Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ζέτα Μακρυπούλια ΣΩΜΑ! οι ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ τα κιλά η ηλικία! Το ΑΠΟΛΥΤΟ βιογραφικό και η δίαιτες! Τι νομίζεις θα πα΄ρεις ως απάντηση αν την ρωτήσεις για το κορμί της και αν κάνεις ειδικά ερωτήσεις με την πάλη της με το επιπλέον βάρος, σαν την παρακάτω που που της έθεσαν: Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν ακούς τις λέξεις «βάρος» ή «κιλά»…

Your Face Sounds Familiar! Ζέτα Μακρυπούλια ΠΗΡΕ την ΘΕΣΗ της Μαρίας Μπεκατώρου

«Πρόβλημα, αυτή είναι η πρώτη λέξη. Αν και θαυμάζω πάρα πολύ τις γυναίκες που τα περιττά κιλά τους δεν τις περιορίζουν στην επιλογή των ρούχων, εγώ δεν είμαι μία από αυτές. Με ενοχλεί στο σώμα μου να “πετάγονται” παχάκια.

Ζέτα Μακρυπούλια ΣΩΜΑ! οι ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ τα κιλά η ηλικία
Ζέτα Μακρυπούλια ΣΩΜΑ! οι ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ τα κιλά η ηλικία

Ζέτα Μακρυπούλια: “Μπορεί να είμαι «στρατιώτης» στη δουλειά, αλλά όχι και στη γυμναστική, στη διατροφή κ.λπ.”
Κι επειδή επίσης δεν ανήκω πια στην κατηγορία των γυναικών που μπορούν να τρώνε ό,τι και όσο θέλουν χωρίς να παχαίνουν,

ξέρω ότι στο εξής δε θα μπορώ ποτέ να έχω χαλαρή σχέση με το φαγητό. Αν αφεθώ να τρώω χωρίς να προσέχω, θα παχύνω. Δεν είναι καμια φοβερή καταστροφή, είναι όμως ένα πρόβλημα».

Ζέτα Μακρυπούλια ΧΩΡΙΣΜΟΣ: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η ΣΤΙΓΜΗ της…ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ!!!

Διαβάστε ακόμα:

Η συμπάθεια και η εκτίμηση προς την εξυπνάδα της, την γοητεία της, δεν σημαίνει πως στα 10 κείμενα που ανεβάζουμε το ένα αν δεν διαφημίζει μόνο τα “σωστά” που κάνει, αλλά τις…επιπτώσεις τους, σημαίνει πως είμαστε εναντίον της. Καλό δεν είναι και για σας να βλέπετε πως για να αποκτήσετε αυτό το…άπιαστο σώμα.

Αυτό το σώμα στο οποίο όλα τα ρούχα κάθονται καλύτερα από κούκλα στην βιτρίνα, θα πρέπει να κάνετε αφύσικες προσπάθειες;

Χωρισμός Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης! Νέα στοιχεία για το γιατί

Θα πρέπει να φτάσετε στο άλλο άκρο και να τρέφεστε έτσι που να μπαίνουν μέσα τα μάγουλα, να προδίδεται μια όψη ασθενική ή στην καλύτερη περίπτωση, μια όψη φανερώνει πως το σώμα μας περνά μεγάλη, πολύ μεγάλη δοκιμασία με την…αφαγία!

Κάποιες που καταφέρνουν να κάνουν σωστή γυμναστική και να προσέχουν τι τρώνε, εκείνες είναι πιο κοντά σε αυτό που πολλες κοπέλς ονειρεύονται. η Ζέτα δεν τα χει καθόλου καλά με την γυμανστική. Αποτέλεσμα; Λεπτή, λετπότατη μεν, χωρίς μυικό ιστό δε.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με ΜΑΓΙΟ και… ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟ!

Ακόμα, η φωνή της. Την έχετε προσέξει. Δεν συνάδει ούτε με την ηλικία, ούτε με την εμφάνιση. Το κάπνισμα βλέπετε…

Λιάγκας – Μακρυπούλια! ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ”Μη με προκαλείς τώρα”

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε όσα δεν ξέρετε για την παρουσιάστρια και ηθοποιό, αλλά και όσα θέλετε να μάθετε με ακρίβεια στη συνέχεια! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε, εσείς απλά… Η Ζέτα Μακρυπούλια, μας κρατάει απογευματινή συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του Ant1 και με το παιχνίδι, “Ρουκ Ζουκ”, που έχει αγαπήσει ο κόσμος, όπως άλλωστε καθημερινά δείχνουν και τα νούμερα τηλεθέασης!

Το ύψος, τα κιλά, το ζώδιο και η ηλικία της παρουσιάστριας Ant1 Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα, έχει ύψος 1,72, είναι 52 κιλά και έχει γεννηθεί στις 31 Ιουλίου το 1978 και είναι Λέων! Πάμε όμως να δούμε 10 ακόμα πράγματα που θέλουμε να μάθουμε για εκείνη λίγο καλύτερα…

  1. Έχει καταγωγή από το χωριό Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας
  2. Έχει σπουδάσει στη δραματική σχολή Ίασμος- Β. Διαμαντόπουλος
  3. Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά.
  4. Ζέτα Μακρυπούλια: Στο Μπαλί, με μαγιό και μαλλί τοστιέρα

  5. Ένα χρόνο αργότερα, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και τη σεζόν 1995-1996 είχε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, «Χωρισμένοι με παιδιά».
  6. Από το 2005 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη για την σειρά Στο Παρά 5. Παράλληλα, έπαιξε στην σειρά Επτά Θανάσιμες Πεθερές ενώ πρωταγωνίστησε και στην σειρά της ΝΕΤ «Mόνο εσύ» με τον Θοδωρή Αθερίδη. Την ίδια χρονιά (2006) παρουσίασε μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη τον Ελληνικό Τελικό της Eurovision αλλά και τα Μουσικά Βραβεία Κύπρου.
  7. Your Face Sounds Familiar! Ζέτα Μακρυπούλια ΠΗΡΕ την ΘΕΣΗ της Μαρίας Μπεκατώρου

  8. Για τρεις σεζόν, από το 2010 μέχρι το 2013, παρουσίαζε το χορευτικό show του ΑΝΤ1, Dancing with the stars.Το 2014 παρουσίασε το show του MEGA, «Just The 2 Of Us» και το 2015 παρουσίασε τα “Βραβεία Madame Figaro – Γυναίκες της Χρονιάς” που προβλήθηκαν από το Epsilon TV καθώς και από το κανάλι Sigma TV της Κύπρου.
  9. Στο θέατρο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2004 στην παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους” όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε της έκανε την πρόταση να συμμετέχει στο Στο παρά 5.

Your Face Sounds Familiar! Ζέτα Μακρυπούλια ΠΗΡΕ την ΘΕΣΗ της Μαρίας Μπεκατώρου

  1. Τη σεζόν 2017-2018 έπαιξε στην παράσταση «Ιδιωτικές Ζωές» στο Θέατρο Γκλόρια ενώ τη σεζόν 2018-2019 θα παίξει στην παράσταση «Γιούγκερμαν» στο Θέατρο Πορεία. Ενώ το καλοκαίρι του 2019 αναμένεται να συμμετάσχει στην παράσταση Δον Ζουάν του Μολιέρου στον ρόλο της Ελβίρας.
  2. O πατέρας της λέγεται Κώστας Μακρυπούλιας και η μητέρα της Κική Μακρυπούλια

  3. Τέλος, έχει δύο αδέλφια τον Παναγιώτη Μακρυπούλια και τον Άκη Μακρυπούλια

Το ύψος, τα κιλά, το ζώδιο και η ηλικία της παρουσιάστριας Ant1 Ζέτας Μακρυπούλια

Η δίαιτα που έκανε την Ζέτα Μακρυπούλια να χάσει 10 κιλά! Αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής…

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν ανέκαθεν μια λαμπερή παρουσία.

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, μας έχει εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο με τη σιλουέτα της, καθώς κατάφερε να χάσει 10 κιλά και να διατηρήσει τη γραμμή της. Ακολούθησε κι εσύ τη δίαιτά της για να απαλλαγείς από τα ενοχλητικά παχάκια!

Aναλυτικά όλη η δίαιτα της Ζέτας Μακρυπούλια:

Δευτέρα

Πρωινό: 1 καφές και 1 τοστ με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί

Δεκατιανό: 1 μπάρα δημητριακών

Μεσημεριανό: Ψητό μπιφτέκι κοτόπουλου με σαλάτα μαρούλι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο

Απογευματινό: 1 μικρό κομματάκι σοκολάτα υγείας

Βραδινό: 1 γιαούρτι 2% με 1 κ.γ. μέλι και 1 χούφτα καρύδια

Τρίτη

Πρωινό- 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι και 1 γιαούρτι 2% με δημητριακά

Δεκατιανό- 1 μήλο

Μεσημεριανό- 1 μικρή σαλάτα ρόκα με μια κ.σ. ελαιόλαδο, 1 μερίδα μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα χωρίς τυρί

Απογευματινό- 1 μπάρα δημητριακών

Βραδινό- 1 τοστ με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί

Τετάρτη

Πρωινό- 1 καφές, 1 γιαούρτι 2% με 1 κομμένο μήλο

Δεκατιανό- 1 χούφτα αμύγδαλα

Μεσημεριανό- 1 μερίδα φασολάκια μαγειρεμένα με ελαιόλαδο

Απογευματινό- 1 μικρό κομματάκι σοκολάτα υγείας

Βραδινό- 1 τοστ με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί

Πέμπτη

Πρωινό- 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι, 1 μπάρα δημητριακών

Δεκατιανό- 1 μήλο

Μεσημεριανό- Σαλάτα μπρόκολο με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και 1 ψητό μπιφτέκι κοτόπουλου

Απογευματινό- 1 χούφτα αμύγδαλα

Βραδινό- 1 γιαούρτι 2% με 1 κ.γ. μέλι και 1 χούφτα καρύδια

Παρασκεύη

Πρωινό- 1 καφές, 1 γιαούρτι 2% με 1 κομμένο μήλο

Δεκατιανό- 1 χούφτα αμύγδαλα

Μεσημεριανό- 1 μερίδα φασολάκια μαγειρεμένα με ελαιόλαδο

Απογευματινό- 1 μικρό κομματάκι σοκολάτα υγείας

Βραδινό- 1 τοστ με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί

Σάββατο

Πρωινό- 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι, 1 μπάρα δημητριακών

Δεκατιανό- 1 μήλο

Μεσημεριανό- Σαλάτα μπρόκολο με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και 1 ψητό μπιφτέκι κοτόπουλου

Απογευματινό- 1 χούφτα αμύγδαλα

Βραδινό- 1 γιαούρτι 2% με 1 κ.γ. μέλι και 1 χούφτα καρύδια

Διαβάστε ακόμα:

βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλάΑνήκει στο ζώδιο του Λέοντα
Είναι 52 κιλά
Έχει ύψος 1,72
31 Ιουλίου 1978 (43 ετών)
Αθήνα
Χώρα πολιτογράφησης Flag of Greece.svg Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Νέα ελληνική γλώσσα
Σπουδές Δραματική Σχολή Ίασμος – Βασίλης Διαμαντόπουλος[1]
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Ηθοποιός, παρουσιάστρια
Περίοδος ακμής 1994
Οικογένεια
Γονείς Κώστας Μακρυπούλιας
Κική Μακρυπούλια
Αδέλφια Παναγιώτης Μακρυπούλιας
Άκης Μακρυπούλιας

Η Αγορίτσα Ζωή “Ζέτα” Μακρυπούλια (Αθήνα, 31 Ιουλίου 1978) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια, με καταγωγή από το χωριό Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας.

 

Τηλεόραση
Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. Το 1995, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και τη σεζόν 1995-1996 είχε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, «Χωρισμένοι με παιδιά».

Τη σεζόν 1997-1998 παρουσίασε την μουσική ψυχαγωγική εκπομπή «MAD Zone» στο ομώνυμο κανάλι και τη σεζόν 2000-2001 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Το μπέρδεμα». Έπειτα, έκανε και ένα πέρασμα από την σειρά «Αέρινες σιωπές» και ακολούθησαν δύο πρωταγωνιστικοί ρόλοι, στις σειρές «Miss Νταίζη» (2002-2003) και «Solo καριέρα» (2004-2005). Επίσης, το 2005 συμμετείχε σε δύο αυτοτελή επεισόδια της σειράς Safe Sex.

 

Από το 2005 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη για την σειρά Στο Παρά 5. Παράλληλα, έπαιξε στην σειρά Επτά Θανάσιμες Πεθερές ενώ πρωταγωνίστησε και στην σειρά της ΝΕΤ «Mόνο εσύ» με τον Θοδωρή Αθερίδη. Την ίδια χρονιά (2006) παρουσίασε μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη τον Ελληνικό Τελικό της Eurovision αλλά και τα Μουσικά Βραβεία Κύπρου.

Τη σεζόν 2007-2008 έπαιξε στη σειρά εποχής «Γιούγκερμαν» και παράλληλα παρουσίασε την εκπομπή «Baby Dance». Την επόμενη σεζόν πρωταγωνίστησε στην σειρά «Το κλειδί του παραδείσου» και τη χρονιά 2009-2010 έπαιξε στη σειρά «4». Το 2010 συμμετείχε στην σειρά «Ο Πόλεμος των άστρων», στο επεισόδιο Δίδυμος-Σκορπιός μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη.

 

Για τρεις σεζόν, από το 2010 μέχρι το 2013, παρουσίαζε το χορευτικό show του ΑΝΤ1, Dancing with the stars. Το 2014 παρουσίασε το show του MEGA, «Just The 2 Of Us» και το 2015 παρουσίασε τα “Βραβεία Madame Figaro – Γυναίκες της Χρονιάς” που προβλήθηκαν από το Epsilon TV καθώς και από το κανάλι Sigma TV της Κύπρου.

 

Το 2016, επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και την ίδια σεζόν (2016-2017) πρωταγωνίστησε στη σειρά «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα». Μετά το πρόωρο τέλος της σειράς, ανέλαβε τη παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ» στο ίδιο κανάλι, το οποίο, λόγω της μεγάλης επιτυχίας του, ανανεώθηκε για άλλες δύο σεζόν και συνεχίζεται ακόμα. Στις αρχές του 2018, ξεκίνησε να παρουσιάζει το βραδινό show “Sunday Live” μαζί με τον Νίκο Μουτσινά αλλά διεκόπη σύντομα λόγω τηλεθέασης. Τη σεζόν 2019-2020 παρουσίασε το ελληνικό μουσικό σόου “The Final Four”.Ζέτα Μακρυπούλια βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Θέατρο-Κινηματογράφος
Στο θέατρο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2004 στην παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους” όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε της έκανε την πρόταση να συμμετέχει στο Στο παρά 5. Στην εν λόγω παράσταση έμεινε για δύο σεζόν, ενώ το 2006 πρωταγωνίστησε στην παράσταση “Σ´αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε”. Το καλοκαίρι του 2007 ενσάρκωσε το ρόλο της καλόγριας στην παράσταση “Μήδεια”, η οποία έκανε περιοδεία ανά την Ελλάδα.Ζέτα Μακρυπούλια βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Τη σεζόν 2007-2008, έπαιξε μαζί με τους Αργύρη Αγγέλου και Γιώργο Καπουτζίδη στην παράσταση “Το όνειρο της διπλανής πόρτας”, ενώ την επόμενη χρονιά, συμπρωταγωνίστησε στο πλευρό του Τάσου Χαλκιά και της Ράνιας Σχίζα στην παράσταση «Κουζίνες» στο Θέατρο Ήβη. Επίσης, το 2008 πρωταγωνίστησε στη ρομαντική κωμωδία 《Μόλις Χώρισα》σε σκηνοθεσία και σενάριο Βασίλη Μυριανθόπουλου[2]. Τη σεζόν 2009-2010 εμφανίστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και την παράσταση «Ένα παιδί μετράει τ’άστρα» του Γιώργου Βούκανου ενώ την επόμενη (2010-11) μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη πρωταγωνίστησαν στην «Τυφλοσούρτη» στο Μικρό Παλλάς. Επίσης, το 2009 πρωταγωνίστησε στην κωμική ταινία 《Σούλα Έλα Ξανά》 σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου και σενάριο του Βασίλη Μυριανθόπουλου σε συνεργασία με την Όλγα Μιχαλοπούλου και τον Γιάννη Μπότση[3].

Ζέτα Μακρυπούλια: ”Με τον συζυγό μου…”

Τη σεζόν 2012-2013, έπαιξε στην παράσταση «Τα Βαφτίσια» με την οποία έκανε και περιοδεία (καλοκαίρι 2013). Τη σεζόν 2013-2014, πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Sugar: Μερικοί Το Προτιμούν Καυτό» στο Θέατρο Παλλάς και τη σεζόν 2014-2015, στην παράσταση «Ήρθες και θα μείνεις» στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης. Το 2016, η παράσταση ανέβηκε και στο Θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με ΜΑΓΙΟ και… ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟ!

Τη σεζόν 2017-2018 έπαιξε στην παράσταση «Ιδιωτικές Ζωές» στο Θέατρο Γκλόρια ενώ τη σεζόν 2018-2019 πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Γιούγκερμαν» στο Θέατρο Πορεία. Το καλοκαίρι του 2019 περιόδευσε με την παράσταση «Δον Ζουάν».

Ζέτα Μακρυπούλια: Το αινιγματικό σχόλιο για το τηλεοπτικό της μέλλον

“Δεν είχα προλάβει να σκεφτώ ότι θα πάει για πέντε χρόνια αλλά το χαίρομαι” εξομολογήθηκε, επίσης, η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και τη δημοσιογράφο Ελένη Καρποντίνη το μεσημέρι του Σαββάτου. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιτυχία του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού καθώς και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Ειδικότερα η Ζέτα Μακρυπούλια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πίστευα το κόνσεπτ του Ρουκ Ζουκ γιατί μου άρεσε πάρα πολύ όταν το έβλεπα μικρή. Για αυτό και το κυνηγούσα με μανία και ήθελα να το κάνω δυο, τρία χρόνια πριν το ξεκινήσουμε. Ήταν μια εντελώς δική μου ιδέα την οποία και γύρισα σε πολλά κανάλια αλλά τελικά έγινε στον ΑΝΤ1».

«Δεν είχα προλάβει να σκεφτώ ότι θα πάει για πέντε χρόνια αλλά το χαίρομαι».

«Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου αλλά, επειδή θεωρώ ότι το Ρουκ Ζουκ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, εστιάζω σε αυτό και όταν έρθει η ώρα θα δούμε. Πάντως αρχίζουν κάποια πράγματα και κάποιες ιδέες να μου έρχονται, είναι η αλήθεια» πρόσθεσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Ζέτα Μακρυπούλια: Στο Μπαλί, με μαγιό και μαλλί τοστιέρα

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1991-1992 ΕΤ2 ώρες μαζί ΕΤ2 Η Ίδια Συμπαρουσιάστρια
1992-1994 Ciao ANT1 ANT1 Συμπαρουσιάστρια
1993-1994 Magazino ΕΤ1 Παρουσιάστρια
1994 Οι δικηγόροι της Αθήνας STAR Ισμήνη Δρακάκη Επεισόδιο: “Ο βιασμός και το είδωλό του”
1995-1996 Χωρισμένοι με παιδιά ΑΝΤ1 Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1997-1998 Mad Zone MAD TV Η Ίδια Παρουσιάστρια
2000-2001 Το Μπέρδεμα STAR Αννούλα Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2001-2002 Αέρινες Σιωπές MEGA Βάνα Βασικό Καστ
2002 Νιρβάνα ALPHA 5 επεισόδια
2002-2003 Μiss Νταίζη ALPHA Βάσια Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2004-2005 Solo καριέρα ΑΝΤ1 Φυλιώ Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2005 Safe Sex TV Stories MEGA Κλερ Επεισόδιο: “Βρέξει, χιονίσει…”

Ζέτα Μακρυπούλια σχέσεις: «Αυτό είναι έρωτας…»!

2005-2007 Στο Παρά Πέντε MEGA Aμαλία Αντωνοπούλου Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2006 Feel the fun ΝΕΤ Η Ίδια Παρουσιάστρια
Επτά Θανάσιμες Πεθερές MEGA Αλεξία Επεισόδιο: “Η Θεσσαλονικιά Πεθερά”
Safe Sex TV Stories MEGA Ελένη Επεισόδιο: “Το Κελί 33”
Ελληνικός Τελικός της Eurovision 2006 ΝΕΤ Η Ίδια Παρουσιάστρια
2006-2007 Μόνο Εσύ ΝΕΤ Μάντια Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2007-2008 Γιούγκερμαν ΑΝΤ1 Νταϊάνα Σκλαβογιάννη Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2008 Baby Dance ALPHA Η Ίδια Παρουσιάστρια
2008-2009 Το κλειδί του παραδείσου ANT1 Σοφία Αντωνοπούλου Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2009-2010 4 MEGA Βίκυ 7 επεισόδια
2010 Ο πόλεμος των άστρων ΑΝΤ1 Ρενάτα Επεισόδιο: “Σκορπιός με δίδυμο”
2010-2013 Dancing with the stars ANT1 Η Ίδια Παρουσιάστρια
2014 Just the 2 Of Us MEGA Παρουσιάστρια
2014-2015 Βραβεία Madame Figaro – Γυναίκες της Χρονιάς SIGMA Ειδική Εκπομπή |

Ο Αντώνης Ρέμος για την ΠΡΩΗΝ του Ζέτα Μακρυπούλια

 

Παρουσιάστρια

2016-2017 Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα ΑΝΤ1 Σοφία Γιοβάνη Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2017 Your Face Sounds Familiar ANT1 Η Ίδια Guest Κριτής | Live 4
2017-ακόμη Ρουκ Ζουκ ΑΝΤ1 Παρουσιάστρια
2018 Sunday Live ANT1 Παρουσιάστρια
2019 Βραβεία Madame Figaro – Γυναίκες της Χρονιάς SIGMA Ειδική Εκπομπή | Παρουσιάστρια
The Final 4 ANT1 Παρουσιάστρια
Διαφημιστικά σποτ
Έτος Τίτλος (Εταιρία – Προϊόν – Οργανισμός)
1994 Soupline
1997 ΦΑΓΕ
Diana
2012 Pantene Greece
Θέατρο
Έτος

Τίτλος

Θέατρο

2004-2006 Σεσουάρ για δολοφόνους Θέατρο Αποθήκη
2006-2007 Σ’αγαπώ, Σε Λατρεύω, Χωρίζουμε Θέατρο Εμπορικόν
2007 (καλοκαίρι) Μήδεια Περιοδεία
2007-2008 Το Όνειρο Της Διπλανής Πόρτας Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης
2008-2009 Στις Κουζίνες Θέατρο Ήβη
2009-2010 Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα Μέγαρο Μουσικής
2010-2011 Τυφλοσούρτης Θέατρο Μικρό Παλλάς
2012-2013 Τα Βαφτίσια Θέατρο Κιβωτός
2013 (καλοκαίρι) Περιοδεία
2013-2014 Μερικοί το προτιμούν καυτό Θέατρο Παλλάς
2014-2015 Ήρθες Και Θα Μείνεις Θέατρο Ιλίσια
2015-2017 Θέατρο Αριστοτέλειον (Θεσσαλονίκη)
2017-2018 Ιδιωτικές Ζωές Θέατρο Γκλόρια
2018-2019 Γιούγκερμαν Θέατρο Πορεία
2019 (καλοκαίρι) Δον Ζουάν Περιοδεία
Κινηματογράφος
Έτος

Τίτλος

Ρόλος Σημειώσεις
2007 Γνωρίστε τους Ρόμπινσονς Κινηματογραφικό ντεμπούτο
2008 Μόλις Χώρισα Ηλέκτρα Πρωταγωνιστικός ρόλος
2009 Σούλα Έλα Ξανά Σούλα Σαριμπουγιούκη Πρωταγωνιστικός ρόλος
2010 The Kings Of Mykonos Ζωή Πρωταγωνιστικός ρόλος
G – Force Guest εμφάνιση
Ζητείται Ψεύτης Τζένη Φερέκη Πρωταγωνιστικός ρόλος
2014 Στα Καλά Καθούμενα Αθηνά Πρωταγωνιστικός ρόλος

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner