Hit enter after type your search item
FREEGOSSIP.GR Lifestyle news

Το Νο1 μαγκαζίνο στο ίντερνετ

Ζήνα Κουτσελίνη: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ της πήγε να την ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ και να ΣΦΑΞΕΙ τη ΜΑΝΑ της! Η διάσημη παρουσιάστρια, στο τέλος της εκπομπής της “Αλήθειες με τη Ζήνα”, έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση και περιέγραψε καρέ – καρέ ένα από τα εφιαλτικά βράδια στο σπίτι της, όταν εκείνη και η μητέρα της ήταν κλειδωμένες στο δωμάτιό τους για να αποφύγουν την κακοποίηση από τον αλκοολικό πατέρα της. Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τα παιδικά της χρόνια προχώρησε η παρουσιάστρια του Star, Ζήνα Κουτσελίνη.

Που μένει η Ζήνα Κουτσελίνη; Αυτό είναι το ‘πισινάτο’ σπίτι της στα βόρεια προάστια

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, η διάσημη παρουσιάστρια, στο τέλος της εκπομπής της “Αλήθειες με τη Ζήνα”, έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση και περιέγραψε καρέ – καρέ ένα από τα εφιαλτικά βράδια στο σπίτι της, όταν εκείνη και η μητέρα της ήταν κλειδωμένες στο δωμάτιό τους για να αποφύγουν την κακοποίηση από τον αλκοολικό πατέρα της.

 

Ζήνα Κουτσελίνη σύζυγος: Τον εντοπίσαμε! Μένει στο σπίτι και δουλεύει από εκεί

Μάλιστα, όπως είπε η ίδια, ο πατέρας της κατάφερε εκείνο το βράδυ και έσπασε την πόρτα, ενώ μάλιστα προσπάθησε να τις κάψει βάζοντας φωτιά στο δωμάτιο!

“Θα προσπαθήσω να το πω έτσι, απαλλαγμένη από το συναίσθημα για να περάσω το μήνυμα που θέλω να περάσω προς τα έξω. Ήμουν με τη μανούλα μου στην κρεβατοκάμαρα κι επειδή ήταν ένα από εκείνα τα βράδια που ήταν μεθυσμένος και στο μυαλό του (χωρίς να το θέλει) ήταν κακοποιητικός. Είχαμε κλειδωθεί μέσα”, περιέγραψε.

Ζήνα Κουτσελίνη: Ο κούκλος σύζυγος της Αντώνης Παπασταθόπουλος ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 21 χρόνια μέτα!

“Μέσα στις παραισθήσεις του αλκοόλ και σε όλο αυτό που φέρνει το αλκοόλ, έσπασε την πόρτα με το παπούτσι του και έκανε μια τρύπα. Το μυαλό του, του έφτασε ως εκεί. Έριξε μέσα οινόπνευμα για να μας βάλει φωτιά. Έφτασε η φωτιά, και ευτυχώς, με την βοήθεια του Θεού, είχαμε βγει από το μπαλκόνι και τον συναντήσαμε μπροστά. Τα υπόλοιπα δεν θα σας τα πω. Η γειτονιά τα έβλεπε, τα ζούμε”, είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

 

H Ζήνα Κουτσελίνη σε μία εκ βαθέων τηλεοπτική της συνέντευξη στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής», αποκάλυψε τη «μάχη» που έχει δώσει με την κατάθλιψη και ότι είχε μέχρι και τάσεις αυτοκτονίας.

«Στην καθημερινότητά μου είχα ανορεξία. Δεν είχα όρεξη να φάω. Μου έλεγαν πως έχει να κάνει με το χαμό της μαμάς μου. Εγώ ήξερα πως απλώς δεν ήθελα να ζήσω. Ήθελα όμως να φύγω όρθια, έχοντας τη δουλειά μου» τονίζει.

Ζήνα Κουτσελίνη: Στο χώρο που δούλευα δεν χωρούσε η κατάθλιψη

«Η εικόνα μου μπροστά στους ανθρώπους που δουλεύαμε μαζί ήταν διαφορετική από αυτή που είχα όταν έμπαινα στο σπίτι μου. Κλειδωνόμουν μέσα και είχα μέχρι και τάσεις αυτοκτονία» αναφέρει, για να συμπληρώσει: «Ήμουν ένα κορίτσι που δούλευα σε έναν χώρο όπου δε χωρούσε η κατάθλιψη. Κανείς δε θα διάλεγε έναν καταθλιπτικό συνεργάτη. Όλοι θέλουν έναν συνεργάτη να είναι παρών. Όχι να είσαι παρών -απών» αποκάλυψε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Ζήνα Κουτσελίνη: Σε κατάθλιψη από τα 13 μέχρι τα 24

«Πήγα σε ψυχίατρο στα 13 μου και κρυφάκουσα να λέει στη θεία μου πως δε θα καταλήξω καλά αν συνεχίσω να βιώνω την ίδια κατάσταση που βίωνα στο σπίτι» εξομολογείται η Ζήνα Κουτσελίνη. «Από τα 13 έως τα 24 έλεγα πως δε μπορώ να τα καταφέρω. Δε ήθελα να ζήσω. Ευτυχώς συναντούσα ανθρώπους που με βοηθούσαν να πάω μπροστά» αναφέρει.

Ζήνα Κουτσελίνη: Η ψυχή μου είναι γερασμένη στα 50 μου χρόνια

Και συνεχίζει: «Αναζήτησα τη σωτηρία μου αλλάζοντας τρεις πόλεις και ένα νησί για να ξεφύγω από τα προβλήματα με τον πατέρα μου.

 

Όλο αυτό ήταν πολύ βαρύ για την παιδική μου ηλικία. Κάθε φορά μάζευα τα βαλιτσάκια μου και έφευγα. Κάθε φορά που πρέπει να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο κλαίω, δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια γιατί ανατρέχω στο παρελθόν μου.

 

Σε κάθε αλλαγή που πρέπει να κάνω βγάζω ψυχοσωματικά. Δε μπορώ τις αλλαγές. Έκανα πολλές μέσα σε μια 10ετία» λέει η αγαπημένη δημοσιογράφος.

 

«Είμαι ο άνθρωπος που η ψυχή μου είναι γερασμένη στα 50 μου χρόνια αλλά μετά από 10 χρόνια ψυχανάλυσης μπορώ και χαμογελάω αληθινά και όχι ψεύτικα».

Ζήνα Κουτσελίνη: Η ψυχανάλυση τη βοήθησε ουσιαστικά

Αναφέρεται και στην ψυχανάλυση, η οποία την βοήθησε ουσιαστικά: «Με βοήθησαν ο θάνατος του πατέρα μου και ένα οικογενειακό πρόσωπο να δω ψυχολόγο. Κάθε φορά που πήγαινα στο νησί μου ανέβαζα πυρετό.

 

Ήταν ψυχοσωματικό. Ήρθε η φίλη μου στο καράβι φεύγοντας από το νησί μου και μου έδωσε ένα χαρτάκι με το τηλέφωνο του ψυχολόγου» υπογραμμίζει.

 

«Πήγαινα μια φορά την εβδομάδα. Μου πήρε 4 χρόνια για να μπορέσω να αγγίξω το κομμάτι της μάνας μου. Είχα βρει το πρόβλημα με τον πατέρα μου και τα έριχνα όλα εκεί. Δε μπορούσα να κάνω σχέσεις στη ζωή μου. Άλλαξα, ξανά συστήθηκα στον εαυτό μου».

Ποιος είδε τη Ζήνα Κουτσελίνη και δεν τη ΦΟΒΗΘΗΚΕ!

Η ίδια, αναφερόμενη στον πατέρα της, σε παλαιότερη συνέντευξη, έχει επισημάνει: “Ως παιδί, σε ηλικία 12 ετών, ήμουν αυτόπτης μάρτυρας, γιατί μπροστά στα μάτια μου διαδραματίστηκε, με το πρόβλημα που είχε ο πατέρας μου με το αλκοόλ, γιατί δεν είχε συνείδηση, ήταν μέσα στις παραισθήσεις να μπει μέσα στην κουζίνα και ενώ η μητέρα μου μαγείρευε και εγώ καθόμουν στον καναπέ, να την μαχαιρώσει…”

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :