Ζήνα Κουτσελίνη για Μενεγάκη! ''Θέλει εξυπνάδα να διατηρηθείς για τόσα χρόνια στην κορυφή…''

Ζήνα Κουτσελίνη για Μενεγάκη! ”Θέλει εξυπνάδα να διατηρηθείς για τόσα χρόνια στην κορυφή…”

Ζήνα Κουτσελίνη για Μενεγάκη! ”Θέλει εξυπνάδα να διατηρηθείς για τόσα χρόνια στην κορυφή…” Η Ζήνα Κουτσελίνη, έχει λογαριασμό στο facebook! Mέσα από εκεί λοιπόν μίλησε και για την Ελένη Μενεγάκη που γνωρίζει πάρα πολύ καλά, αφού εκτός από συνεργάτιδες έχουν υπάρξει και φίλες.

Ζήνα Κουτσελίνη σύζυγος! Αυτός ειναι ο ΚΟΥΚΛΟΣ συζυγός και η ΚΟΥΚΛΑ κόρη της

Η Ζίνα έγραψε λοιπόν:

” Έχω το δικαίωμα να εκφράσω όσα νιώθω… Κι ας κινδυνεύω να κατηγορηθώ… Η δική μου Ελένη είναι πολύ διαφορετική από αυτή που βλέπω ή ακούω το τελευταίο διάστημα σε τηλεοπτικά προγράμματα. Η δική μου Ελένη ξέρει να αγαπά τους δικούς της ανθρώπους. Ξέρει να σέβεται τους συνεργάτες της. Μοιράζεται τα προβλήματά τους. Δεν είναι ο εαυτούλης της.

Πάντα μου έλεγε ότι χάνω το δίκιο μου. Δεν είχε άδικο. Πάντα της έλεγα ότι είναι πολύ όμορφη για να την αντέξουν οι ‘’νοικοκυρές.’’ Θα την περίμεναν στη γωνία να την κατασπαράξουν όταν θα ήταν ευάλωτη και αδύναμη…
Πάντα της έλεγα ότι είχα ένα καλό πιόνι για να παίξω ως επαγγελματίας και δεν με πίστευε. Όταν ξεκινούσαμε αυτή τη συζήτηση πάντα γελούσαμε με τον φίλο και συνάδελφο Μιχάλη. Πίστευα πολύ στις δυνατότητές της. Εκείνη δεν πίστευε τόσο πολύ στον εαυτό της. Στη ζωή όλα της ήλθαν χωρίς να τα κυνηγήσει. Η δική μου Ελένη ήταν τυχερή.

Ζήνα Κουτσελίνη σπίτι: ”Η Μενεγάκη μου έδωσε 2 εκατ. για σπίτι”

Η δική μου Ελένη δεν είναι άδικη. Αγαπά τους φίλους της…Είναι δίπλα σε όσους ζητήσουν τη βοήθειά της. Δε φοβάται να ζήσει με πάθος τη ζωή της, χωρίς να υπολογίσει στο τηλεοπτικό κόστος… Δεν ξευτιλίζεται σε κύκλους και παρέες, απλά για να υπάρχει σε ένα φωτογραφικό ενσταντανέ. Είναι από μόνη της πρωτοσέλιδο!!! Θα αρκεστώ σ΄αυτά, σε μια περίοδο πολύ ευάλωτη για όλους, μπροστά και πίσω από τις κάμερες!!!
Θέλει εξυπνάδα να διατηρηθείς για τόσα χρόνια στην κορυφή…”

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!