Ζέτα Μακρυπούλια: ”Όταν έχω τρακ “παγώνω””

Ζέτα Μακρυπούλια: ”Όταν έχω τρακ “παγώνω”” Η Ζέτα Μακρυπούλια, που στο παρελθόν έχει γίνει cover girl για το κυπριακό περιοδικό Down Town, γιορτάζει μαζί του τα 500 τεύχη του. Μοιράζεται με αυτή την αφορμή, μαζί με αρκετούς ακόμα celebrities, την εμπειρία της από την “πρώτη της φορά”. Η αγαπημένη ηθοποιός περιγράφει την εμπειρία της από το πρώτο της γύρισμα!

ΔΑΚΡΥΑ! Η μελαγχολική ΚΥΡΙΑΚΗ της Ζέτας Μακρυπούλια (το δραματικό βίντεο)

“Το πρώτο μου γύρισμα έγινε για διαφημιστική εταιρία. Ήταν, θυμάμαι, για ένα δοκιμαστικό κι εγώ ήμουν μόλις 13 ετών τότε. Γύρισα προφίλ, ανφάς, με φωτογράφιζαν πολλή ώρα… Όλο αυτό έγινε μέσω μίας θείας μου που είχε μάθει για το casting και με έστειλε εκεί. Μάλιστα, τότε εμείς μέναμε οικογενειακώς στην περιοχή του Κεραμεικού και το γύρισμα γινόταν σε ένα στούντιο στην Ακρόπολη, σ’ αυτό της Stefi. Τότε ήμουν ένα μελαχρινό, αδύνατο και φοβισμένο παιδάκι. Όπως καταλαβαίνεις, δεν ήξερα ούτε τα βασικά”, θυμάται.

«Λύγισε» η Ζέτα Μακρυπούλια: Παίκτρια περιγράφει τα… μικρά προσόντα του πρώην της

“Είχα πολύ τρακ. Και, όπως με ξέρεις, όταν έχω τρακ “παγώνω” γιατί προτιμώ να μην το δείχνω παραέξω. Αυτό τον τρόπο έβρισκα για να το περνώ ανώδυνα – από τότε. Αφού, λοιπόν, ακολούθησα τις οδηγίες και γυρίστηκε το βιντεάκι, στη συνέχεια έκανα κάποια διαφημιστικά, μέχρι που, λίγο πριν κλείσω τα 14, η συγκεκριμένη εταιρία ανέλαβε το Ciao Ant1. Έτσι άρχισαν όλα! Αυτή ουσιαστικά ήταν και η πρώτη μου δουλειά on camera”, συμπληρώνει.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ”ΜΟΛΙΣ 13 ΕΤΩΝ ΤΟΤΕ. ΓΥΡΙΣΑ ΠΡΟΦΙΛ, ΑΝΦΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΑΝ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ…”

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: