Ροή ειδήσεων

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η άγνωστη προσωπική ζωή της Προέδρου της ελληνικής Βουλής

Έντονη προσωπικότητα με συγκρούσεις, η Ζωή Κωνσταντοπούλου (έχουν γράψει ιστορία οι καβγάδες της στη Βουλή αλλά και στις διάφορες εξεταστικές επιτροπές στις οποίες έχει συμμετάσχει) εξέπληξε τους πάντες τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν στο πάρτι που ακολούθησε το γάμο της, χόρευε ξυπόλητη και γελαστή μέχρι τα ξημερώματα. Ήταν μια πλευρά της που κανείς δεν είχε δει μέχρι τότε, εκτός, βέβαια, από τους δικούς της ανθρώπους.
 
Ενώ είναι γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τις σπουδές της, τα χρόνια στο εξωτερικό, τη δραστηριοποίησή της ως δικηγόρου, αλλά και τα πεπραγμένα της στον πολιτικό στίβο, όπου συγκεντρώνει συχνά–πυκνά τα φώτα της δημοσιότητας, σχεδόν ουδείς γνώριζε τη δεκαετή σχέση της με τον Αποστόλη Μαντή, με τον οποίο παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου 2014. Ο γάμος τους έγινε στα Λουτρά Αιδηψού (στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων) με κουμπάρους τους φίλους τους, Μελίζα Μέγα και Χρήστο Κουλουμέντα.
 
 
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σπούδασε στη Νομική Αθηνών, έκανε το πρώτο της μεταπτυχιακό στη Σορβόνη και το δεύτερο στο Κολούμπια της Νέας Υόρκης. Στη Νέα Υόρκη μετακόμισε το καλοκαίρι του 2001 και όταν συνέβη η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου βρισκόταν στο διαμέρισμά της, στο κέντρο του Μανχάταν, στην 42η Οδό. «Ανεξίτηλο βίωμα» το έχει χαρακτηρίσει η ίδια.

Back to top button