Ζέτα Μακρυπούλια: Τα πιο γλυκά, τα πιο ΠΟΙΗΤΙΚΑ λόγια για το Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια: Τα πιο γλυκά, τα πιο ΠΟΙΗΤΙΚΑ λόγια για το Μιχάλη Χατζηγιάννη. Μα είναι σαν να διαβάζεις ποίημα. Σε άλλη φάση, σε κατάσταση απόλυτα ερωτική με διάθεση τόσο τρυφερή…Γιατί αυτό που έβγαλε η Ζέτα Μακρυπούλια με όσα είπε, ήταν ακριβώς για βραβείο!..

Ας δούμε λοιπόν πόσο ποιήτρια έγινε για χάρη του αγαπημένου της σε συνέντευξη που έδωσε:«Για να τον αποτυπώσω, θα επικεντρωνόμουν στη θάλασσα, καθώς εμπεριέχει πολλά πράγματα. Το βυθό, που είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του είναι ανεξερεύνητο. Την ηρεμία, την επιβλητικότητα, τον ορίζοντα, τη φορτούνα, την τρικυμία.

ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ Η ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ!

Τον παρομοίασε με…Στη θάλασσα θέλεις να κολυμπήσεις, όμως το δυνατό κύμα μπορεί να σε καταπιεί. Ναι στη θάλασσα θα επέμενα, γιατί και ο Μιχάλης κι εγώ έχουμε όλα τα στοιχεία μας γι΄αυτό και ταιριάζουμε. Αν η θάλασσα ήταν μόνο λαδιά, δεν θα μου άρεσε. Σε ένα γενικό πλαίσιο, θα σου έλεγα ότι ο Μιχάλης είναι μια πολύ μεγάλη και σημαντική συνάντηση στη ζωή μου. Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο το ότι είμαστε μαζί.

Το γιατί αλλά και το τι έχω ανακαλύψει για μένα μέσα από αυτή τη σχέση, το πώς έχουμε δεθεί και τι έχουμε κοινό είναι θέματα προσωπικά, για τα οποία δεν μπορώ να μιλήσω. Ούτε στη συμβίωσή μας πιέστηκα. Ακόμη και πράγματα που, αν τα έκανε κάποιος άλλος με ενοχλούσαν, αν τα κάνει ο Μιχάλης, δεν με πειράζουν, έχω ήπιες αντιδράσεις. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό. Ίσως είναι αυτό που λέμε ταίριασμα», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της.

Ζέτα Μακρυπούλια: ‘Έχω προβλήματα στον αυχένα και στην πλάτη’

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: