Headlines

Δεν άντεξε η Φαίη Σκορδά τον χαμό του πατέρα της! Ανάστατος ο Γιώργος Λιάγκας

Δεν άντεξε η Φαίη Σκορδά τον χαμό του πατέρα της! Ανάστατος ο Γιώργος Λιάγκας Τα λόγια αδύναμα να εκφράσουν την οδύνη. Οι παρηγοριές των φίλων που σπεύδουν να επικοινωνήσουν με την Φαίη Σκορδά, δεν μπορούν να βοηθήσουν καθόλου. Η γλυκιά παρουσιάστρια δεν ζει απλά τυο μεγάλο δράμα της ζωής της. Ο πατέρας της Δημήτρης, αυτός ο υπέροχος λυγερόκορμος και λεβεντόψυχος πατέρας, εκείνος που την αποκαλούσε “μπεμπέκα” ακόμα και τώρα που είναι μητέρα 2 παιδιών, δεν είναι κοντά της.

Δεν τον ακούει στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής να της απαντά με αγωνία για οτιδήποτε απλό και αν ήθελε να του μιλήσει. Δεν είναι εκεί να τρέξει να χαθεί στην τεράστια αγκαλιά του που πάντα την “έσφιγγε” με τόση αγάπη.

Φαίη Σκορδά
Δεν άντεξε η Φαίη Σκορδά τον χαμό του πατέρα της! Ανάστατος ο Γιώργος Λιάγκας 3

Ο κύριος Δημήτρης – και όχι επειδή “έφυγε” – ήταν σε όλους το απόλυτο πρώτυπο πατέρα.

Η Φαίη Σκορδά, είχε λαχταρίσει πάλι πριν σχεδόν 8 χρόνια, όταν στο ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι όπου η πρωινή εκπομπη του Αντέννα έκλεινε την σεζόν κάνοντας live από κει. Ο κύριος Δημήτρης υπέστει έμφραγμα τότε και γύρισε άρον άρον στην Αθήνα.

Φαίη Σκορδά: Ενα ράκος ψυχολογικά στην κηδεία του πατέρα της στο Κιλκίς

Από τότε η ζωή του φαινόταν να μην διατρέχει κίνδυνο. Μάλιστα, κατά κάπιον τρόπο, εκείνο το επεισόδιο της υγείας του είχε κατά κάποιον τρόπο ξεχαστεί. Με την έννοια πως δεν ενέπνεε πια φόβο…

Το ότι αυτός ο εξαιρετικά ευγενής άνθρωπος ταξίδεψε στον ύπνο του, δεν πήρε έστω κάτι λίγο από τον αβάσαχτο πόνο της Φαίης Σκορδά.

Είναι μάλιστα τόσο δύσκολη η φάση που περνά σύμφωνα με πληροφορίες που όσο αναμενόμενο και αν είναι, τελικά, υπερέχει πολύ της πραγματικότητας.

Η Φαίη Σκορδά προσπαθεί κυριολεκτικά να σταθεί στα πόδια της.

ΔΕν την αφορά τίποτα άλλο, δεν μπορεί να γελάσει ούτε καν να θυμώσει με διάφορα τραγελαφικά που παραηρούνται στις εκπομπές αυτές τις μέρες που εκείνη ζει τον Γολγοθά της.

Φαίη Σκορδά
Δεν άντεξε η Φαίη Σκορδά τον χαμό του πατέρα της! Ανάστατος ο Γιώργος Λιάγκας 4

Δηλαδή το ότι στα πλαίσια του υποτιθέμενου δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος, όλες οι πρωινές εκπομπές και όχι μόνο σχολιάζαν απίστευτα πράγματα. όπως το αν ήταν σωστό να δείχνει ο σκηνοθέτης την άδεια θέση της, το πως έπρεπε να χρησιμοποιούν τον λόγο οι συνεργάτες της στο πάνελ.

Αποδείχτηκε μία ακόμα φορά πως δεν υπάρχει κανένα όριο. Συλληπητήρια που εκφράστηκαν όχι απλά δεν είχαν βάση, αλλά εκείνοι που τα εξέφρασαν, είχαν τεράστια αγωνία αν θα κάνουν μεγαλύτερη τηλεθέαση από τους ανταγωνιστές τους, σχολιάζοντας όλο αυτό που ζούσε η Φαίη Σκορδά.

Οι πληροφορίες λοιπόν λένε πως η κατάσταση της είναι τραγική κασι αυτό το καταγράφουμε, όχι φυσικά με την αίσθηση πως μεταφέρουμε κάποια είδηση.

Δεν θα μπούμε ούτε στην διαδικασία να κάνουμε εκτιμήσεις, ούτε να γίνουμε πιο…περιγραφικοί. Ο νοών…

Δείτε μόνο κάποια από τα σχόλια που έγιναν δημοσίως σχετικά και σκεφτείτε το “ω, ρε που παμε!”

Slide Up
x