Hit enter after type your search item

Αντελίνα Βαρθακούρη σπουδές: Έχει τελειώσει Νομική στην Ιταλία το 2007. Η Αντελίνα Βαρθακούρη, είναι από τις παρουσιάστριες που δεν φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά για τα όσα τις απασχολούν, αλλά και να απαντήσουν στους θαυμαστές και τους επικριτές τους. Υπάρχουν όμως και πράγματα που σίγουρα δεν ήξερες για αυτήν, όπως η καταγωγή και οι σπουδές της.

Αντελίνα Βαρθακούρη ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ! ”Μετά από 5 ημέρες ο Χάρης και τα παιδιά ακόμα θετικοί, εγώ…”

Όλα όσα ανέφερε η Αντελίνα Βαρθακούρη για τα κιλά της
Πρόσφατα, η ίδια είχε κάνει μια ανάρτηση στα social media σχετικά με τα κιλά της και τα όσα ανέφερε, συζητήθηκαν πολύ. Η γνωστή παρουσιάστρια ως λάτρης των κοινωνικών δικτύων, αποφάσισε να απαντήσει στους επικριτές της γράφοντας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «Είμαι η Αντελίνα, ετών 36, μητέρα της Μελωδίας 10 ετών και της Λιόνας 8 ετών, σύζυγος του Χάρη, παντρεμένη 11 χρόνια, κόρη του Γιάννη και της Μαρίας, αδελφή, φίλη, έχω 2 σκυλάκια, είμαι εργαζόμενη σ’ έναν σκληρό και ανταγωνιστικό χώρο και καθημερινά προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερη μπορώ σε όλους μου τους ρόλους.

Αντελίνα Βαρθακούρη: ”Έχω περάσει πάρα πολλά για τα κιλά”

Σίγουρα δεν τα καταφέρνω κάθε μέρα.Υπάρχουν καλές μέρες που χαμογελώ αλλά και δύσκολες μέρες που κλείνομαι στον εαυτό μου και προκειμένου να μην στενοχωρήσω τους γύρω μου, στενοχωρώ εμένα. Υπάρχουν μέρες που ξεκινώ μ’ ένα προγραμμα στο μυαλό μου και θα συμβούν 1000 πραγματα που θα με αναγκάσουν να το χαλάσω γιατί έτσι είναι η ζωή κι έτσι είμαι εγώ, ίσως πιο αδύναμη απο άλλους που καταφέρνουν να τηρούν το πρόγραμμα τους.
Εχω καλές αποδόσεις αλλά και κακές. Έχω γελαστές μέρες αλλά και νευριασμένες.Αντελίνα Βαρθακούρη σπουδές: Έχει τελειώσει Νομική στην Ιταλία το 2007.

Τα βράδια κοιμάμαι ελαφρά γιατί ως μαμά ακόμα και στον υπνο μου είμαι alert. Υπάρχουν μέρες που μου αρέσω πολύ και μέρες που δεν τολμώ να με κοιτάξω.
Με τα σωστά μου αλλά και με τα πολλά μου λάθη είμαι εδώ, ζωντανή, υπάρχω, αναπνέω, παλευω, ελπίζω, αγχώνομαι, γελώ και προσπαθώ να μ’αγαπώ.
Μην απολογείστε σε κανέναν.Ναι κάποιες παχύναμε και τα ρούχα δεν μπορούν να κάτσουν καλά, το στηθος έπεσε και δεν ειναι πλέον στητό, ναι κάποιες φορές δεν μπορούμε να ειμαστε καταπληκτικές σε όλα, να κάποιες βγάλαμε ρυτίδες, ναι κάποιες φορές η φωνή μας είναι εκνευριστική, ναι μπορεί να μην αισθανόμαστε το ίδιο ποθητές, ναι δεν μας συμπαθούνε όλοι, ναι δεν ειμαστε 1.80, ναι καποιες δεν έκαναν παιδιά, ναι καποιες έχασαν τη δουλειά τους, ναι καποιες χώρισαν, ναι καποιες απατήθηκαν… ε και;;; Η κάθεμία απο εμάς γεννήθηκε για να προσφέρει κάτι διαφορετικό και ολες ειμαστε χρήσιμες και ζωντανές!
Πάρτε τη ζωή απ’ τα μαλλιά και παλέψτε.Σας προκαλώ να φτιάξετε η καθεμία την δική σας πρόταση με το ποια είστε και με το τι έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα και θα δείτε πως ο εαυτός σας αξίζει μια αγκαλιά. Χαμογελάστε, κοιτάξτε ψηλά και σήμερα είναι μια καινούργια μέρα, μια καινούργια αρχή, μια καινούργια ευκαιρία…όσο ζούμε μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και σε αυτό το ταξίδι θα ήθελα να είμαστε παρέα!Δικό challenge…να αδυνατίσω…το δικό σας; »

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έγινε μελαχρινή

Το βιογραφικό και οι σπουδές της Αντελίνας Βαρθακούρη
Η Αντελίνα Βαρθακούρη μάλιστα, σε παλαιότερο Q&A στο Instagram της, είχε απαντήσει σε ερώτηση σχετική με το ύψος της και είχε αποκαλύψει πως είναι 1,64 μ. Πάμε να δούμε όμως και μερικά πράγματα που δεν ξέραμε για εκείνη!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1984, άρα η ηλικία της είναι 37 ετών.
Έχει βαφτιστεί Αδελαΐδα, ενώ το πατρικό της είναι Τελώνη.

Χάρης Βαρθακούρης – Αντελίνα Βαρθακούρη: Η πιο ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ!

Έχει δυο κόρες τη Μελωδία- Μαρία και τη Λιόνα-Κωνσταντία.
Αν και ο μπαμπάς της είναι γεννημένος στην Αθήνα, η καταγωγή της έχει ενδιαφέρον: Ο παππούς της Κρητικός, απ΄την Ιεράπετρα με ρίζες απ΄το Αϊβαλί ,η γιαγιά της καθολική με ρίζες από την Ιταλία (εξού και το όνομα της) και Μικρά Ασία. Η μαμά και η οικογένεια της από την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα το Λυγουριό -Επίδαυρος, Αργολίδας.

Αντελίνα Βαρθακούρη ύψος κιλά καταγωγή

Το ζώδιο της Αντελίνας εξηγεί πολλά για την ευαισθησία της, αφού είναι καρκίνος.

Οι σπουδές της επίσης, εξηγούν την ευφράδια λόγου της αφού έχει τελειώσει Νομική στην Ιταλία το 2007.

Σοκάρει η Αντελίνα Βαρθακούρη! “ΕΠΝΙΞΕ τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ! Το ΣΠΛΑΧΝΟ της”

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης παντρεύτηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 2013 και ο γάμος τους έγινε την ημέρα των γενεθλίων του Χάρη.
Έχουν δυο κόρες: Tη Μελωδία- Μαρία και τη Λιόνα-Κωνσταντία.

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :