Ζώδια & Σχέσεις: ΤΑ ΚΑΛΑ και τα ΚΑΚΑ

Ζώδια & Σχέσεις: Τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα των Κριών αποκαλύπτονται

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο πολύ δυναμικό και ισχυρό στον ζωδιακό κύκλο. Ωστόσο υπάρχουν κάποια σημεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς του που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα σε μια σχέση. Ποια είναι αυτά; Διάβασε τη συνέχεια παρακάτω…

#1. Θέλουν να ακούνε συνέχεια κοπλιμέντα. Οι Κριοί είναι πολύ δραστήριοι άνθρωποι και συνέχεια οργανώνουν εκπλήξεις και περιπέτειες. Το αρνητικό τους είναι ότι θέλουν νξα ακούνε συχνά θετικά σχόλια για όλες τις κινήσεις.

#2. Δεν αντέχουν τη ρουτίνα. Μπορεί η ρουτίνα να είναι συνηθισμένη κατάσταση για πολλά ζευγάρια αλλά όχι για τους Κριούς. Θα καθήσουν μαζί σου να δείτε τηλεόραση αλλά μετά από 1-2 ώρες θα αρχίσουν να νευριάζουν μαζί σου αν επιμείνεις να κάτσετε σπίτι.

#3. Οι Κριοί είναι τόσο περιπετειώδεις και αφθόρμητοι που δεν μπορείς εύκολα να ακολουθήσεις τον τρόπο ζωής τους. Αν θέλεις να είσαι μαζί τους θα πρέπει να είσαι έτοιμη ανά πάσα στιγμή ώστε να τους ακολουθείς σε κάθε τρέλα που σχεδιάζουν.

#4. Οι Κριοί είναι απίστευτα εργασιομανείς κάτι που πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση του. Θα πρέπει να αποδεχτείς αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα τους γιατί είναι κάτι που δεν θα δεχτούν εύκολα να αλλάξουν.

#5. Τέλος, ένας Κριός χρειάζεται να νιώθει πάντα ελεύθερος στη σχέση του. Αν νιώσει ότι καταπιέζεται δεν θα είναι ευτυχισμένος. Αυτό το χαρακτηριστικό του δεν είναι μειονέκτημα αλλά για πολλές συντρόφους του θα μπορούσε να είναι. Θα πρέπει να αποδεχτείς τη φιλοσοφία του και να δεχτείς ότι πρέπει να τον αφήνεις να αναπνέει. Για την ακρίβεια καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσεις πως με έναν Κριό θα έχεις πάντα τη δική σου ζωή αλλά και μια κοινή ζωή μαζί του. Αυτό σημαίνει πως αν είσαι άτομο που θέλει να κάνει τα πάντα στη ζωή του με τον σύντροφό του ο Κριός μάλλον δεν είναι η κατάλληλη επιλογή για εσένα.

Διαβάστε ακόμα: H hot λεπτομέρεια που αξίζει να προσθέσεις στα παπούτσια σου αυτό το Καλοκαίρι

8 casual outfits που μπορείς να δημιουργήσεις με ρούχα που ήδη έχεις!

Τα vintage παντελόνια της influencer Danielle Bernstein έχουν γίνει viral

Γράψτε ένα σχόλιο