freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Ζέτα Μακρυπούλια ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ! ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΑ ΜΕΤΡΗΑΤΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ! Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν χωρίσει σχεδόν εδώ κι έναν χρόνο, με τους δύο να έχουν όμως να διαχωρίσουν και περιουσιακά στοιχεία, παρότι παραμένουν φίλοι. Η πανέμορφη, γλυκύτατη και πολυτάλαντη παρουσιάστρια αν και έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από το χώρο της υποκριτικής, η ίδια έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Ζέτα Μακρυπούλια ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ! ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΑ ΜΕΤΡΗΑΤΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!
Ζέτα Μακρυπούλια ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ! ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΑ ΜΕΤΡΗΑΤΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!
Ζέτα Μακρυπούλια
Ζέτα Μακρυπούλια

Αναφορικά με τις οικονομικές απολαβές της, η Ζέτα Μακρυπούλια, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα φέρεται να ανήκει στην κατηγορία με τα κασέ να κυμαίνονται από 4.000-15.000 ευρώ μηνιαίως, στην οποία βρίσκεται και η πλειονότητα των επιτυχημένων παρουσιαστών της μικρής οθόνης.

Ζέτα Μακρυπούλια: ”Με τον συζυγό μου…”

Τέλος, να αναφέρουμε πως τα μηνιαία κασέ χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες. Η μεγάλη κινείται από τα 15.000 φθάνοντας τα 50.000 ευρώ σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν χωρίσει σχεδόν εδώ κι έναν χρόνο, με τους δύο να έχουν όμως να διαχωρίσουν και περιουσιακά στοιχεία, παρότι παραμένουν φίλοι.

Ζέτα Μακρυπούλια
Ζέτα Μακρυπούλια

Μπορεί όλα να έγιναν σε πολιτισμένο επίπεδο, αλλά τα δύο δίδυμα σπίτια τους στην Πάρο, όπως αναφέρει δημοσίευμα, φέρνουν τώρα αντιμέτωπους τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία οδηγείται σε ένα νέο «βήμα» στον ΑΝΤ1.

Ενώ το ζευγάρι είχε συμφωνήσει ότι οι συγκεκριμένες βίλες, πρέπει να μοιραστούν, υπάρχει διαφωνία στο οικονομικό.

Η προσφορά του Χατζηγιάννη και η διαφωνία
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προσέφερε στην Ζέτα Μακρυπούλια 500.000 ευρώ για να πουλήσει το μερίδιό της αλλά εκείνη αρνήθηκε. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μετά από δεύτερες σκέψεις θεώρησε ότι το ποσό είναι πολύ χαμηλό για την περιοχή. Η διαφωνία τους αυτή φαίνεται να τους έχει δημιουργήσει μια ένταση η οποία δεν κατάφερε να περαστεί εξωδικαστικά και τελικά το ζευγάρι απευθύνθηκε σε δικηγόρους για να μπορέσουν να επιλύσουν τις διαφορές τους.

Ζέτα Μακρυπούλια: ”Με τον συζυγό μου…” Ζέτα Μακρυπούλια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μας έδειξε το «σύζυγό» της, όπως η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά. Όχι η ηθοποιός δεν παντρεύτηκε αλλά μοιράστηκε με το κοινό backstage στιγμιότυπο από τα ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ! ΠΟΤΕ…

Η Ζέτα Μακρυπούλια στο Γκάζι με τον… ΔΊΔΥΜΟ αδελφό της Άκη Μακρυπούλια! Το αγαπημένο στέκι της Ζέτας Μακρυπούλια στο Γκάζι έχει γίνει το νέο bar restaurant του αδελφού της Άκη..

 

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ για τα ΠΕΤΡΟΚΤΙΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!
Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ για τα ΠΕΤΡΟΚΤΙΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!

Τα σπίτια που βγαίνουν προς πώληση βρίσκονται στον δρόμο από τις Καμάρες προς τις Κολυμπήθρες. Πρόκειται για δυο σπίτια μοναδικής αρχιτεκτονικής, τα οποία μάλιστα μοιράζονται μια κοινή πισίνα.

Το πρώτο είναι 145 τ.μ. και το απέκτησαν το 2008 ενώ το δεύτερο έχει έκταση 175 τ.μ. και αποκτήθηκε έναν χρόνο αργότερα. Συνήθως στο ένα από αυτά (το πρώτο) πήγαιναν συχνά όταν δεν είχε χτιστεί το καινούργιο στον Αμπελά. Ενώ το άλλο το παραχωρούσαν σε φίλους τους.

Μάλιστα, όταν αγόρασαν το οικόπεδο για να χτίσουν τα άλλα δυο σπίτια, δεν σκόπευαν να πουλήσουν κανέναν από αυτά.

Όμως οι καιροί αλλάζουν και πλέον η περιουσία πρέπει να μοιραστεί. Όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον τους, η διαφορά τους στο ποσό που πρέπει να καταβληθεί είναι αρκετά μεγάλη. Φίλοι και γνωστούς τους πάντως εύχονται οι δυο τους να μην οδηγηθούν στα δικαστήρια καθώς αυτή θα είναι μια πολύ άσχημη εξέλιξη για τον τρόπο με τον οποίο θα τελειώσει αυτή η σχέση που ξεκίνησε με έναν μεγάλο έρωτα.

Ζέτα Μακρυπούλια εσώρουχα 3
Ζέτα Μακρυπούλια εσώρουχα 3

Ζέτα Μακρυπούλια βιογραφικό με ΑΜΥΘΗΤΗ περιουσία και επιτυχίες που στήριξαν όλη της την οικογένεια! Από εστιατόριο μέχρι προποτζίδικο! Η πορέια της Ζέτας Μακρυπούλια σε όλα τα επίπεδα είναι στρωμένη μ΄νο με επιτυχίες! Όχι μόνο στα σίριαλ, όχι μόνο στις τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και στο κουμάντο που κάνει στα οκονομικά της!

 

Μια μικρή συνοικία στο κέντρο της Αθήνας μπορείς να πεις πως την έχει επικεφαλής.

Στην μία γωνιά το εστιατόρια του αδερφού της, στην άλλη το προποτζίδικο του πατέρα της στην άλλη!

Ζέτα Μακρυπούλια ΣΠΙΤΙ: ΔΕΙΤΕ το ΣΠΙΤΙ της, του 1 ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ!

Η Ζετα Μακρυπουλια μπορεί να κοιμάται ήσυχη: Έχει εξασφαλίσει όλη την οικογένειά της! Τα σπίτια, τα εξοχικά, τα εστιατόρια κάπου στον Κεραμεικό τα τρία παιδιά της οικογένειας Μακρυπούλια, ο Παναγιώτης, η Ζέτα και ο Άκης γεννήθηκαν και έζησαν τα παιδικά κι εφηβικά τους χρόνια. Εμείς εδώ κι αρκετά χρόνια, παρακολουθούμε την πορεία του ενός από αυτά, της Ζέτας, η οποία βρίσκεται στον χώρο του θεάματος κι εργάζεται σκληρά σ’ αυτόν από τα 14 της χρόνια.

Πριν από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, λοιπόν, η δημοφιλής ηθοποιός, Ζέτα Μακρυπούλια, αγόρασε ένα κτίσμα στον Κεραμεικό, το οποίο αποτελούνταν από ένα μαγαζί και μία κατοικία.

Μπορεί η ίδια να διαγράφει μια σημαντική πορεία στην τηλεόραση, το σινεμά και το θέατρο, δεν καβαλά ποτέ, όμως, το καλάμι και δεν ξεχνά τις ”ρίζες” της.

Ζέτα Μακρυπούλια σπίτι
Ζέτα Μακρυπούλια σπίτι

Τα σπίτια, τα εξοχικά και τα εστιατόρια της Ζέτας Μακρυπούλια: Αυτή την προίκα θα έπαιρνε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Απίστευτο! ΚΕΡΔΙΣΕ το ΤΖΟΚΕΡ η Ζέτα Μακρυπούλια! Πόσα ΠΗΡΕ!

Για αρκετά χρόνια το σπίτι αυτό ήταν ακατοίκητο, ενώ το μαγαζί νοικιαζόταν. Η Ζέτα, λοιπόν, αποφάσισε μαζί με την οικογένειά της να το ανακαινίσουν και να το κάνουν όπως επιθυμούσαν πάντα.

Ζέτα Μακρυπούλια βιογραφικό με ΑΜΥΘΗΤΗ περιουσία και επιτυχίες που στήριξαν όλη της την οικογένεια
Ζέτα Μακρυπούλια βιογραφικό με ΑΜΥΘΗΤΗ περιουσία και επιτυχίες που στήριξαν όλη της την οικογένεια

Στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Κεραμεικό, μίλησε με τον πατέρα της Ζέτας, Κώστα και τον βενιαμίν της οικογένειας, Άκη και εξασφάλισε φωτογραφίες από το νεοκλασικό οίκημα και το μεζεδοπωλείο τους, τη ”Μυκηνών γωνία”…

Πατέρας και γιος, φιλόξενοι, προσιτοί και έξω καρδιά άνθρωποι, μας άνοιξαν τις πόρτες του μεζεδοπωλείου τους και μας μίλησαν για την Ζέτα και την απόφαση που πήραν όλοι μαζί να δημιουργήσουν το δικό τους μαγαζάκι.

Δεν θα την αναγνωρίσεις! Η Ζέτα Μακρυπούλια στο πλάι της Κορομηλά σε ηλικία 16 ετών (Video)

Το 1993 στο τηλεοπτικό σόου Chiao Ant1 η Ρούλα Κορομηλά έδωσε τη δυνατότητα στην Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

Δείτε τη να τραγουδάει, μόλις σε ηλικία 16 ετών, μαζί με την παρουσιάστρια το «Αγγελέ μου, τύραννέ μου». Ενώ, ένα άγριος καβγάς είχε υπάρξει ανάμεσα σε Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη, με όλες τις λεπτομέρειες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το τι συνέβη πριν από ένα γάμο, όπου παρέστησαν.

 

Διαβάστε ακόμα το βιογραφικό της Ζέτα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλάΑνήκει στο ζώδιο του Λέοντα
Είναι 52 κιλά
Έχει ύψος 1,72
31 Ιουλίου 1978 (43 ετών)
Αθήνα
Χώρα πολιτογράφησης Flag of Greece.svg Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Νέα ελληνική γλώσσα
Σπουδές Δραματική Σχολή Ίασμος – Βασίλης Διαμαντόπουλος[1]
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Ηθοποιός, παρουσιάστρια
Περίοδος ακμής 1994
Οικογένεια
Γονείς Κώστας Μακρυπούλιας
Κική Μακρυπούλια
Αδέλφια Παναγιώτης Μακρυπούλιας
Άκης Μακρυπούλιας

Η Αγορίτσα Ζωή “Ζέτα” Μακρυπούλια (Αθήνα, 31 Ιουλίου 1978) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια, με καταγωγή από το χωριό Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας.

 

Τηλεόραση
Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. Το 1995, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και τη σεζόν 1995-1996 είχε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, «Χωρισμένοι με παιδιά».

Τη σεζόν 1997-1998 παρουσίασε την μουσική ψυχαγωγική εκπομπή «MAD Zone» στο ομώνυμο κανάλι και τη σεζόν 2000-2001 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Το μπέρδεμα». Έπειτα, έκανε και ένα πέρασμα από την σειρά «Αέρινες σιωπές» και ακολούθησαν δύο πρωταγωνιστικοί ρόλοι, στις σειρές «Miss Νταίζη» (2002-2003) και «Solo καριέρα» (2004-2005). Επίσης, το 2005 συμμετείχε σε δύο αυτοτελή επεισόδια της σειράς Safe Sex.

 

Από το 2005 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη για την σειρά Στο Παρά 5. Παράλληλα, έπαιξε στην σειρά Επτά Θανάσιμες Πεθερές ενώ πρωταγωνίστησε και στην σειρά της ΝΕΤ «Mόνο εσύ» με τον Θοδωρή Αθερίδη. Την ίδια χρονιά (2006) παρουσίασε μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη τον Ελληνικό Τελικό της Eurovision αλλά και τα Μουσικά Βραβεία Κύπρου.

Τη σεζόν 2007-2008 έπαιξε στη σειρά εποχής «Γιούγκερμαν» και παράλληλα παρουσίασε την εκπομπή «Baby Dance». Την επόμενη σεζόν πρωταγωνίστησε στην σειρά «Το κλειδί του παραδείσου» και τη χρονιά 2009-2010 έπαιξε στη σειρά «4». Το 2010 συμμετείχε στην σειρά «Ο Πόλεμος των άστρων», στο επεισόδιο Δίδυμος-Σκορπιός μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη.

 

Για τρεις σεζόν, από το 2010 μέχρι το 2013, παρουσίαζε το χορευτικό show του ΑΝΤ1, Dancing with the stars. Το 2014 παρουσίασε το show του MEGA, «Just The 2 Of Us» και το 2015 παρουσίασε τα “Βραβεία Madame Figaro – Γυναίκες της Χρονιάς” που προβλήθηκαν από το Epsilon TV καθώς και από το κανάλι Sigma TV της Κύπρου.

 

Το 2016, επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και την ίδια σεζόν (2016-2017) πρωταγωνίστησε στη σειρά «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα». Μετά το πρόωρο τέλος της σειράς, ανέλαβε τη παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ» στο ίδιο κανάλι, το οποίο, λόγω της μεγάλης επιτυχίας του, ανανεώθηκε για άλλες δύο σεζόν και συνεχίζεται ακόμα. Στις αρχές του 2018, ξεκίνησε να παρουσιάζει το βραδινό show “Sunday Live” μαζί με τον Νίκο Μουτσινά αλλά διεκόπη σύντομα λόγω τηλεθέασης. Τη σεζόν 2019-2020 παρουσίασε το ελληνικό μουσικό σόου “The Final Four”.

Ζέτα Μακρυπούλια βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Θέατρο-Κινηματογράφος
Στο θέατρο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2004 στην παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους” όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε της έκανε την πρόταση να συμμετέχει στο Στο παρά 5. Στην εν λόγω παράσταση έμεινε για δύο σεζόν, ενώ το 2006 πρωταγωνίστησε στην παράσταση “Σ´αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε”. Το καλοκαίρι του 2007 ενσάρκωσε το ρόλο της καλόγριας στην παράσταση “Μήδεια”, η οποία έκανε περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Ζέτα Μακρυπούλια βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Τη σεζόν 2007-2008, έπαιξε μαζί με τους Αργύρη Αγγέλου και Γιώργο Καπουτζίδη στην παράσταση “Το όνειρο της διπλανής πόρτας”, ενώ την επόμενη χρονιά, συμπρωταγωνίστησε στο πλευρό του Τάσου Χαλκιά και της Ράνιας Σχίζα στην παράσταση «Κουζίνες» στο Θέατρο Ήβη. Επίσης, το 2008 πρωταγωνίστησε στη ρομαντική κωμωδία 《Μόλις Χώρισα》σε σκηνοθεσία και σενάριο Βασίλη Μυριανθόπουλου[2]. Τη σεζόν 2009-2010 εμφανίστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και την παράσταση «Ένα παιδί μετράει τ’άστρα» του Γιώργου Βούκανου ενώ την επόμενη (2010-11) μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη πρωταγωνίστησαν στην «Τυφλοσούρτη» στο Μικρό Παλλάς. Επίσης, το 2009 πρωταγωνίστησε στην κωμική ταινία 《Σούλα Έλα Ξανά》 σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου και σενάριο του Βασίλη Μυριανθόπουλου σε συνεργασία με την Όλγα Μιχαλοπούλου και τον Γιάννη Μπότση[3].

Ζέτα Μακρυπούλια: ”Με τον συζυγό μου…”

Τη σεζόν 2012-2013, έπαιξε στην παράσταση «Τα Βαφτίσια» με την οποία έκανε και περιοδεία (καλοκαίρι 2013). Τη σεζόν 2013-2014, πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Sugar: Μερικοί Το Προτιμούν Καυτό» στο Θέατρο Παλλάς και τη σεζόν 2014-2015, στην παράσταση «Ήρθες και θα μείνεις» στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης. Το 2016, η παράσταση ανέβηκε και στο Θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με ΜΑΓΙΟ και… ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟ!

Τη σεζόν 2017-2018 έπαιξε στην παράσταση «Ιδιωτικές Ζωές» στο Θέατρο Γκλόρια ενώ τη σεζόν 2018-2019 πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Γιούγκερμαν» στο Θέατρο Πορεία. Το καλοκαίρι του 2019 περιόδευσε με την παράσταση «Δον Ζουάν».

Ζέτα Μακρυπούλια: Το αινιγματικό σχόλιο για το τηλεοπτικό της μέλλον

“Δεν είχα προλάβει να σκεφτώ ότι θα πάει για πέντε χρόνια αλλά το χαίρομαι” εξομολογήθηκε, επίσης, η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και τη δημοσιογράφο Ελένη Καρποντίνη το μεσημέρι του Σαββάτου. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιτυχία του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού καθώς και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Ειδικότερα η Ζέτα Μακρυπούλια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πίστευα το κόνσεπτ του Ρουκ Ζουκ γιατί μου άρεσε πάρα πολύ όταν το έβλεπα μικρή. Για αυτό και το κυνηγούσα με μανία και ήθελα να το κάνω δυο, τρία χρόνια πριν το ξεκινήσουμε. Ήταν μια εντελώς δική μου ιδέα την οποία και γύρισα σε πολλά κανάλια αλλά τελικά έγινε στον ΑΝΤ1».

«Δεν είχα προλάβει να σκεφτώ ότι θα πάει για πέντε χρόνια αλλά το χαίρομαι».

«Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου αλλά, επειδή θεωρώ ότι το Ρουκ Ζουκ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, εστιάζω σε αυτό και όταν έρθει η ώρα θα δούμε. Πάντως αρχίζουν κάποια πράγματα και κάποιες ιδέες να μου έρχονται, είναι η αλήθεια» πρόσθεσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Ζέτα Μακρυπούλια: Στο Μπαλί, με μαγιό και μαλλί τοστιέρα

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1991-1992 ΕΤ2 ώρες μαζί ΕΤ2 Η Ίδια Συμπαρουσιάστρια
1992-1994 Ciao ANT1 ANT1 Συμπαρουσιάστρια
1993-1994 Magazino ΕΤ1 Παρουσιάστρια
1994 Οι δικηγόροι της Αθήνας STAR Ισμήνη Δρακάκη Επεισόδιο: “Ο βιασμός και το είδωλό του”
1995-1996 Χωρισμένοι με παιδιά ΑΝΤ1 Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1997-1998 Mad Zone MAD TV Η Ίδια Παρουσιάστρια
2000-2001 Το Μπέρδεμα STAR Αννούλα Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2001-2002 Αέρινες Σιωπές MEGA Βάνα Βασικό Καστ
2002 Νιρβάνα ALPHA 5 επεισόδια
2002-2003 Μiss Νταίζη ALPHA Βάσια Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2004-2005 Solo καριέρα ΑΝΤ1 Φυλιώ Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2005 Safe Sex TV Stories MEGA Κλερ Επεισόδιο: “Βρέξει, χιονίσει…”

Ζέτα Μακρυπούλια σχέσεις: «Αυτό είναι έρωτας…»!

2005-2007 Στο Παρά Πέντε MEGA Aμαλία Αντωνοπούλου Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2006 Feel the fun ΝΕΤ Η Ίδια Παρουσιάστρια
Επτά Θανάσιμες Πεθερές MEGA Αλεξία Επεισόδιο: “Η Θεσσαλονικιά Πεθερά”
Safe Sex TV Stories MEGA Ελένη Επεισόδιο: “Το Κελί 33”
Ελληνικός Τελικός της Eurovision 2006 ΝΕΤ Η Ίδια Παρουσιάστρια
2006-2007 Μόνο Εσύ ΝΕΤ Μάντια Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2007-2008 Γιούγκερμαν ΑΝΤ1 Νταϊάνα Σκλαβογιάννη Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2008 Baby Dance ALPHA Η Ίδια Παρουσιάστρια
2008-2009 Το κλειδί του παραδείσου ANT1 Σοφία Αντωνοπούλου Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2009-2010 4 MEGA Βίκυ 7 επεισόδια
2010 Ο πόλεμος των άστρων ΑΝΤ1 Ρενάτα Επεισόδιο: “Σκορπιός με δίδυμο”
2010-2013 Dancing with the stars ANT1 Η Ίδια Παρουσιάστρια
2014 Just the 2 Of Us MEGA Παρουσιάστρια
2014-2015 Βραβεία Madame Figaro – Γυναίκες της Χρονιάς SIGMA Ειδική Εκπομπή |

Ο Αντώνης Ρέμος για την ΠΡΩΗΝ του Ζέτα Μακρυπούλια

Παρουσιάστρια
2016-2017 Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα ΑΝΤ1 Σοφία Γιοβάνη Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2017 Your Face Sounds Familiar ANT1 Η Ίδια Guest Κριτής | Live 4
2017-ακόμη Ρουκ Ζουκ ΑΝΤ1 Παρουσιάστρια
2018 Sunday Live ANT1 Παρουσιάστρια
2019 Βραβεία Madame Figaro – Γυναίκες της Χρονιάς SIGMA Ειδική Εκπομπή | Παρουσιάστρια
The Final 4 ANT1 Παρουσιάστρια
Διαφημιστικά σποτ
Έτος Τίτλος (Εταιρία – Προϊόν – Οργανισμός)
1994 Soupline
1997 ΦΑΓΕ
Diana
2012 Pantene Greece
Θέατρο
Έτος

Τίτλος

Θέατρο

2004-2006 Σεσουάρ για δολοφόνους Θέατρο Αποθήκη
2006-2007 Σ’αγαπώ, Σε Λατρεύω, Χωρίζουμε Θέατρο Εμπορικόν
2007 (καλοκαίρι) Μήδεια Περιοδεία
2007-2008 Το Όνειρο Της Διπλανής Πόρτας Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης
2008-2009 Στις Κουζίνες Θέατρο Ήβη
2009-2010 Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα Μέγαρο Μουσικής
2010-2011 Τυφλοσούρτης Θέατρο Μικρό Παλλάς
2012-2013 Τα Βαφτίσια Θέατρο Κιβωτός
2013 (καλοκαίρι) Περιοδεία
2013-2014 Μερικοί το προτιμούν καυτό Θέατρο Παλλάς
2014-2015 Ήρθες Και Θα Μείνεις Θέατρο Ιλίσια
2015-2017 Θέατρο Αριστοτέλειον (Θεσσαλονίκη)
2017-2018 Ιδιωτικές Ζωές Θέατρο Γκλόρια
2018-2019 Γιούγκερμαν Θέατρο Πορεία
2019 (καλοκαίρι) Δον Ζουάν Περιοδεία
Κινηματογράφος
Έτος

Τίτλος

Ρόλος Σημειώσεις
2007 Γνωρίστε τους Ρόμπινσονς Κινηματογραφικό ντεμπούτο
2008 Μόλις Χώρισα Ηλέκτρα Πρωταγωνιστικός ρόλος
2009 Σούλα Έλα Ξανά Σούλα Σαριμπουγιούκη Πρωταγωνιστικός ρόλος
2010 The Kings Of Mykonos Ζωή Πρωταγωνιστικός ρόλος
G – Force Guest εμφάνιση
Ζητείται Ψεύτης Τζένη Φερέκη Πρωταγωνιστικός ρόλος
2014 Στα Καλά Καθούμενα Αθηνά Πρωταγωνιστικός ρόλος

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :