Ζήνα Κουτσελίνη ΠΑΤΕΡΑΣ: Στα 12 ενώ η μητέρα μου μαγείρευε την μαχαίρωσε και μας ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ!

Ζήνα Κουτσελίνη ΠΑΤΕΡΑΣ: Στα 12 ενώ η μητέρα μου μαγείρευε την μαχαίρωσε και μας ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ! Σπαρακτική περιγραφή της παρουσιάστριας!!! Η ίδια περιγράφει πως μπροστά στα μάτια της, ο πατέρας της . Αυτό έγινε σε μια πολύ τρυφερή ηλικία.

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕ!ΑΠΩΛΕΙΑ – ΣΟΚ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ!

Όμως ολόκληρη η παιδική ηλικία της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν γεμάτη τέτοια θλιβερά περιστατικά! «Στα 12 ήμουν αυτόπτης μάρτυρας, ο πατέρας μου ενώ η μητέρα μου μαγείρευε την μαχαίρωσε…» Η Ζήνα από την Σκόπελο, μόνη στα 12, στον Βόλο…

Τα είδε ΟΛΑ η Ζήνα Κουτσελίνη με την αποκάλυψη του Κώστα Γρίμπιλα

Νοέμβριος του 1989. Το πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι, το Mega, αλλάζει κάθε τι που ήταν γνωστό για την τηλεόραση και οδηγεί το κοινό σε μια νέα εποχή, σίγουρα σύγχρονη, αλλά με πολύ χειραγώγηση και αμφισβητήσιμη αισθητική και κάποτε ηθική.

Ζήνα Κουτσελίνη Me Too: ”Ο πατέρας μου είχε προσπαθήσει να με…”

Η Ζίνα έρχεται στην Αθήνα, άγνωστη, μεταξύ αγνώστων, χωρίς εύνοιες, πολιτικές όπως τότε συνηθιζόταν, ή ερωτικών σχέσεων, ή οικογενειακών γνωριμιών. Έχει μεγαλώσει στην Σκόπελο, το ανεμοδαρμένο νησί που χτίστηκε στο μπλε και που μέρος του θα είναι πάντα της, σε μια οικογένεια με μεγάλη ακίνητη περιουσία, που δραστηριοποιούταν στον τουρισμό, με πολλά καταστήματα.

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ: ΤΟΝ “ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ” Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

Αντέχει στα πρώτα χρονιά της, συγκρούσεις και καταστάσεις, που δύσκολα ένα τρυφερό παιδί αντιμετωπίζει και για πολλά πολλά χρόνια δε μιλά καν για αυτά.

«Ως παιδί, σε ηλικία 12 ετών, ήμουν αυτόπτης μάρτυρας, γιατί μπροστά στα μάτια μου διαδραματίστηκε, με το πρόβλημα που είχε ο πατέρας μου με το αλκοόλ, γιατί δεν είχε συνείδηση, ήταν μέσα στις παραισθήσεις να μπει μέσα στην κουζίνα και ενώ η μητέρα μου μαγείρευε και εγώ καθόμουν στον καναπέ, να την μαχαιρώσει…»… Έτσι σηκώνει για λίγο το πέπλο της ζωής της, στην δική της εκπομπή της, δεκαετίες αργότερα. Τότε που θα έχει κάνει εκείνη την δουλειά με τον εαυτό της, ώστε να κατανοεί και να συγχωράει.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Σφαγή» με τον καλεσμένο της – Τι συνέβη;

Όμως, πίσω στα 12 της, μόλις τελειώνει το Δημοτικό, βρίσκεται στον Βόλο, για να κάνει Γυμνάσιο και Λύκειο, σε ένα καμαράκι, μόνη της, να μαγειρέψει, να πλύνει, να διαβάσει και να σταθεί παιδάκι, τόσο δα, σε έναν μεγάλο άγριο κόσμο, που αγαπά να κατασπαράζει μικρά, ξανθά κοριτσάκια, σαν λύκος φανερωμένος όχι σε δάσος, αλλά στις σκιές

Φόβος για τη Ζήνα Κουτσελίνη: Η κατάθλιψη και οι τάσεις αυτοκτονίας

Η μάνα της την έχει βάλει σε ένα καράβι για να περάσει τη θάλασσα, ως σωτηρία της. «Να ψάχνεις το φως. Μη χαλάσεις. Να πιστεύεις. Να θυμάσαι. Να αγαπάς» της λέει ενώ την σφίγγει τελευταία παιδική αγκαλιά. Η Ζήνα χρόνια μετά, θα καταλάβει εκείνη την θυσία και την δύναμη της μάνας, που κάθονταν ασάλευτη, ώσπου να χαθεί το καράβι σε τεθλασμένες απ τα δάκρυα γραμμές των οριζόντων.

Αριστεύει στα μαθήματα. Μαθαίνει να τα βγάζει πέρα σε κάθε κατάσταση μόνη της. Εκεί που αλλά παιδιά στην ηλικία εκείνη, φοβούνται ακόμα το σκοτάδι και κάθε τρίξιμο τις νύχτες στα παράθυρα, η Ζήνα, στέκεται με την γροθιά της, χωρίς να αφήσει καμία αδηφάγα σκοτεινιά να την καταπιεί. Ναρκωτικά, αλκοόλ, ξενύχτια, τσιγάρα, κακές παρέες;

Δε μπλέκει ποτέ. Δε καπνίζει ποτέ της. Δε πίνει. Ακολουθεί πάντα της ένα σκληρά οργανωμένο πρόγραμμα, γερμανικής σχεδόν πειθαρχίας, απ το όποιο δε παρεκκλίνει ποτέ. Δε χάνεται. Δε σκορπίζεται. Τον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει βιβλία. Λουντέμης, Καζαντζάκης, Γκορκι, Πούσκιν και οι μεγάλοι κλασσικοί της ευρωπαϊκής λογοτεχνίας.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ: Η ΜΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΗ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ

Είναι η δική της φυγή. Όπως και η ζωγραφική. Χρώματα και φόρμες κλεισμένες στα τετράγωνα του χαρτιού. Σαν οθόνες προσωπικής ισόθεης δημιουργίας. Θέλει να πάει στη Κάλων Τεχνών. Θέλει να γίνει ζωγράφος. Τα μαθήματα σχεδίου κοστίζουν πολύ. Η εισαγωγή της στο Πολυτεχνείο σε μια τόσο ιδιαίτερη για το μέλλον της σχολή, είναι αμφίβολη όσο και η επαγγελματική οχύρωση της.

Η ιδιωτική τηλεόραση έχει αρχίσει και εκείνη ανακαλύπτει πως το πιο κοντινό στα τετράγωνα τελάρα της, είναι η μικρή οθόνη της τηλεόρασης. Σπουδές στη Θεσσαλονίκη. Αθήνα και Mega. Ο κόσμος της αλλάζει και ξέρεις κάτι; Μπορεί να τον φτιάξει στα μέτρα της. Να γίνει δικός της, κατάδικός της…

.

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ: ‘Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ’

Ζήνα Κουτσελίνη: ‘Ο ΠΑΤΕΡΑΣ μου πήγε να με ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ’ Δύσκολα παιδικά χρόνια πέρασε η Ζήνα Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές της έναν από τους «εφιάλτες» που έζησε εκείνη και η μητέρα της, εξαιτίας του πατέρα της που ήταν εθισμένος στο αλκοόλ.

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ: «21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ. 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ.»

Αφορμή γι’ αυτή της την εξομολόγηση στάθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών. «Θα προσπαθήσω να το πω έτσι… απαλλαγμένη από το συναίσθημα για να περάσω το μήνυμα που θέλω να περάσω προς τα έξω. Ήμουν με την μανούλα μου στην κρεβατοκάμαρα κι επειδή ήταν ένα από εκείνα τα βράδια που ήταν μεθυσμένος και στο μυαλό του (χωρίς να το θέλει) ήταν κακοποιητικός. Είχαμε κλειδωθεί μέσα», ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

SUPER ΚΙΚΗ ΣΕ ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ: «ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ, ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ».

Εκείνο το βράδυ έχει μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη της, καθώς ο πατέρας της κατάφερε να σπάσει την πόρτα του δωματίου και προσπάθησε να βάλει φωτιά.

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ: ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΚΟΟΛΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

«Μέσα στις παραισθήσεις του αλκοόλ και σε όλο αυτό που φέρνει το αλκοόλ, έσπασε την πόρτα με το παπούτσι του

και έκανε μια τρύπα. Το μυαλό του, του έφτασε ως εκεί. Έριξε μέσα οινόπνευμα για να μας βάλει φωτιά.

Έφτασε η φωτιά, και ευτυχώς, με τη βοήθεια του Θεού, είχαμε βγει από το μπαλκόνι και τον συναντήσαμε μπροστά. Τα υπόλοιπα δε θα σας τα πω.

Η γειτονιά τα έβλεπε», πρόσθεσε με τρεμάμενη φωνή.