μια συνεργασία είναι πολύ δύσκολο. Με την Άλκηστις το έχουμε καταφέρει. Είναι από τις πιο όμορφες συνεργασίες που έχω κάνει».

Για την στιγμή που σημάδεψε την καριέρα του σημείωσε: «Βλέπω τον εαυτό μου στα live του Λυκαβηττού και δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι εγώ. Εγώ είχα αυτόν τον κόσμο από κάτω; Τώρα που τα βλέπω τα βλέπω με άλλο μάτι, σαν να μην ήμουν εγώ».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα κυκλοφορήσει νέο ψηφιακό άλμπουμ μέσα στο 2022.

«Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω μπορεί να τα άλλαζα όλα στην καριέρα μου, όμως μέσα από τα λάθη και τις υπερβολές μας μαθαίνουμε», κατέληξε