Hit enter after type your search item

Ανακοινώθηκε «Αλλάζω συσκευή 2» για νέους δικαιούχους! Με 2 βήματα! Αυτό το πρόγραμμα, το οποίο αναμενόταν με ανυπομονησία εδώ και πολύ καιρό, βρίσκεται τώρα στα πρόθυρα επέκτασης για να φιλοξενήσει μεγαλύτερο αριθμό αποδεκτών. Ως αποτέλεσμα, η πρωτοβουλία του προγράμματος “Αλλαγή συσκευής” ξεκινά έναν δεύτερο γύρο. Ωστόσο, τα κριτήρια επιλεξιμότητας για τους αιτούντες θα υποστούν αλλαγές, διασφαλίζοντας ότι διαφορετικοί δικαιούχοι θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση αυτή τη φορά.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα επιδοτήσεων κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών στα νοικοκυριά έχει διακοπεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφήνοντας πολλά νοικοκυριά χωρίς τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την επιδότηση.

Αυτή η διακοπή είχε ως αποτέλεσμα σημαντικός αριθμός νοικοκυριών να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στην οικονομική υποστήριξη που θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν λάβει. Η ώρα είναι μεσάνυχτα, ακριβώς στην αρχή μιας νέας μέρας. Για να συνεχίσετε τη σειρά, προχωρήστε στο επόμενο στοιχείο στη σειρά μετά το τρέχον.

Σίγαση σημαίνει σίγαση ή μείωση της έντασης του ήχου. Είναι η πράξη του να ησυχάσει σκόπιμα κάτι ή κάποιον. Αυτό μπορεί να γίνει πατώντας ένα κουμπί, ρυθμίζοντας ένα κουμπί ή χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριστήριο σε μια συσκευή όπως τηλεόραση, ραδιόφωνο ή τηλέφωνο.

Η σίγαση είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό που συναντάται σε πολλές ηλεκτρονικές συσκευές, επιτρέποντας στα άτομα να ελέγχουν το επίπεδο θορύβου στο περιβάλλον τους. Μπορεί να είναι χρήσιμο σε διάφορες καταστάσεις, όπως όταν παρακολουθείτε μια ταινία αργά το βράδυ και δεν θέλετε να ενοχλήσετε άλλους ή κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης όταν χρειάζεται να αποκλείσετε για λίγο τον θόρυβο του περιβάλλοντος.

Η σίγαση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μεταφορικά για να περιγράψει την πράξη της φίμωσης του εαυτού ή των άλλων σε μια συνομιλία ή συζήτηση. Με αυτή την έννοια, αναφέρεται στη σκόπιμη αποχή από το να μιλήσει ή να εκφράσει απόψεις.

Η σίγαση μπορεί να είναι ένας τρόπος διατήρησης της ειρήνης ή αποφυγής συγκρούσεων, αλλά μπορεί επίσης να εμποδίσει την ανοιχτή επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών. Το Vidverto Player προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών για βελτιωμένη εμπειρία θέασης.

Με τη δυνατότητα προβολής σε πλήρη οθόνη, οι χρήστες μπορούν να βυθιστούν πλήρως στο περιεχόμενο βίντεο. Επιπλέον, το πρόγραμμα αναπαραγωγής επιτρέπει στους χρήστες να αντιγράφουν εύκολα τη διεύθυνση URL του βίντεο για κοινή χρήση ή για άλλους σκοπούς.

Η λειτουργία Αναπαραγωγή/Παύση δίνει στους χρήστες τον έλεγχο της αναπαραγωγής τους, επιτρέποντάς τους να κάνουν παύση και να συνεχίσουν όποτε τους βολεύει. Η επιλογή Σίγαση/Κατάργηση σίγασης επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις ήχου σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Σε περίπτωση τυχόν προβλημάτων, η συσκευή αναπαραγωγής παρέχει επίσης μια βολική επιλογή για να αναφέρετε ένα πρόβλημα για άμεση επίλυση. Οι ρυθμίσεις γλώσσας μπορούν επίσης να προσαρμοστούν για να καλύψουν διαφορετικές προτιμήσεις γλώσσας.

Αλλάζω συσκευή 3

Τέλος, το πρόγραμμα αναπαραγωγής προσφέρει μια απρόσκοπτη δυνατότητα κοινής χρήσης, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται εύκολα το βίντεο με άλλους μέσω διαφόρων πλατφορμών.

Συνολικά, το Vidverto Player στοχεύει να παρέχει μια φιλική προς το χρήστη και ευέλικτη πλατφόρμα για μια ικανοποιητική εμπειρία παρακολούθησης βίντεο. Ως αποτέλεσμα, μια νέα φάση του προγράμματος βρίσκεται σε εξέλιξη και πρόκειται να αρχίσει να δέχεται αιτήσεις τον Φεβρουάριο του 2024.

Η δεύτερη φάση του προγράμματος αλλαγής συσκευής επικεντρώνεται στην παροχή επιδοτήσεων σε επιχειρήσεις για την αντικατάσταση συστημάτων και εξοπλισμού θέρμανσης και ψύξης. Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις θα έχουν πλέον την ευκαιρία να λαμβάνουν οικονομική βοήθεια για την αναβάθμιση των απαρχαιωμένων συσκευών τους.

Πρωταρχικός στόχος του νέου προγράμματος είναι να αντιμετωπιστεί ενεργά η επείγουσα ανάγκη περιορισμού των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και συγκεκριμένα του διοξειδίου του άνθρακα (CO2), με την εφαρμογή μέτρων που θα επιδιώξουν να επιτύχουν μέση μείωση κατά 30%.

Οι επιχειρήσεις λαμβάνουν οικονομική βοήθεια για την κάλυψη δαπανών που σχετίζονται με την εφαρμογή ορισμένων διαδικασιών ή εξοπλισμού. Το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο και θα περιλαμβάνει τη χρήση αντλιών θερμότητας σε συστήματα θέρμανσης, με τη συμπερίληψη ηλιακών θερμικών συστημάτων για την ενίσχυση της απόδοσης και των δυνατοτήτων αποθήκευσης θερμότητας.

Επιπλέον, θα χρησιμοποιηθούν συστήματα ηλιακής θέρμανσης. Επιπλέον, έξυπνες συσκευές θα χρησιμοποιηθούν για τη μέτρηση της κατανάλωσης ενέργειας, ειδικά πίσω από τον μετρητή δικτύου. Η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων θα είναι λειτουργική αυτό το διάστημα και αναμένεται να παραμείνει ανοιχτή για περίπου ένα μήνα. Ως αποτέλεσμα, υπολογίζεται ότι περίπου 100.000 επιχειρήσεις θα καρπωθούν τα οφέλη αυτού του Προγράμματος. Το πρόγραμμα έχει σημαντικό προϋπολογισμό, συνολικού ύψους 97,5 εκατ. ευρώ.

Απευθύνεται κυρίως σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες πρέπει να έχουν εργατικό δυναμικό τουλάχιστον 10 εργαζομένων αλλά όχι περισσότερο από 250. Επιπλέον, αυτές οι επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν ετήσιο κύκλο εργασιών από 2 έως 50 εκατομμύρια ευρώ για να είναι επιλέξιμες για το πρόγραμμα. Όταν πρόκειται για αιτήσεις χρηματοδότησης για διακόπτες συσκευών στην επιχείρηση, λαμβάνονται υπόψη οι επιλέξιμες δαπάνες για την επιδότηση.

Κόστος εξοπλισμού και πιο συγκεκριμένα: Τα έξοδα που σχετίζονται με την απόκτηση ενός ολοκαίνουργιου συστήματος θέρμανσης που χρησιμοποιεί αντλίες θερμότητας μπορούν να καλυφθούν από το σύνολο του προϋπολογισμού που έχει διατεθεί. Επιπλέον, ένα μέρος του συνολικού προϋπολογισμού, συγκεκριμένα έως το 50%, μπορεί να διατεθεί για την αγορά ενός συστήματος ηλιακής θέρμανσης που περιλαμβάνει βοηθητικό ηλιακό θερμικό εξοπλισμό, όπως δεξαμενή αποθήκευσης θερμότητας, για βελτίωση της απόδοσης. Επιπλέον, έως και το 30% του προϋπολογισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προμήθεια εξοπλισμού ηλιακής θέρμανσης όπως ένας θερμοσίφωνας.

Τέλος, το κόστος απόκτησης έξυπνων συσκευών μέτρησης κατανάλωσης ενέργειας, οι οποίες εγκαθίστανται μετά τον μετρητή δικτύου, μπορεί να καλυφθεί έως και κατά 20% του συνολικού προϋπολογισμού

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :