Ζέτα Μακρυπούλια σπίτι! Που ΜΕΝΕΙ, η περιοχή και η διάρρηξη στο σπίτι της Η Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρθηκε και στη διάρρηξη στο σπίτι της την οποία χαρακτήρισε ως «πολύ άσχημη εμπειρία». «Έφυγα οριστικά από το σπίτι, τελείωσε. Πήρανε τόσα αγαπημένα μου πράγματα.

Ζέτα Μακρυπούλια: Έγκυος λίγο πρίν τα 50 της χρόνια! ΧΑΜΟΣ με την ΕΙΔΗΣΗ!

Πήρανε τα βαφτιστικά μου, πήραν και αξίας όμως πράγματα. Είχα και κάποια δαχτυλίδια που κόστιζαν πολύ περισσότερο από αυτά που πήρανε, απλώς ήταν λευκόχρυσα και μάλλον δεν ήξεραν την αξία τους. Ήθελαν χρυσό και ότι χρυσό βρήκαν, το πήραν. Μου είχαν πάρει και ένα ρολόι και κάτι κινητά τηλέφωνα. Δεν βρέθηκαν ποτέ οι ληστές» είπε για το θέμα αυτό η παρουσιάστρια.

Έγκυος επιτέλους η Ζέτα Μακρυπούλια! Η χαρμόσυνη είδηση και οι φωτό με τον χειρούργο και άντρα της ζωής της!

Από τη συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν θα μπορούσε να απουσιάσει το θέμα με το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 που λήγει το καλοκαίρι. «Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί, όπως και δεν είχα ιδέα και πριν από δύο χρόνια που πάλι έλεγε το συμβόλαιό μου και πάλι πήγαινε καλά. Δεν έχω συζητήσει ακόμα, είναι κάποια πράγματα που αυτήν την φορά θέλω να τα προσέξω ιδιαίτερα.

Ζέτα Μακρυπούλια: Το ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ υλικό! Οι φωτογραφίες που της βάζουν χέρι στο πιο απόκρυφο σημείο!

Δεν μπορώ τώρα να σου τα πω. Έχω ένα άγχος με την εκπομπή γιατί είναι πολλά τα έξι χρόνια. Θα πάει και τον έβδομο και θα αρέσει το ίδιο; Δεν θα ήθελα να με αφήσει αυτό πρώτο. Δεν θέλω ένα παιχνίδι, το οποίο το έχω αγαπήσει και το έχω χτίσει τόσο γερά, να το δω να μαραζώνει… Θα προτιμούσα να έκανα μια παύση, αν με κούραζε»

Ζέτα Μακρυπούλια: Το καλόγουστο σπίτι της είναι αυτό που ζητάμε για τον χειμώνα

Αρκετές φορές, μέσα από φωτογραφίες της στο Instagram, η οικοδέσποινα του καναλιού του Αμαρουσίου έχει δείξει γωνιές από το σπίτι της και έχουμε εντυπωσιαστεί. Χρώματα, αναπαυτικοί καναπέδες, στους οποίους η Ζέτα Μακρυπούλια ξεκουράζεται διαβάζοντας βιβλία, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά.

Μεγάλη έμφαση έχει δώσει και στην κουζίνα, καθώς η λαμπερή παρουσιάστρια λατρεύει να μαγειρεύει. Εκεί υπάρχει μία ρετρό διάθεση με τις κουζινομηχανές της, αφού λατρεύει το εν λόγω στυλ.

Όπως αποτυπώνεται πάντως στις φωτογραφίες, πρόκειται για ένα μοντέρνο σπίτι με vintage πινελιές και μικρά έργα τέχνης, ζεστό και ατμοσφαιρικό. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι η Ζέτα είναι καλλιτέχνης-ηθοποιός και δεν θα μπορούσε το σπίτι της να μην έχει συγκεκριμένη αισθητική.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει για τη νευρική ανορεξία

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :