Hit enter after type your search item

Ζέτα Μακρυπούλια: ΑΝΟΙΞΕ το ΣΤΟΜΑ του ο Αντώνης Ρέμος μετά από χρόνια και μιλά για τη ΣΧΕΣΗ τους! Δες το βίντεο!  Τι είναι αυτό που του χει μείνει και το συζυτά ακόμα ο Αντώνης Ρέμος; Ποια είναι η γεύση που του έχει αφήσει τόσα χρόνια μετά η σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια; Είναι ενδιαφέρον να δείτε όχι μόνο τι λέει ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας για την πρώην σχέση του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το κάνει! Σε μια στιγμή ο Αντώνης Ρέμος αινσθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει για τις στιγμές του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Τα ταξίδια στην Ντίσνευλάντ, ήταν η αφορμή!

Ζέτα Μακρυπούλια: ”Με τον συζυγό μου…”

Ο Γιώργος Λιάγκας που έπινε καφέ μαζί τους κάνοντας τη συνέντευξη ταυτόχρονα, δεν έκανε το λάθος, να μην συνεχίσει την κουβέντα και τις ερωτήσεις.

Ζέτα Μακρυπούλια: ΑΝΟΙΞΕ το ΣΤΟΜΑ του ο Αντώνης Ρέμος μετά από χρόνια και μιλά για τη ΣΧΕΣΗ τους! Δες το βίντεο!

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ΤΡΕΜΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤ ΤΕΣΤ ΓΙΑ COVID-19

Διαβάστε ακόμα: Το 2013 ο Ρέμος δεν ήθελε να δει τον Χατζηγιάννη…

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προτίμησε να αλλάξει την ώρα εμφάνισής του στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στην Κύπρο, ώστε να μη συναντηθεί επί σκηνής με τον Αντώνη Ρέμο, το Star έπαιξε ένα βίντεο με την… απάντηση του δεύτερου. Λίγο πριν την αναχώρηση του Αντώνη Ρέμου για την Κύπρο, συνάντησε την κάμερα του καναλιού και η δημοσιογράφος προσπάθησε να του πάρει κάποιες δηλώσεις. Εκείνος ήθελε με κάθε τρόπο να αποφύγει την κάμερα, ενώ σε ερώτηση για την επικείμενη «συνάντησή» του με τον σύντροφο της πρώην αγαπημένης του, Ζέτας Μακρυπούλια, είπε: «Θα είναι και αυτός εκεί;».

 

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ υλικό! Το “χούφτωμα” του Ρέμου και τα νευράκια της Μακρυπούλια!!! Οι ΠΡΩΤΕΣ φωτογραφίες Πολλά μορεί να χου συμβεί μπροστά στον φακό. Αυτό όμως είναι από τα καλύτερα και δεν “παίζει” να μην σου μείνει στη μνήμη!Κάπου στο Πήλιο. Έμειναν σε φιλικό σπίτι. Πήγαν για τετραήμερο του Πάσχα. Τότε. Στις αρχές της σχέσης τους Αντώνης Ρέμος και Ζέτα Μακρυπούλια, ερωτευμένοι και …εκδηλωτικοί. Τουλάχιστον ο τραγουδιστής. Η Ζέτα έδειχνε να κάνει τα ναζάκια της αν κρίνουμε από την στάση του σώματος.

Μόλις είχαν ρίξει ένα καβγαδάκι! Με τα χέρια μεζεμένα, απομακρυνόταν και κείνος έτρεχε να την φτάσει και να την πειράξει. Της έπιασε και τα οπίσθια σ’ αυτή του προσπάθεια.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ υλικό! Το χούφτωμα του Ρέμου και τα νευράκια της Μακρυπούλια!!! 2

Ζέτα Μακρυπούλια! ”Συνελήφθη” ΓΥΜΝΗ στον ΔΡΟΜΟ

Οι φωτογραφείες δημοσιεύτηκαν τότε σε περιοδικό εβδομαδιαίο και παρά το ότι δεν χρησιμοποιούσαμε τότε, τόσο πολύ το ίντερνετ, έκαναν τον θόρυβο που μπορούσαν να κάνουν με την σαφώς μικρότερη διείσδυτικότητα μέσω περιπτέρου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ υλικό! Το χούφτωμα του Ρέμου και τα νευράκια της Μακρυπούλια!!!

Η Ζέτα, λίγους μήνες πριν ξεκινήσει το ειδύλλιο τους, χώρισε μετά πάο πολύχρονη σχέση με τον γυμναστή Κώστα Αλιμπέρτη (ξέδερφο της Σοφίας).

Διαβάστε ακόμα: ΑΝΟΙΞΕ το ΣΤΟΜΑ του ο Αντώνης Ρέμος μετά από χρόνια και μιλά για τη ΣΧΕΣΗ τους. Σε μια στιγμή ο Αντώνης Ρέμος αινσθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει για τις στιγμές του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Τα ταξίδια στην Ντίσνευλάντ, ήταν η αφορμή!

Ο Αντώνης Ρέμος για την ΠΡΩΗΝ του Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Γιώργος Λιάγκας που έπινε καφέ μαζί τους κάνοντας τη συνέντευξη ταυτόχρονα, δεν έκανε το λάθος, να μην συνεχίσει την κουβέντα και τις ερωτήσεις. Είναι ενδιαφέρον να δείτε όχι μόνο τι λέει ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας για την πρώην σχέση του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το κάνει!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ υλικό! Το χούφτωμα του Ρέμου και τα νευράκια της Μακρυπούλια!!! 1

Διαβάστε ακόμα: Το 2013 ο Ρέμος δεν ήθελε να δει τον Χατζηγιάννη…
Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προτίμησε να αλλάξει την ώρα εμφάνισής του στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στην Κύπρο, ώστε να μη συναντηθεί επί σκηνής με τον Αντώνη Ρέμο, το Star έπαιξε ένα βίντεο με την… απάντηση του δεύτερου.

Ο Αντώνης Ρέμος για την ΠΡΩΗΝ του Ζέτα Μακρυπούλια

Λίγο πριν την αναχώρηση του Αντώνη Ρέμου για την Κύπρο, συνάντησε την κάμερα του καναλιού και η δημοσιογράφος προσπάθησε να του πάρει κάποιες δηλώσεις. Εκείνος ήθελε με κάθε τρόπο να αποφύγει την κάμερα, ενώ σε ερώτηση για την επικείμενη «συνάντησή» του με τον σύντροφο της πρώην αγαπημένης του, Ζέτας Μακρυπούλια, είπε: «Θα είναι και αυτός εκεί;».

Διαβάστε ακόμα: Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν ζευγάρι με τον Αντώνη Ρέμο για οκτώ χρόνια, από το 2000 έως και το 2008, και κανείς δεν περίμενε πως θα χωρίσουν.

Οι περισσότεροι από το στενό τους περιβάλλον πίστευαν πως οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο παρά την πολύχρονη σχέση το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, όπως ακουγόταν, δεν χώρισαν και με τον καλύτερο τρόπο, ωστόσο τα χρόνια πέρασαν και η πίκρα έφυγε.

Ντροπή Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτός ήταν ο λόγος που την παράτησε ο Αντώνης Ρέμος
Πολλά είχαν ακουστεί τότε για την αιτία του χωρισμού τους, όμως ο λόγος ήταν ένας, η απόσταση.

Το ζευγάρι είχε αποστασιοποιηθεί αρκετά, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο ήταν πάρα πολλές, αν αναλογιστεί κανείς πως και οι δύο ήταν στο πικ της καριέρας τους.

Αν και το ζευγάρι χώρισε κοινή συναινέσει, λέγεται πως πρώτος την απόφαση πήρε ο τραγουδιστής και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από το να συμφωνήσει.

Μετά από χρόνια και οι δύο προχώρησαν στην προσωπική τους ζωή, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Υβόννη Μπόσνιακ αντίστοιχα και όλα τα άλλα είναι ιστορία.

Απίστευτο: Αυτή είναι η καταγωγή του Αντώνη Ρέμου!
Ο Αντώνης Ρέμος (πραγματικό όνομα: Αντώνιος Πασχαλίδης) είναι Έλληνας τραγουδιστής. Όλοι του οι δίσκοι έχουν γίνει πολλαπλά πλατινένιοι και θεωρείται ένας από τους εμπορικότερους τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Ο Αντώνης Ρέμος γεννήθηκε στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας στις 19 Ιουνίου 1970. Έμεινε εκεί μέχρι τα 10 του χρόνια, όπου και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά του. Κατά την διάρκεια της παιδικής του ηλικίας ασχολήθηκε με τη μουσική, ενώ έμαθε να παίζει κιθάρα και drums.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην πρώιμη ηλικία των 17 ετών, αρχικά τραγουδώντας σε μία τοπική κοσμική ταβέρνα.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :