Ζήνα Κουτσελίνη: ‘Δεν μπορούσα να κάνω παιδί γιατί έδινα όλη την ενέργειά μου στη δουλειά.’

Ζήνα Κουτσελίνη: ‘Δεν μπορούσα να κάνω παιδί γιατί έδινα όλη την ενέργειά μου στη δουλειά.’ Πώς όμως μια γυναίκα καριέρας αποφασίζει να αποτραβηχτεί από αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα;

«Γενικότερα στην καριέρα μου ότι ήθελα το πέτυχα. Δεν μπορούσα να κάνω παιδί γιατί έδινα όλη την ενέργειά μου στη δουλειά. Είχα κάνει μέχρι και εξωσωματικές, αλλά όταν ηρέμησα και αποσυμπιέστηκα από τη δουλειά ήρθε το παιδί χωρίς εξωσωματική. Η κόρη μου Εμα είναι το φως μου και με έκανε να δω τη ζωή με την πραγματική αξία της κάθε κατάστασης».

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ: “ΑΔΕΙΑΣΑ”… ΕΚΛΑΙΓΑ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ”

Περί αλκοολισμού του πατέρα της και της πρώτης γνωριμίας της με την Φαίη Σκορδά μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη, πρώην διευθύντρια προγράμματος του Alter, σε τηλεοπτική της εμφάνιση.

«Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Ένιωθα ντροπή. Αλλά η αλήθεια είναι ότι τον αδίκησα. Γιατί ένας αλκοολικός είναι άρρωστος. Όταν όμως είσαι παιδί, δεν το καταλαβαίνεις. Δεν του δίνεις την αγκαλιά σου, δεν του λες ‘σε αγαπώ’. Δεν του είπα ποτέ ότι τον αγαπώ, ενώ τον αγαπούσα. Στην ψυχή του είχε πολύ μεγάλη δύναμη. Όταν ήταν ξεμέθυστος μπορούσες να του πεις τα πάντα. Δεν ήθελα. Πέρασαμε δύσκολα.

Ζήνα Κουτσελίνη: ‘Θα κατέληγα στο τρελάδικο’

Μέχρι που νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική. Όταν ήμουν φοιτήτρια και του πήγαινα το αγαπημένο του γλυκό, τον μπακλαβά, τον έτρωγε όλο γιατί μέσα από τον μπακλαβά μου έδειχνε την αγάπη του. Τότε όμως δεν το καταλάβαινα». Αυτό δήλωσε η αφοπλιστικά ειλικρινής Ζήνα Κουτσελίνη στα πλαίσια της χθεσινής εμφανισής της στο Βράδυ.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η πρώην διευθύντρια προγράμματος του Alter μίλησε και για την πρώτη γνωριμία της με την Φαίη Σκορδά «Την Σκορδά την αισθάνομαι πιο παιδί μου από όλες. Την είχα δει στο TV Mακεδονία να κάνει τα δικά της και την πήρα τηλέφωνο όταν πήγα στο Alter και έπρεπε μέσα σε 15 μέρες να στήσω ολόκληρο πρόγραμμα. Σκάει στο κανάλι και φοράει ένα μίνι μέχρι πάνω στη μέση, να φαίνεται κανονικά βρακάκι, τσόκαρο και ένα σχεδόν see through μπλουζάκι. Καταλαβαίνεις τι έγινε στο κανάλι.

Ζήνα Κουτσελίνη ΗΛΙΚΙΑ: Στις 21 Απριλίου του 2021 θα γίνει 51 χρονών

Άκουσα φωνές και ερχόντουσαν όλοι στο γραφείο να με ρωτήουν αν θέλω κάτι. Οπότε λέω ‘το κορίτσι έχει σουξέ’.Της κάνω πρόταση για το μεσημεριανό και μου λέει ‘δεν θέλω, εγώ νόμιζα θα μου έλεγες για πρωινό’. Οπότε της απάντησα ‘Είσαι πολύ καλή, αλλά φαντάσου να έρθεις, να κάνεις πρωινό με Μενεγάκη και Αρναούτογλου απέναντι και να κάνουμε 2%. Θα το πάρεις πάνω σου και θα φύγεις σε δυο μήνες. Ενώ με αυτό που σε έχω στο μυαλό, το μεσημεριανό, σιγά σιγά θα χωθείς στο πρωινό’. Όπως και χώθηκε».