freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Αντελίνα Βαρθακούρη: ”Έχω περάσει πάρα πολλά για τα κιλά” Μία πολύ προσωπική εξομολόγηση για το θέμα των κιλών της, πραγματοποίησε την Κυριακή 6 Ιουνίου η Αντελίνα Βαρθακούρη, μέσα από την εκπομπή της «Σου – Κου Family». Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε για τα κιλά της και τα σχόλια που δεχόταν γι’ αυτά από τους δικούς της αλλά κι από αγνώστους.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, με αφορμή μια πρόσφατη συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην οποία εκείνος μίλησε για το θέμα των κιλών του και τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στο κοινό. Η Αντελίνα Βαρθακούρη μοιράστηκε την δική της προσωπική εμπειρία με ειλικρίνεια και συγκίνηση που δεν μπορούσε να κρυφτεί.

Αντελίνα Βαρθακούρη βιογραφικό: Η ηλικία, τα κιλά, το ύψος, οι σπουδές, η καταγώγη, ο γαμός και οι γονείς της

«Είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για μένα. Τον καταλαβαίνω απόλυτα, θα μπορούσα να γράψω τόμους βιβλίων για το θέμα των κιλών. Είναι δύσκολο να σε κρίνουν για τα κιλά σου. Το λέω και συγκινούμαι γιατί έχω περάσει πολλά για αυτά τα κιλά και σας μιλάω μέσα από την καρδιά μου ότι δεν αξίζει καθόλου, μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας», σημείωσε αρχικά η Αντελίνα Βαρθακούρη, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Εγώ πήρα περίπου 20 κιλά, μπορεί και κάτι παραπάνω. Δεν καταλάβαινα πώς έβαζα τα κιλά. Στη δική μου περίπτωση δεν ήταν θέμα υγείας από άποψη παθολογίας. Ένιωθα ότι το φαγητό είναι πάντα εκεί, δεν σε προδίδει ποτέ, το φαγητό σου προσφέρει μια αγκαλιά πάντα όποτε και όταν θέλεις εσύ. Για πολλά χρόνια έδινα τους δικούς μου αγώνες σε πολλά επίπεδα κι έφτασε μια μέρα που άρχισα να ξεσπάω στο φαγητό», εξομολογήθηκε.

Κόρη Μενεγάκης: Οχί 1, όχι 2 αλλά 3 κόρες έχει Ελένη Μενεγάκη. Μάθε τις ηλικίες τους

Όπως είπε στη συνέχεια η Αντελίνα Βαρθακούρη το θέμα των κιλών της έγινε το θέμα της συζήτησης με όλους τους δικούς της ανθρώπους όπου πήγαινε. «Όλοι οι δικοί μου μού λέγανε ότι πρέπει να χάσω τα κιλά. Έχω τη φωνή του μπαμπά μου στο αυτί μου, που φυσικά μου το έλεγε με πολλή αγάπη. Κάθε μέρα αυτό ήταν το θέμα συζήτησης όπου πήγαινα. Μου λέγανε πως ενώ είμαι τόσο όμορφη κοπέλα πήρα τόσα κιλά. Μου έστελναν μηνύματα, κάποια με πολλή αγάπη και άλλα ότι έγινα φάλαινα και αγελάδα και που πάω έτσι κι ότι δεν μπορώ να κάνω καριέρα και να πάω πουθενά», είπε χαρακτηριστικά για τα σκληρά σχόλια που δεχόταν η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Mad Clip: Από τον γάμο της μάνατζέρ του, Λίας Παπαδόπουλου … στην ΚΗΔΕΙΑ του

Η Αντελίνα Βαρθακούρη παραδέχτηκε ότι εκείνη την περίοδο δεν ένιωθε καλά με τον εαυτό της. «Προσπαθούσα μέσα στο μυαλό μου να βρω ένα εκατομμύριο λόγους για να στηρίξω τα κιλά μου. Κοροϊδευα τον εαυτό μου. Μπορώ να σας μιλήσω για ένα τρισεκατομμύριο δίαιτες που έχω κάνει. Τα έχω δοκιμάσει όλα. Έχω πάει παντού. Όλα αποτυγχάνανε γιατί το έκανα 1-2 εβδομάδες και μόλις πιεζόμουν πήγαινα στο ψυγείο και έτρωγα άλλο τόσο. Δε με αναγνώριζα», τόνισε η παρουσιάστρια.

Όπως επεσήμανε η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι τέτοια η καθημερινότητα με τόσες υποχρεώσεις και οι ρόλοι των γυναικών που πάντα νιώθουν πίεση. Και δεν θα μπορούσε να τα πει καλύτερα γι’ αυτό το θέμα.

Mad Clip: Εικόνες – σοκ από τον απεγκλωβισμό του Mad Clip

«Είναι τόσες οι υποχρεώσεις, εσείς που είστε μαμάδες, που δεν είστε, που είστε παντρεμένες ή όχι, που έχετε χίλιες δουλειές, που σας κυνηγούν τα χρέη, που έχετε κάθε μέρα άγχος πώς θα πληρώσετε το νοίκι, που σας κρίνουν, που πρέπει να είστε σε ένα εκατομμύριο ρόλους καλές», εξήγησε η Αντελίνα Βαρθακούρη και μοιράστηκε το δικό της «μυστικό» με όλες τις τηλεθεάτριές της. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το να κάνει η κάθε μία τις δικές της επιλογές. Να κλείσει τον κόσμο που συνεχώς κρίνει με τις καλύτερες ή τις χειρότερες των προθέσεων απέξω και να ακούσει τον εαυτό της και μόνο.

«Το δικό μου μυστικό είναι να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς», τόνισε η Αντελίνα Βαρθακούρη. «Εγώ έχω μπει σε μια διαδικασία – το ξέρετε – να κάνω μια διατροφή. Αν πετυχαίνει τώρα και αν υπάρχει διαφορά είναι γιατί το ήθελα εγώ και γιατί ευχαριστώ από καρδιάς την Μαρία Αντωνά που μπήκε στη ζωή μου και με πήρε από το χέρι με τον διατροφολόγο μου και είδαν την ψυχή μου», εξήγησε η παρουσιάστρια.

«Ξέρω πώς αισθάνεστε. Θέλεις να κρύβεσαι, ντρέπεσαι για το σώμα σου. Έχω κάνει δυο καισαρικές, Έχει κρεμάσει η κοιλιά, έχει κρεμάσει ο πωπώς, μπορεί να έχει κρεμάσει και το στήθος. Σε βλέπεις στον καθρέφτη και δεμ μπορείς. Ακούστε με, ό,τι και αν έχετε ζήσει μέσα στο σπίτι σας, το έχω ζήσει και εγώ. Ένας είναι ο τρόπος, αγάπη και αγκαλιά», συνέχισε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Μην πυροβολείτε αυτόν που θέλει να χάσει τα κιλά του. Τα έχω κάνει όλα. Έχω ανοίξει όλες τις δίαιτες. Κάθε εβδομάδα ανακάλυπτα κάτι άλλο. Τίποτα δε γινόταν. Ήθελα να χάσω 50 κιλά σε έναν μήνα. Δεν γινόταν αυτό. Μην κρίνετε τόσο αυστηρά, αν δεν το έχετε περάσει καταλαβαίνω αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε, αγχώνεσαι, ντρέπεσαι. Δεν ήθελα ο άντρας μου να με δει γυμνή. Το σώμα ξαναγίνεται, η ψυχή και η αγάπη είναι που μετράει», κατέληξε.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner