Ζέτα Μακρυπούλια: Το ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ στο Ρουκ Ζουκ που είδες ποτέ!!!

Ζέτα Μακρυπούλια: Το ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ στο Ρουκ Ζουκ που είδες ποτέ!!! Είναι γεγονός πως η παραγωγή κάνει τα πάντα ώστε να…βοηθήσει τους παίκτες να μην μένουν μόνο στο παιχνίδι, αλλά απότερος σκοπός τους να είναι το γέλιο στο ρουκ ζουκ.

Ζέτα Μακρυπούλια: Οταν το ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ σε πάει σε αλλο ΕΠΙΠΕΔΟ

Η Ζέτα Μακρυπούλια με τρομερή άνεση και φυσικά με την εμπειρία τόσων ετών σε πρωτοκλασσάτα πρότζεκτς, βάζει…πλάτη ώστε ο στόχος τα επιτευχθεί με μεγάλη ευκολία και κυρίως με επιτυχία.

Το ρουκ ζουκ είναι εδώ και πάρα πολύ καιρό για τις τρομερές ατάκες του…Σίγουρα είναι τρολ, καθώς από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο πλατό δεν σταμάτησαν να πετούν μαργαριτάρια.

Μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα έλεγαν και τους τρόλαρε ασταμάτητα σε όλη την εκπομπή.

Ζέτα Μακρυπούλια: “Σταρ με τα δεδομένα του εξωτερικού δεν έχουμε στην Ελλάδα”

Ζέτα Μακρυπούλια: Το ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ στο Ρουκ Ζουκ που είδες ποτέ!!! Οι παίκτες και τι δεν είπαν! Μάλιστα, ένας από αυτούς δήλωσε ότι σπουδάζει κάτι σχετικό με μαθηματικά ωστόσο θέλει να γίνει παρουσιαστής.

Και όχι απλά να κάτσει σε ένα πάνελ αλλά θέλει να πάρει τη δική του εκπομπή, να γίνει κεντρικός παρουσιαστής και μάλιστα στην πρωινή ζώνη.

Όταν το ξεστόμισε ο τηλεθεατές αφηνίασαν και δεν το άφησαν ασχολίαστο. Τα σχόλια που έγιναν μάλιστα στο Twitter είναι πολύ καυστικά.

«Για σφαλιάρες όλοι. Με εκνεύρισαν απίστευτα», έγραψε ένας τηλεθεατής ενώ και τα υπόλοιπα σχόλια κυμαίνονται στο ίδιο κλίμα.

Ζέτα Μακρυπούλια: Το …ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ μακιγίαζ της, που έγινε viral