Ζήνα Κουστελίνη: Τόλμησε και αποκάλυψε τη μοναδική αισθητική επέμβαση που έχει κάνει

Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε τις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της! 
Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος με αφορμή μία παιδική της φωτογραφία στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μιας και σαν σήμερα, 6 Φεβρουαρίου του 1982 καταργήθηκε η σχολική ποδιά, αναφέρθηκε στην ηλικία της και αποκάλυψε τη μία και μοναδική επέμβαση που έχει κάνει!
Η Ζήνα ανάφερε πρώτη φορά στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως έχει μόνο υποβληθεί σε αισθητική επέμβαση μειωτικής στήθους.

«Τότε δεν χαμογελούσα. Δεν χαμογελούσα ποτέ. Το χαμόγελο ήταν ίδιο, τα μάτια είναι ίδια, η μύτη είναι ίδια. Δεν έχω κάνει καμία αλλαγή. Πολλοί τρέχουν να πουν για αλλαγές. Να μας βάλετε όλες δίπλα-δίπλα. Να δούμε ποιες έχουν κάνει πραγματικές αλλαγές. Είμαι ολόιδια, στόμα δεν έχω κάνει τίποτα. Όταν βγήκα έτρεξαν να πουν πως τα έχω φουσκώσει όλα. Άλλα που είχα μεγαλύτερα τα ξεφούσκωσα. Δεν έχω κάνει τίποτα. Για να πω εγώ τι έχω ξεφουσκώσει. Μην αποτρελαθούμε κιόλας. Όλες που παρουσιάζουμε εκπομπή ήταν με ποδιά. Ειδικά αυτή η ζώνη», είπε η Ζήνα.Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.