Ζήνα Κουτσελίνη! ΦΩΤΙΑ στο σπίτι της!!! Ποιος πρασπάθησε να την ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ!!!

Ζήνα Κουτσελίνη! ΦΩΤΙΑ στο σπίτι της!!! Ποιος πρασπάθησε να την ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ!!! Έριξε μέσα οινόπνευμα για να μας βάλει φωτιά. Έφτασε η φωτιά, και ευτυχώς, με την βοήθεια του Θεού, είχαμε βγει από το μπαλκόνι και τον συναντήσαμε μπροστά. Τα υπόλοιπα δεν θα σας τα πω. Η γειτονιά τα έβλεπε, τα ζούμε», είπε βουρκωμένη στον αέρα της εκπομπής. Πριν λίγες ημέρες να πούμε πως έπεσε θύμα απάτης.

Λύγισε η Κουτσελίνη Κουτσελίνη: «Έκανα εννιά αποτυχημένες προσπάθειες για να γίνω μάνα…»!

Η Ζήνα Κουτσελίνη, με αφορμή την Ημέρα κατά της Κακοποίησης Γυναικών, θέλησε να μοιραστεί ένα τραγικό συμβάν από το παρελθόν. Μίλησε για τον αδερφό της, στον εθισμό του από το αλκοόλ και στις κακές συνήθειες που τον οδήγησαν στον θάνατο.

«Θα προσπαθήσω να το πω έτσι… απαλλαγμένη από το συναίσθημα για να περάσω το μήνυμα που θέλω να περάσω προς τα έξω. Ήμουν με την μανούλα μου στην κρεβατοκάμαρα κι επειδή ήταν ένα από εκείνα τα βράδια που ήταν μεθυσμένος και στο μυαλό του (χωρίς να το θέλει) ήταν κακοποιητικός. Είχαμε κλειδωθεί μέσα», περιέγραψε.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι ο …. άνθρωπος στην τηλεόραση»

«Μέσα στις παραισθήσεις του αλκοόλ και σε όλο αυτό που φέρνει το αλκοόλ, έσπασε την πόρτα με το παπούτσι του (…) και έκανε μια τρύπα. Το μυαλό του, του έφτασε ως εκεί. Έριξε μέσα οινόπνευμα για να μας βάλει φωτιά. Έφτασε η φωτιά, και ευτυχώς, με την βοήθεια του Θεού, είχαμε βγει από το μπαλκόνι και τον συναντήσαμε μπροστά.


Δημοσιεύτηκε

σε

από