Ζέτα Μενεγάκη ή Ζέτα Μισόκαλου! Οι δύο γάμοι, η κόρη της Ελένη Μενεγάκη και η απομόνωση στο εξοχικό της στην Κάρυστο

Ζέτα Μενεγάκη ή Ζέτα Μισόκαλου! Οι δύο γάμοι, η κόρη της Ελένη Μενεγάκη και η απομόνωση στο εξοχικό της στην Κάρυστο Το όνομα της μητέρας της Ελένης Μενεγάκη είναι Ζέτα Μισόκαλου. Η Ελένη λατρεύει τη μητέρα της και προσπαθεί να το κάνει με κάθε τρόπο. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί στα γενέθλιά της, καθώς είναι ένα από τα πολύ κοντινά και αγαπημένα πρόσωπα της γνωστής παρουσιάστριας.

Άγγελος (πειραχτήρι) Λάτσιος! ο ΜΟΝΑΧΟΓΙΟΣ της Ελένης Μενεγάκη ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ

Η αγάπη της και η λατρεία για τη μητέρα της δεν κρύβεται! Η Ελένη Μενεγάκη «έχασε» τον πατέρα της σε μικρή ηλικία και όπως είναι λογικό έχει δεθεί ακόμα περισσότερο με τη μητέρα της.

Ελένη Μενεγάκη: Ο Γιώργος Παπακώστας και τα Burger του

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές στην εκπομπή για τη μαμά της, της στέλνει μηνύματα, λέει τις συνήθειές της και τις παραξενιές της! Μα, πάνω απ’ όλα η Ελένη ευγνωμονεί τη μαμά της που μένει μαζί της και φροντίζει τα παιδιά της και βάζει τάξη στο σπίτι.

Όταν, λείπει η κυρία Ζέτα, η Ελένη Μενεγάκη της στέλνει μηνύματα μέσα από την εκπομπή, μηνύματα του στυλ: «Μανούλα γύρνα, πολύ έκατσες στην Κάρυστο»!

Όμως τώρα λόγω της εξάπλωσης του φονικού ιού και στη χώρα μας, η παρουσιάστρια έστειλε την κυρία Ζέτα με τον σύζυγό της, Στέλιο στο εξοχικό τους στην Κάρυστο προκειμένου να τους προστατέψει!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε πει πριν πάρει η κυβέρνηση τα αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, λίγο πριν το κλείσιμο των σχολείων και την καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών: «Της είπα μήπως είναι καιρός να φύγετε από το σπίτι, να πάτε στο νησί (Κάρυστο) γιατί τα παιδιά μπαίνουν και βγαίνουν στο σπίτι, πηγαίνουν στο σχολείο, έχεις μία άλφα ηλικία.

Η Ελένη Μενεγάκη πάει …φαντάρος

Έχεις μία ευαισθησία στα κρυολογήματα παραπάνω το χειμώνα και της λέω μήπως πρέπει να προστατευτείς παραπάνω και να είστε οι δυο σας (εννοώντας τον σύζυγό της μητέρας της, Στέλιο Μισόκαλο)»!

Και μπορεί να της λείπει η μανούλα της, όμως δεν ανησυχεί τόσο μιας και είναι στο νησί, την Κάρυστο και μένει μέσα στο σπίτι!