Βίκυ (Ευρυδίκη) Χατζηβασιλείου βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Βίκυ (Ευρυδίκη) Χατζηβασιλείου βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Βίκυ (Ευρυδίκη) Χατζηβασιλείου (Κιλκίς, 9 Φεβρουαρίου 1964) 9 Φεβρουαρίου 1964 (59 ετών) είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Βίκυ Χατζηβασιλείου καρκίνος! Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ. Όλη η αλήθεια!!! Βίντεο σοκ!

9 Φεβρουαρίου 1964 (59 ετών)
Κιλκίς
Εθνικότητα Ελληνική
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσα Ελληνικά
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Σπουδές Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Δημοσιογράφος
Παρουσιάστρια
Οικογένεια
Σύζυγος Γιάννης Ακκάς
(1992-σήμερα)
Τέκνα Ορφέας Ακκάς
Χρήστος Ακκάς
Γονείς Βασίλης Χατζηβασιλείου
Χρυσούλα Χατζηβασιλείου
Εν ενεργεία 1987-σήμερα

Βίκυ Χατζηβασιλείου χωρισμός μετά από 25 χρόνια! Ηλικία ύψος και τα πάντα για το διαζύγιο της!


Η Βίκυ (Ευρυδίκη) Χατζηβασιλείου (Κιλκίς, 9 Φεβρουαρίου 1964) είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Πρώτα Χρόνια
Γεννήθηκε το 1964 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές της στο Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησε τέσσερα χρόνια μετά. Αργότερα πήρε το μάστερ της στο Ποινικό Δίκαιο ενώ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές για δύο χρόνια στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 1987 ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο με πρώτη της τηλεοπτική στέγη τον σταθμό TV 100 στη Θεσσαλονίκη.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: ΘΡΙΛΕΡ με το παιδί της! Τι λέει η ίδια για κατάσταση της υγείας του!!!

Καριέρα
Στον τηλεοπτικό σταθμό TV 100 από το 1988 μέχρι το 1991 ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού και την παρουσίαση μίας ενημερωτικής εκπομπής στην οποία είχε και ρόλο αρχισυντάκτριας.[2][3] Το 1991 ξεκινά να εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στην δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα με παρουσιαστή τον Γιώργο Παπαδάκη.

Στην εκπομπή ανέλαβε την παρουσίαση γεγονότων και θεμάτων που λάμβαναν χώρα στη Θεσσαλονίκη. Το 2000 η συνεργασία της με τον σταθμό και την εκπομπή ολοκληρώθηκε. Τη σεζόν 2000-2001 πήρε μεταγραφή στον κρατικό σταθμό ΕΤ3. Εκεί παρουσίαζε την καθημερινή πρωινή εκπομπή ονόματι “Πρωινό Δρομολόγιο” και επιπλέον την εβδομαδιαία εκπομπή με θέματα υγείας “E’ Viva”. Πέραν του ρόλου της παρουσιάστριας των εκπομπών είχε αναλάβει την αρχισυνταξία και την οργάνωσή τους.

Βιογραφικό ηλικία ύψος Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν μπήκα ποτέ σε αυλές και φατρίες, ούτε είχα κολλητιλίκια με προέδρους και διευθυντές»

Το 2001 πήρε μεταγραφή στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Αρχικά τη σεζόν 2001-2002 παρουσίαζε την καθημερινή εκπομπή ιατρικού περιεχομένου “Λόγω Ζωής”. Αργότερα η συχνότητα προβολής της εκπομπής έγινε εβδομαδιαία ενώ ταυτόχρονα υπήρξε μία από τους παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων του σταθμού αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της ειδησεογραφίας της Θεσσαλονίκης. Τη σεζόν 2004-2005 ανέλαβε την παρουσίαση της εβδομαδιαίας κοινωνικής εκπομπής “Έχεις Γράμμα” στην prime time ζώνη του σταθμού.[4] Η εκπομπή από την πρώτη εβδομάδα προβολής της σημείωνε μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης κι έτσι οι ιθύνοντες του σταθμού ανανέωσαν την εκπομπή για δεύτερη χρονιά.

Τον Μάρτιο του 2006, κι ενώ η εκπομπή προβαλλόταν κανονικά από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, το concept της εκπομπής που άνηκε σε εταιρία παραγωγής του εξωτερικού αγοράστηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και μέσα σε λίγες μέρες ξεκίνησε την προβολή της από τον δεύτερο σταθμό με άλλη παρουσιάστρια. Τότε, ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha αγόρασε τα δικαιώματα της εκπομπής “The package” και με ελληνική ονομασία “Πάμε Πακέτο” ξεκίνησε την προβολή της εκπομπής από τον Μάρτιο του 2006. Τον Ιούνιο του 2019 το “Πάμε Πακέτο” ολοκλήρωσε την 14η σεζόν προβολής της ενώ κατέχει τον τίτλο της μακροβιότερης εκπομπής στην prime time ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης. Το 2020 επέστρεψε τηλεοπτικά στο νεοσύστατο Open για να παρουσιάσει την κοινωνική εκπομπή “Γράμμα Για Σένα” τη σεζόν 2020-21. Τον Δεκέμβριο, όμως, του 2020 ανακοινώνει, από ανάρτηση της στο Instagram, πως η εκπομπή κόβεται οριστικά λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1988-1991 TV 100 Ειδήσεις TV 100 Η Ίδια Παρουσιάστρια / Αρχισυντάκτρια
Ο κόσμος και εμείς Παρουσιάστρια / Αρχισυντάκτρια / Παραγωγός
1992-2000 Καλημέρα Ελλάδα ΑΝΤ1 Συμπαρουσιάστρια / Ρεπόρτερ
2000-2001 Πρωινό Δρομολόγιο ΕΤ3 Παρουσιάστρια / Αρχισυντάκτρια
E’ Viva
2001-2004 Λόγω Ζωής ALPHA


Alpha News Παρουσιάστρια / Ρεπόρτερ
2004-2006 Έχεις Γράμμα Παρουσιάστρια
2006-2019 Πάμε Πακέτο Παρουσιάστρια / Δημιουργός Προγράμματος
2018 Dancing with the Stars ΑΝΤ1 Guest Κριτής, Live 7
2019 My Style Rocks ΣΚΑΪ Guest Κριτής, Τελικός
2020 Just the 2 Of Us OPEN Διαγωνιζόμενη, 2η Θέση
Γράμμα για σένα Παρουσιάστρια / Δημιουργός Προγράμματος
Κινηματογράφος


Έτος Τίτλος Κινηματογραφικής Ταινίας Ρόλος
2014 Το πουλί της Κύπρου Ο εαυτός της

Βίκυ Χατζηβασιλείου
Βίκυ (Ευρυδίκη) Χατζηβασιλείου βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 3
Βίκυ Χατζηβασιλείου
Βίκυ (Ευρυδίκη) Χατζηβασιλείου βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 4
x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!