Ζήνα Κουτσελίνη: Το μήνυμα του 38χρονου προπονητή – Όσα είπε για τη σχέση του με την 11χρονη

Ζήνα Κουτσελίνη: Το μήνυμα του 38χρονου προπονητή – Όσα είπε για τη σχέση του με την 11χρονη Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου ζήτησε και πήρε ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας, ο οποίος κατηγορείται ότι πριν από μια δεκαετία βίασε μια εντεκάχρονη τότε αθλήτρια του.

Λίγο μετά τη σύλληψη του έστειλε μήνυμα στη Ζήνα Κουτσελίνη και της είπε ότι η μητέρα της εντεκάχρονης τότε, ήξερε τα πάντα για τη σχέση του με την κόρη της.

“Ο πατέρας της κοπέλας έλεγε στους γονείς μου ”Σας τον πήρα αυτόν. Είναι γιος μου” και το εννοούσε γιατί μιλούσε πάντα με καρδιά. Μαζί τρώγαμε, μαζί πίναμε, μαζί σχεδόν κάθε μέρα, αυτοκόλλητοι και όλη η περιοχή το γνώριζε. Από το 2012 (ήταν ήδη 13 όχι 11) ξεκίνησε η μάνα με επιχειρήματα να με πείσει να παντρευτώ την κόρη της. Με ρωτούσε αν έχω περιουσία, σπίτια, οικόπεδα, αν χρωστάω σε τράπεζες και σε άλλους φορείς. Ακόμα και για το ότι είχα ελιές στη Σάμο πανηγύριζε. Με έπειθε με επιχειρήματα ότι έχουμε την ιδανική διαφορά ηλικίας και ότι τα ζευγάρια τόσα χρόνια πρέπει να έχουν…

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ: ‘Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ!!’

Με έτρωγε και μένα όμως. Ήθελα να γίνω μέλος της οικογένειας και μου στοίχισε πολύ που έχασα τον πατέρα της και αισθάνεται προδομένος. Σκέψου ότι της έλεγα πειράζοντάς την: ”Βρε τι να μου κάνει αυτή στο κρεβάτι;” και η μάνα απαντούσε ”θα της τα μάθεις όλα εσύ!”

Γιώργος Λύρας: Η οργισμένη ανάρτηση εναντίον της Ζήνας Κουτσελίνη

Όταν αρχίσαμε να εκδηλωνόμαστε, η μάνα άρχισε τη μεταστροφή. Ίσως να κατάλαβε τότε τι έκανε γιατί εγώ ως άνδρας και ειλικρινής γι’ αυτό που ένιωθα, το ήθελα το κορίτσι να το πάρω και όσα της έλειψαν να της τα δώσω τριπλά. Στην αρχή της έβαζε λόγια για νέο προπονητή. Αυτά μου έλεγε το κορίτσι. ”Η στριμμένη η μάνα μου και η γιαγιά μου τώρα δε σε θέλουν, αλλά δε θα τους βγει”. Την κυνηγούσε να μη μου στέλνει μηνύματα και της την έλεγε συνέχεια.

Ζήνα Κουτσελίνη: Η συνέντευξη και το «ευχαριστώ» στην Ελένη Μενεγάκη

Μου φαίνεται ότι όταν κατάλαβε ότι δεν υπήρχε επιστροφή και ότι έχω πάρει απόφαση να μιλήσω στον ίδιο, γιατί πατέρας της ήταν και αδερφός, τότε νομίζω θα του είπε ότι κάτι έχω με την κόρη τους. Σε χρόνο ντε τε με εκτέλεσαν. Καταγγελία στα 18 δεν μπορούσε να μου κάνει; 19; 20; Στη μάνα μου είπε ότι δεν του κάνω κάτι, γιατί ήδη έχεις χάσει ένα παιδί. Εσύ δηλαδή αν σου βίαζα την κόρη θα μου έκανες χάρη; Και αν πάω φυλακή κάτι που θα πρέπει για την πολιτεία, είμαι τόσο δημιουργικός άνθρωπος που και εκεί θα διαπρέψω. Αν καθαρίσω από όλο αυτό θα έρθω στην εκπομπή σου! Πίστη στον Ιησού Χριστό!”, έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμα του στην παρουσιάστρια.