Ζήνα Κουτσελίνη: ‘Μετά από 9 εξωσωματικές που δεν πέτυχαν το παιδί ήρθε απρόσμενα με τον φυσιολογικό τρόπο.’

Ζήνα Κουτσελίνη: ‘Μετά από 9 εξωσωματικές που δεν πέτυχαν το παιδί ήρθε απρόσμενα με τον φυσιολογικό τρόπο.’ Είναι ένα από τα πρόσωπα που δεν μιλάνε τηλεοπτικά ή στα περιοδικά παρά μόνο αν έχουν πράγματα να πουν. Ακόμα και όταν τον περασμένο Οκτώβρη έγινε όλος ο ντόρος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε να μιλήσει μία φορά και να μην πει πολλά.

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ: ‘Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ’

Η Ζήνα Κουτσελίνη επανεμφανίστηκε τηλεοπτικά μετά από αρκετό καιρό στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Μία, όπου μίλησε για το πως κατάφερε να κάνει παιδί, ενώ όλες της οι εξετάσεις και οι γιατροί της έλεγαν ότι δεν έχει δυνατό ωάριο.

Ο ερχομός της κόρης της πριν από 5 περίπου χρόνια ήρθε σαν έκπληξη για την ίδια. Για αρκετά χρόνια προσπαθούσε να μείνει έγκυος με την μέθοδο της εξωσωματικής μιας και ο γιατρός της της είχε πει ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει με τον φυσιολογικό τρόπο. Μετά από 9 απόπειρες που δεν πέτυχαν, βρέθηκε στον δρόμο της ένας γενετιστής όπως είπε που της ανέτρεψε τα πάντα. «Μου λέει “ποιος γιατρός σου το είπε αυτό; Φέρτον εδώ μπροστά μου και μετά θα σου πω εγώ αν έχεις αδύναμο ωάριο.

Καινούργιου και Κουτσελίνη κάνουν “παπάδες”! Φαίη Σκορδά, Ιωάννα Μαλέσκου και Δανάη Μπάρκα με …κομμένη την ανάσα!!!

Γιατί οι εξετάσεις δείχνουν ότι έχεις ωάρια 25χρονης”». Η Ζήνα Κουτσελίνη έσπευσε να τονίσει ότι ο λόγος που οι εξωσωματικές δεν πέτυχαν ήταν γιατί ο οργανισμός για να αφομοιώσει χρειάζεται κατάλληλες συνθήκες, να μην είναι κακός ο καιρός και να ζεις σε ηρεμία. Τελικά, το παιδί ήρθε απρόσμενα με τον φυσιολογικό τρόπο.

Τρεις γελάνε, ΕΠΤΑ ΚΛΑΙΝΕ! Μαλέσκου, Κουτσελίνη, Καινούργιου! Ο “ΝΕΟΣ” ο “ΠΑΛΙΟΣ” και η “ΑΛΛΙΩΣ” “σκίζουν”

Αυτά είναι πράγματα που η Ζήνα τα έχει αναφέρει ξανά στο παρελθόν και γι΄αυτό η

πρώτη της φράση ήταν ότι ο λόγος που

το ξαναλέει είναι για να βοηθήσει γυναίκες που έχουν το ίδιο πρόβλημα

και να τις προτρέψει να μην μείνουν σε μία διάγνωση.

Να το ψάξουν καλά και να ζητήσουν βοήθεια από αρκετούς ειδικούς.