Hit enter after type your search item

Αθηνά Κουρή – Λάζος Μαντικός! Τα βιογραφικά και οι εξωσωματικές σε δημόσιο νοσοκομείο. Ο δημοσιογράφος, Λάζος Μαντικός και η σύζυγος του Αθηνά Κουρή μίλησαν στην Ελένη για την εξωσωματική που έκαναν σε δημόσιο νοσοκομείο και αποκάλυψαν ότι αύριο θα μάθουν το φύλο του μωρού.

Ο δημοσιογράφος Λάζος Μαντικός και η σύζυγος του Αθηνά Κουρή έκαναν πολλές προσπάθειες προκειμένου να γίνουν γονείς και τελικά τα κατάφεραν μέσω εξωσωματικής σε δημόσιο μάλιστα, νοσοκομείο.

Η Αθηνά διανύει πλέον τον 5ο μηνά της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι δηλώνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Σύμφωνα με τον Λάζο Μαντικό, η γυναίκα πιέζεται περισσότερο καθώς το άγχος είναι μεγάλο. Αναφέρει πως πολλά ζευγάρια όταν γίνουν γονείς με παιδιά από εξωσωματική, πολλές φορές ντρέπονται.

Αθηνά Κουρή - Λάζος Μαντικός! Τα βιογραφικά και οι εξωσωματικές σε δημόσιο νοσοκομείο.

Ο ίδιος δηλώνει πως η ιατρική έχει προχωρήσει. Και οι γονείς δεν πρέπει να λένε για παράδειγμα ‘’άντε πότε θα κάνεις παιδί’’ στα παιδιά τους διότι τα πιέζουν και τα αγχώνουν παραπάνω.

Νεφέλη Κουρή σύζυγος και ΓΑΜΟΣ! Η ηλικία, η μητρότητα στα 27 της

«Εγώ μόλις άκουσα για την εξωσωματική αγχώθηκα. Σκεφτόμουν πως πρέπει να κάνω οικονομία για την εξωσωματική καθώς πιστεύαμε πως το κόστος θα είναι μεγάλος. Η αδελφή της Αθηνάς μας πρότεινε για τον κ. Παπαρηστίδη στο «Έλενα». Με ενημέρωσε το υπουργείο Υγείας πως υπάρχει η δυνατότητα μέσω του Δημοσίου να γίνει εξωσωματική», είπε αρχικά.

«Τότε, μας είπαν πως υπάρχει η δυνατότητα καθώς είναι Ανεξάρτητη Επιτροπή Εξωσωματικής του Δημοσίου δηλαδή κάποιος που είναι σε ιδιώτη αλλά θέλει να αποφύγει την χρέωση των χρημάτων. Η επιτροπή αυτή σου δίνει δύο φορές προσπάθειες σε περίπτωση που η πρώτη είναι ανεπιτυχής».

Νεφέλη Κουρή! Ποιος ειναι ο ΣΥΖΥΓΟΣ της

Η σύζυγος του κ. Μαντικού, Αθηνά Κουρή ανέφερε πως δεν υπάρχει όριο ηλικίας ενώ θα πρέπει να είστε ασφαλισμένοι και να αποδείξεις πως κάποιος από τους δύο έχει πρόβλημα ενώ ζητάνε και πιστοποιητικό γάμου.

«Εμένα η γυναικολόγος μου μου πρότεινε να ξεκινήσω να δω πώς θα μπορούσα να κάνω παιδί. Κάναμε πολλές διαφορετικές προσπάθειες. Μετά από δύο χρόνια που είδα πως δεν μπορούσαμε και εκεί μίλησα με την γιατρό για να κάνουμε ακόμα μία προσπάθεια. Κάπου ψυχολογικά σε βαραίνει και δεν ήθελα να κάνω άλλες διαδικασίες και προτίμησα να κάνω εξωσωματική».

Ο Λάζος Μαντικός ανέφερε πως ήταν δύσκολο γιατί πολλές φορές είναι πολύ ψυχοφθόρο.

«Στεναχωριόμουν όταν της ερχόταν περίοδος και μου το έκρυβε γιατί δεν ήθελε να μου το πει και το ανακάλυπτα μόνος μου. Όλο αυτό το περνάει η γυναίκα. Αυτή λαμβάνει τις ορμόνες και αλλάζουν όλα για εκείνη».

Τέλος, ο δημοσιογράφος είπε πως όταν είπε στον Γιώργο Παπαδάκη πως προσπαθούν να κάνουν παιδί, του είπε πως βάζει υποψηφιότητα για νονός και έκλεισαν στον αέρα της εκπομπής ότι θα είναι ο νονούς του παιδιού του.

Γονείς θα γίνουν ο Λάζος Μαντικός και η Αθηνά Κουρή, οι οποίοι αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν διοργανώνοντας ένα gender reveal party, έχοντας δίπλα τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Ο γνωστός δημοσιογράφος από το «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε σχετικές αναρτήσεις στα social media δημοσιεύοντας βίντεο από την ώρα της αποκάλυψης.

Ο Λάζος Μαντικός και η Αθηνά Κουρή περιμένουν κοριτσάκι, καθώς το μαύρο μπαλόνι που βρισκόταν στο κέντρο της διακόσμησης ήταν γεμάτο με ροζ κομφετί τα οποία αποκάλυπταν το φύλο του μωρού.

Ο δημοσιογράφος, Λάζος Μαντικός και η σύζυγος του Αθηνά Κουρή μίλησαν στην Ελένη για την εξωσωματική που έκαναν σε δημόσιο νοσοκομείο και αποκάλυψαν ότι αύριο θα μάθουν το φύλο του μωρού.
Ο γνωστός δημοσιογράφος γέμισε με… αγωνία τους καλεσμένους, καθώς αρχικά τους προσέφερε μικρά γλυκίσματα μέσα από τα οποία θα γινόταν η αποκάλυψη. Όλοι απόλαυσαν τα γλυκίσματα, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν ότι η αποκάλυψη θα γινόταν μέσα από το μεγάλο μαύρο μπαλόνι πάνω από το μπουφέ.

Αθηνά Κουρή - Λάζος Μαντικός! Τα βιογραφικά και οι εξωσωματικές σε δημόσιο νοσοκομείο. 2

Στο πλευρό του ζευγαριού και ο Γιώργος Παπαδάκης μαζί με τη σύζυγό του, Τίνα Παπαδέλη οι οποίοι θα είναι οι νονοί της μικρής!

Πρόσφατα ο Λάζος Μαντικός και η Αθηνά Κουρή βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μιλώντας για την απόφασή του να αποκτήσουν παιδί μέσω εξωσωματικής.

«Το άγχος σε αυτές τις περιπτώσεις μεταφέρεται από τον έναν στον άλλο. Το σημαντικό είναι να είσαι μαζί με τον άλλον σε αυτό. Είμαστε ένα. Στην αρχή αγχωνόμουν εγώ, μετά έλεγα “δεν πειράζει ας υιοθετήσουμε ένα παιδάκι”… Η γυναίκα μου, έλεγε ότι αυτό θα είναι το έσχατο σενάριο γιατί και η υιοθεσία δεν είναι μια εύκολη υπόθεση… Αυτό που για μένα ήταν ένας κόμπος στο στομάχι, ήταν όταν ανακάλυψε ότι η γυναίκα μου έκρυβε από μένα την περίοδό της για να μη με στεναχωρήσει που δεν πέτυχε», ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :