Hit enter after type your search item

Αννίτα Πάνια: ΘΡΙΛΕΡ με το ΠΡΟΣΩΠΟ της! ΠΩΣ ΠΡΗΣΤΗΚΕ μετά τον ΠΛΑΣΤΙΚΟ! Φαίνεται ξεκάθαρα από τις φωτογραφίες διασήμων ότι τ’ αποτελέσματα από τις επεμβάσεις, δεν είναι πάντα φυσικά και ως εκ τούτου θα μετανιώνουν!

Αννίτα Πάνια: “Δεν διασκέδασα τον γάμο με τον Νίκο Καρβέλα”

Παράδειγμα οι φωτογραφίες της Αννίτας Πάνια στις οποίες μάλιστα φαίνεται να έχει μακιγιαριστεί. Όμως δεν έχει το ειδικό φως του στούντιο. Αυτό που σχεδόν εξαφανίζει – “καίει” είναι η συνήθεις διατύπωση – ότι οι διάσημες θέλουν να κρύψουν από το πρόσωπο τους.

Η Ελένη Μενεγάκη κυρίως αλλά και

Αννίτα Πάνια επεμβάσεις
Αννίτα Πάνια επεμβάσεις

πολλές άλλες τηλεπερσόνες κάνουν χρήση αυτού του ειδικού φωτισμού!

Αννίτα Πάνια

Είναι εντυπωσιακή η αλλαγή στο πανέμορφο πρόσωπο της διάσημης παρουσιάστριας. Η μέθοδος που ακολουθείται από πολλές διάσημες στην ίδια περίπου ηλικία, είναι μια μέθοδος που αφήνει πολλές φορές σημάδια υπερβολής.

Το ίδιο φαίνεται πως συνέβει και στην Αννίτα Πάνια, η οποία φαίνεται από μακριά πως έχει πραγματοποιήσει τέτοιου είδους αισθητικές επεμβάσεις.

Αννίτα Πάνια: Αποκαλύπτει πρώτη φορά πώς την προσέγγισε ο Νίκος Καρβέλας

Εκείνο που πρώτα απ όλα φαίνεται είναι η αλλαγή στα χείλη…

Οι φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε δείχνουν εκείνο που τα..εκτυφλωτικά φώτα του στούντιο κρύβουν. Στην πραγματικότητα, “καίνε” όπως λένε τόσο πολύ την εικόνα των παρουσιαστριών που πολλές φορές νομίζεις πως είναι δύκολο πολύ να τις διακρίνεις.

Αννίτα Πάνια: ΤΡΟΜΟΣ! Τι ΕΠΑΘΕ το ΠΡΟΣΩΠΟ της!!! Τα...ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ που ΑΡΠΑΞΑΝ..
Αννίτα Πάνια: ΤΡΟΜΟΣ! Τι ΕΠΑΘΕ το ΠΡΟΣΩΠΟ της!!! Τα…ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ που ΑΡΠΑΞΑΝ..
Αννίτα Πάνια: ΤΡΟΜΟΣ! Τι ΕΠΑΘΕ το ΠΡΟΣΩΠΟ της!!! Τα...ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ που ΑΡΠΑΞΑΝ..1
Αννίτα Πάνια: ΤΡΟΜΟΣ! Τι ΕΠΑΘΕ το ΠΡΟΣΩΠΟ της!!! Τα…ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ που ΑΡΠΑΞΑΝ.. 1

Διαβάστε ακόμα το βιογραφικό της πανέμορφης παρουσιάστριας: Η παρουσιάστρια γεννήθηκε το 1970 και άρα είναι 52 ετών, όσο απίστευτο και αν ακούγεται, αφού η ηλικία της δεν συμβαδίζει με το παρουσιαστικό της.

Παραδίδει μαθήματα instagram στην Αννίτα Πάνια

Η επαγγελματική πορεία της Αννίτας Πάνια
Το 1995, ξεκίνησε να μεταδίδεται στο Μακεδονία TV η εκπομπή «Χρυσό Κουφέτο» που αποτελούσε ιδέα της ίδιας. Λίγο πριν το τέλος του 1995, η εκπομπή πουλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό New Channel από όπου συνέχισε την μετάδοση της μέχρι το τέλος της σεζόν 1995-1996.

Την επόμενη σεζόν πήρε ξανά μεταγραφή, αυτή τη φορά στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel, παρουσιάζοντας την εκπομπή για δύο σεζόν από 1996 μέχρι το 1998.

Μάλιστα, το 1997 το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN και συγκεκριμένα η εκπομπή «CNN News» πρόβαλλε ένα ρεπορτάζ-αφιέρωμα στην εκπομπή «Χρυσό Κουφέτο», δίνοντας βάση στο περιεχόμενο της εκπομπής, χαρακτηρίζοντάς το ιδιαίτερο και πρωτοποριακό, ενώ το ίδιο ρεπορτάζ συνοδεύτηκε και από συνέντευξη της Αννίτας Πάνια, στην οποία αναφερόταν στη σύλληψη της ιδέας για τη δημιουργία της εκπομπής αυτής.

Ακολούθησε στο ίδιο κανάλι, τη σεζόν 1998-1999, η εκπομπή ταλέντων «Σπάνια Πουλιά». Το 1999 πήρε μεταγραφή στον ΑΝΤ1, παρουσιάζοντας, μαζί με τον Βλάσση Μπονάτσο, το τηλεπαιχνίδι «Με Φόρα», που ωστόσο διήρκεσε για 10 μόλις επεισόδια. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, στο τέλος του 1999, πήρε μεταγραφή στο Κανάλι 40.

Εκεί παρουσίασε, για μοναδική φορά στην καριέρα της, καθημερινή εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του σταθμού, με τίτλο «Κορίτσια, οι Άνδρες», τη σεζόν 1999-2000.

Ελένη Μενεγάκη για Αννίτα Πάνια: «Της βγάζω το καπέλο»

Επέστρεψε στο Star Channel, συνεχίζοντας την ίδια εκπομπή μέχρι το 2001. Εκείνη τη χρονιά, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Tempo TV, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Τα Παρατράγουδα», στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Τον Μάρτιο του 2002 και ενώ ήταν ακόμη σε ισχύ το συμβόλαιο της με τον σταθμό, τα οικονομικά προβλήματα του οδήγησαν στην διακοπή της συνεργασίας τους. Λίγες μέρες μετά πήρε μεταγραφή με την ίδια εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, συνεχίζοντας κανονικά την μετάδοση της. Η εκπομπή συνεχίστηκε μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, στο ίδιο κανάλι, στην ίδια ώρα προβολής, με το ίδιο περιεχόμενο, ενώ αποτελεί μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, έχοντας συμπληρώσει έντεκα σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα.

Παράλληλα με τα «Παρατράγουδα», ανέλαβε, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό Alter, από το 2002 μέχρι το 2012, διάφορες βραδινές εβδομαδιαίες εκπομπές, που προβαλλόταν μετά τα μεσάνυχτα.

Αννίτα Πάνια – Νίκος Σαμοίλης: Ο Γάμος!

Από το 2002 μέχρι το 2006, η Αννίτα Πάνια παρουσίασε την εκπομπή «Αϋπνίες», τις σεζόν 2006-2008 παρουσίασε την εκπομπή «Je T’ Aime», η οποία ήταν εκπομπή συνοικεσίων και ανάδειξης νέων τραγουδιστών και τη σεζόν 2008-2009 ανακοινώθηκε πως θα παρουσιάσει την εκπομπή «Είσοδος Ελεύθερη».

Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2008 και προβλήθηκε για ένα μήνα. Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, η παραγωγή δεν ήταν έτοιμη για το στήσιμο της εκπομπής και επέλεξε να την ολοκληρώσει.

Η Αννίτα Πάνια έχει μεγάλη εμπειρία στην ελληνική τηλεόραση
Το 2009, η Αννίτα Πάνια ανέλαβε την εκπομπή «Ζαμανφού», η οποία αφορούσε στην εύρεση και προώθηση τραγουδιστών, κυρίως λαϊκών. Στην εκπομπή αυτή συμμετείχαν ως κριτές μεταξύ άλλων η Άντζελα Δημητρίου, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Γιάννης Κόλιας, ο Τζώννυ Βαβούρας και ο Τίμης Παρίσης και διήρκεσε για μία σεζόν.

Το 2010 παρουσίασε την εκπομπή «Είσοδος Ελεύθερη», που επέστρεψε αυτή τη φορά ανανεωμένη, με την κριτική επιτροπή να αποτελείται από τον Πασχάλη, την Πωλίνα και τον Γιώργο Βασιλείου. Η εκπομπή ανανεώθηκε και για δεύτερη σεζόν (2011-2012), ενώ η πρεμιέρα της έγινε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου του 2011.

Η δεύτερη σεζόν της εκπομπής ολοκληρώθηκε ένα μήνα μετά, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων του σταθμού που οδήγησαν και στο κλείσιμό του.

Αννίτα Πάνια ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΗΛΙΚΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ πως ΑΛΛΑΞΕ το πρόσωπο της από τις ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ!
Αννίτα Πάνια ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΗΛΙΚΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ πως ΑΛΛΑΞΕ το πρόσωπο της από τις ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ!

Το καλοκαίρι του 2012, η Αννίτα Πάνια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Εκεί τις σεζόν 2012-2014 παρουσίασε την κοινωνική εκπομπή «Αννίτα SOS» κοινωνικού περιεχομένου. Την σεζόν 2014-2015 παρουσίασε στο ίδιο κανάλι την εκπομπή «Annita GR».

Την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή με την ίδια εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon TV, παρουσιάζοντας την ίδια εκπομπή μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Παράλληλα με το «Annita GR» επέστρεψε και στην νυχτερινή ζώνη. Τη σεζόν 2015-2016 παρουσίασε το talk show «Parole», ενώ τη σεζόν 2016-2017 το talent show «Κάνε μου Like».

Την σεζόν 2018-2019 παρουσίασε τις εκπομπές «Annita Airlines» και «The Lol Show» στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Νέο Epsilon.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, η Αννίτα Πάνια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Open TV για την παρουσίαση εκπομπής στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, με τίτλο «Αννίτα Κοίτα», η οποία διήρκεσε για δύο σεζόν, ενώ από τον Οκτώβριο του 2021 θα παρουσιάσει στο ίδιο κανάλι, βραδινή εβδομαδιαία εκπομπή, που προβάλλεται μετά τα μεσάνυχτα, με τίτλο «Ανοιχτά».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :