Δημοφιλή

Ζήνα Κουτσελίνη: Τρέμει η φωνή της όταν μιλάει για την Μενεγάκη που θα είναι… απέναντή της

Ζήνα Κουτσελίνη: Τρέμει η φωνή της όταν μιλάει για την Μενεγάκη που θα είναι… απέναντή της Η σιδηρά κυριά της τηλεόρασης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή της Νάταλίας Γερμανού και μίλησε για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega αλλά και για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ζήνα Κουτσελίνη: Αναμέσα σε Ελένη Μενεγάκη και Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια του “Αλήθειες με την Ζήνα”, έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα στην τηλεόραση, έκανε αναφορά στα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας.

Για την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Όταν το 1995-1996 συνάντησα την Ελένη Μενεγάκη ήμασταν μικρά κορίτσια κι οι δύο. Είχαμε να μεγαλώσουμε παρέα. Κι εγώ βοήθησα εκείνη κι εκείνη βοήθησε εμένα, ήταν μία πορεία ανόδου και για τις δύο.

Πέτρος Φιλιππίδης: Η γυναίκα του “ΣΦΑΖΕΙ” όσες τον κατηγορούν για …βιασμό! Όσα είπε η Ελπίδα Νίνου!

Θεωρώ ότι η Ελένη είναι έξυπνη και έκανε αυτό που ήταν σωστό σε περίοδο κορονοϊού, έκατσε σπιτάκι της, γέμισε τις μπαταρίες της και είναι έτοιμη να ξαναβγεί. Είναι σταρ, είναι γεννημένη για αυτό. Έχει ένα άπλωμα, αυτό το άπλωμα το πρώτο της διάστημα θα το νιώσουμε όλοι, μετά θεωρώ πως θα πιούμε νερό όλοι από το ίδιο πηγάδι γιατί η τηλεόραση είναι πολυπρόσωπο μέσο».

Φαίη Σκορδά: Σε ερημική ΠΑΡΑΛΙΑ με ΜΑΥΡΟ μαγιο μπικίνι

Όσο για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, η Ζήνα Κουτσελίνη εξομολογήθηκε: «Τη μαστίγωσα τη Φαίη, γιατί όταν έβλεπα ότι είχε τον Γιώργο σε πρώτο ρόλο στην εκπομπή, τη σχολίασα, δεν μ΄άρεσε, εγώ ήξερα μία Φαίη πρωταγωνίστρια. Στα δύσκολα αποφάσισε να επιστρέψει τον Γιώργο, εγώ δεν θα το έκανα, γιατί φαίνεται και που επέστρεψε δεν απέδωσε αυτό που φανταζόταν. Εγώ πιστεύω στη Φαίη πάρα πολύ, δεν ξέρω αν η δύσκολη χρονιά ήθελε την επιστροφή του Γιώργου ή ένα καλό προϊόν».

Related Articles

Back to top button