Ζήνα Κουτσελίνη: «Ότι είχα να χάσω στη ζωή μου το έχασα»!
Ζήνα Κουτσελίνη: «Ότι είχα να χάσω στη ζωή μου το έχασα»! Όμως, ήταν μια δύσκολη χρονιά από όλες τις απόψεις, όπως υποστηρίζει και η ίδια, που σημαδεύτηκε από πολλές τραγωδίες.
Ζήνα Κουτσελίνη: ‘Δεν έχω κάνει μόνο καλά! Έχω κάνει “εγκλήματα”!’
«Είχαμε νεκρούς σε μια εποχή ξενοιασιάς όπως το καλοκαίρι», λέει χαρακτηριστικά για το συμβάν που την στιγμάτισε και συμπληρώνει «αυτή η τραγωδία είναι ξεριζωμός για τον καθένα μας», αναφερόμενη όχι μόνο στην εντοπιότητα των ανθρώπων αλλά και στον «ξεριζωμό από την δική της οικογένεια , κοιτώντας όμως πάντα μπροστά και με αισιοδοξία προς το μέλλον.
ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ!!!
«Ότι είχα να χάσω στη ζωή μου το έχασα τα προηγούμενα χρόνια! Φέτος δεν είχα τίποτα να χάσω», καταλήγει .
Η Ζήνα Κουτσελίνη, είναι ευγνώμων που τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγος της Αντώνης Παπασταθόπουλος με την κόρη τους Έμμα είναι καλά στην υγεία τους.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
